A Fradi ellen folytatják a futsalosok

spigott - 2021. január 8. 7:30

Idegenben, a Ferencváros elleni összecsapással folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este fél kilenctől felnőtt futsal csapatunk.

Közel három hét szünet után játszik újra bajnoki találkozót városunk felnőtt futsal csapata, mely ma este fél kilenctől az Aramis SE Futsal Csarnokában lép pályára az FTC-Fischer Klíma gárdája ellen. Együttesünk helyzete finoman szólva sem egyszerű, ugyanis mióta elveszítette főszponzorát, illetve felnőtt játékosainak nagyobbik részét, még nem sikerült meccset nyernie a bajnokságban, így jelenleg a kilencedik helyen áll a tízcsapatos mezőnyben úgy, hogy legutóbbi nyolc összecsapását elveszítette.

Az egyébként jó erőkből álló fővárosiak hiába kezdték katasztrofálisan a 2020/2021-es szezont, s veszítették el első nyolc találkozójukat, az utóbbi időszakban már egyre jobban kiegyenesedtek, így elkezdték gyűjtögetni a pontokat is. A több volt dunaújvárosi futsalossal, Hosszú Ádámmal, Horváth Szabolccsal, Öreglaki Norberttel, Fekete Róberttel felálló házigazdák az elmúlt napokban leigazolták volt játékosaink közül Németh Pétert és Östör Martint is, s bár ők csak január 15-e után léphetnek pályára új csapatukban, a ma esti mérkőzés egyértelmű esélyesének a Ferencváros számít.

Képek: DO-archív

Facskó József fiatal együttese azonban a közelmúltban már bizonyította, hogy amennyiben képes fegyelmezetten, taktikusan és hatékonyan védekezni, úgy meg tudja nehezíteni a legjobbak dolgát is. Az elmúlt hetekben volt idő a munkára a csapatnál, s a remények szerint tudtak annyit dolgozni a mieink, hogy ma este fél kilenctől egy jó mérkőzést játsszanak az őket egy ponttal megelőző fővárosiak ellen is.

A rovat további hírei: Sport

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Hajduék első lépése az olimpia felé

Hajduék első lépése az olimpia felé

2024. máj. 02.

Óriási fölénnyel nyerte meg Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres futamát a szolnoki válogató szerdai versenynapján.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.