Kezdődhet a buli! Partikellékek és ajándékok minden alkalomra

doszerk - 2022. március 19. 8:35

Az egyik legjobban várt ünnep a gyerekek számára a saját születésnapjuk, hiszen ekkor minden körülöttük forog, a családtagok, barátok ajándékokkal lepik meg őket, partikellékekkel feldíszített bulijuk az év csúcspontja. (X)

De nem csak a gyerekek szeretik a csillogást, a szórakozást. Mi, felnőttek is egész évben találunk alkalmat egy kis ünneplésre, bulizásra. Vannak, akik tökélyre fejlesztették a partidekorálást, és nem kell már fáradságos munkával, házilag elkészíteniük a díszítéseket. Hiszen rengetegféle partidekor kapható a szaküzletekben, webshopokban, legyen bármilyen alkalom, biztosan találsz rá ötletes és kész megoldásokat. 

Partizzunk egész éven át!

Az év jeles események sorozatából áll, így mindig megállhatunk kicsit szusszanni, kikapcsolódni, szórakozni, kellemes perceket eltölteni társaságban, vigassággal. Ehhez kínál a Mesés cuccok partikellékeket, ajándékcsomagolásokat minden alkalomra.

Az év a farsangi mulatságokkal indul, amikor igazán kitehetünk magunkért, és nem csak a lakást, hanem magunkat is feldíszíthetjük. 

A húsvétban – bár elsősorban vallási esemény – sokan mégis a tavasz ünnepét látják, és hagyomány lett nálunk is a tojáskeresés.

A nyár a kerti partik időszaka, amikor a kellemes estéken, éjszakákon szívesen időzünk a szabadban mennyei falatok és finom italok társaságában, zenével, tánccal ünnepelve az önfeledt pillanatokat.

Ősszel nagyot fordul a világ, azonban az amerikai hagyomány, a Halloween már hozzánk is elért, így sokan vidáman ünneplik a mindenszentek napját. A gyerekek házról házra járva “Csokit vagy csalok” játékot játszanak, a felnőttek “rémséges” összejöveteleket tartanak. 

A karácsony az elcsendesedésről szól, családi körben ünneplünk, ám a december a céges partik időszaka is, amikor mielőtt kipihennénk az egész éves fáradtságot, lehetőség nyílik bulizni egy nagyot. A karácsonyi dekoráció otthon is, az irodában is, sőt a városi utcákon, tereken is hagyomány.

És végül elérkezik az év vége, az évbúcsúztató szilveszteri bulik ideje, amikor kicsik és nagyok táncolnak át az új évbe parádés bulikon, észbontó díszletek között.

“Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk...”

Nem feledkezhetünk meg az egész évben aktuális születésnapokról sem, amelyek, (legyen bármilyen korú is az ünnepelt), családi körben vagy baráti társaságban ünnepelve kiemelt jelentőségűek. 

A kerek évfordulókról nem is beszélve, hiszen ezek igazi nagy durranások óriási bulikkal. Tematikus születésnapokra a csomagolópapírok, ajándéktasakok mellé papírpoharakat, tányérokat, asztalterítőket, girlandokat, kártyákat szerezhetünk be a kedvenc mesehősökkel, így téve feledhetetlenné a születésnapi gyerekzsúrokat. És persze a gyertyák sem maradhatnak le a szülinapi tortáról.

Nálunk is nagy divatja van a leány- és legénybúcsúknak különleges csapat egyenruhákkal, mókás kellékekkel, játékokkal, hogy ne csak a nagy nap legyen emlékezetes, hanem azt azt megelőző utolsó szabad éjszaka is a barátnők és barátok társaságában.  

Partira fel!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

2024. máj. 17.

A nyári szünetelés előtt még egy utolsó kavalkádra invitálja az érdeklődőket a Dunai Kincses Kert Termelői Piac a Szalki-szigetre, a kemping területére szombaton délután.

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

2024. máj. 17.

A lakberendezés, burkolatok kialakítása és a felújítások során számtalan olyan eszközt, kiegészítőt használnak a szakemberek, amelyek létezéséről sokan nem is hallottak. (X)

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

2024. máj. 17.

A beszámolót már olvashatták, most itt a DSTV összeállítása. Könyvbemutatóra érkezett, de szó szerint "hazai pályán"lépett közönség elé Nagy Ervin színművész a közelmúltban – a Kultik színpadán mesélt szerepeiről, pályájáról. Hangkép.

Mitől fájhat a fejünk?

Mitől fájhat a fejünk?

2024. máj. 16.

A fejfájás sokak életét keserítheti meg, és még a forrását is nehéz megtalálni, hisz számos oka lehet. Mivel olykor nehéz megállapítani, hogy mi okozza a fejfájást, azt sem könnyű eltalálni, hogyan lenne enyhíthető. enyhíthető. Ebben a cikkben most átnézzük a gyakori fejfájás lehetséges okait, és 1-2 tanácsot is hozunk a fájdalom enyhítéséhez! (X)

DSTV: már a nyári táborokra készülnek

DSTV: már a nyári táborokra készülnek

2024. máj. 14.

A közeljövő érdekes sorozatárról szól a DSTV összeállítása. A nyár közeledtét még az időjárási prognózisoknál is pontosabban jelzi az MMK – az intézmény közössége már gőzerővel készül a nyári táborok tematikus heteire. Hangkép.

Jótékonysági gála – a közösség erejével (galériával)

Jótékonysági gála – a közösség erejével (galériával)

2024. máj. 13.

Nagyszabású gálaműsort szervezett a katolikus plébánia: a közösségi kezdeményezés során a Krisztus Király Főtemplom tetejének javítására gyűjtöttek, az eseménynek a Bartók színházterme adott otthont múlt pénteken délután.

Nagy Ervin "hazai pályán" a Kultik Moziban

Nagy Ervin "hazai pályán" a Kultik Moziban

2024. máj. 13.

Könyvbemutató, közönségtalálkozó, és persze merész, csapongó időutazás a múltba, a jelenbe és – egy lehetséges – jövőbe is: Nagy Ervin színész vendégeskedett a Kultik Moziban még múlt hétfőn este.