Tét nélkül is a sikerben bízva

doszerk - 2019. május 27. 12:07

Komolyabb tétje már nincs a mai meccsnek, mégis győzni szeretne a Szigetszentmiklós elleni bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Ugyan a Debrecen elleni 2-1-es győzelmet követően azt írtuk, hogy még egy pontra minimum szüksége van a Dunaferr futsal csapatának ahhoz, hogy biztosan a bronzéremért játszhasson a helyosztókon, időközben tisztázódott, hogy a Csömör már semmiképpen sem előzheti meg együttesünket. Ez egyben azt is jelenti, hogy papíron tét nélküli találkozó vár ma este futsalosainkra a rájátszás utolsó fordulójában, melyben a Szigetszentmiklós gárdáját látják vendégül Fehér Zsolt tanítványai ma este hét órától a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A mérkőzésnek egyértelműen a mieink az esélyesei, hiszen mai ellenfelünk az utolsó helyen áll a rájátszás A csoportjában, úgy, hogy eddigi hét mérkőzéséből csak egyet nyert meg, s hat alkalommal vereséget szenvedett.

Pál Patrik győzelemre készül! (Kép: DO-archív)

A két csapat idei meccseit rendre a Dunaferr nyerte, a legszorosabbat is négygólos különbséggel, ezért a hazai győzelmen kívül minden más eredmény komoly meglepetést jelentene. Ugyan a három ponton kívül sok tétje már nincs az összecsapásnak, mint azt a Dunaferr gólvágója, Pál Patrik elárulta, hazai környezetben nem lehet más céljuk, csak a győzelem megszerzése.

- Én úgy gondolom, hogy a Szigetszentmiklós elleni meccs is fontos nekünk. Nyilván így, hogy már biztos másodikak vagyunk a csoportban és a harmadik helyért játszhatunk, nincs akkora tétje, de ettől függetlenül nyerni szeretnénk, és itthon tartani a három pontot, mert győzelemmel akarunk nekivágni a Veszprém elleni meccsnek. Olyan szempontból is jó lesz a mai találkozó, hogy több olyan dolgot is ki tudunk majd próbálni, amit a helyosztón szeretnénk majd alkalmazni.

A rovat további hírei: Sport

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

2024. máj. 17.

Olaszországban, Piombinoban ugrik tengerbe a DKSE úszója, Kovács-Seres Hunor az Európa Kupa első fordulójában.

Tapadnak az éllovasra

Tapadnak az éllovasra

2024. máj. 17.

Háromgólos hátrányból fordítva aratott sikert a Hangover gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar osztályának csütörtöki fordulójában.

DSTV: jótékonysági futás szombaton

DSTV: jótékonysági futás szombaton

2024. máj. 16.

Népes támogatócsapat segítségével szervez jótékonysági futást a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja. A Jót Fut a Város - Dunaújváros! elnevezésű rendezvényt május 18-án tartják meg, s az esedékes programot egy sajtótájékoztató részeként harangozta be a szervezőcsapat – az esemény bevételét a Móra Ferenc Általános Iskolának ajánlják. Hangkép.

Kiütéses siker az ifik között

Kiütéses siker az ifik között

2024. máj. 16.

A DKKA U17-es csapata szoros meccsen kikapott, az U19-esek viszont simán nyertek a Budaörs ellen a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.

DSTV: egykori legendát fogadtak

DSTV: egykori legendát fogadtak

2024. máj. 15.

Továbbra is aktív Dunaújvárosban a Senior Klub. A közösség a legutóbbi találkozójára is egy egészen különleges vendéget hívott meg: Csepecz Ferenc Dunaújváros Sportjáért-díjas labdarúgó, a Sztálinvárosi Vasas egykori játékosa mesélt a pályafutásáról, élményeiről. Hangkép.

Az éllovas nyerte a rangadót

Az éllovas nyerte a rangadót

2024. máj. 15.

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".