A döntő volt a tét a kupában

spigott - 2022. június 28. 12:30

Az APR-Tech FC, valamint a Jóbarátok együttesei jutottak be a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csütörtöki fináléjába.

Kép: DLSZ-archív

Két összecsapással, két elődöntővel folytatódott a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat hétfőn este. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon először az APR-Tech FC, valamint a Hangover együttesei mérték volna össze egymással erejüket, ám mivel utóbbi nem tudott kiállni a mérkőzésre, így a B-csoportot korábban megnyerő APR-Tech FC 5-0-s eredménnyel jutott tovább a sorozat fináléjába.

Este nyolc órától a Jóbarátok, valamint a Multisteel Hungary játékosai néztek egymással farkasszemet, s bár az első felvonás szoros csatát, s előbbi 3-2-es vezetését hozta, a fordulást követően sorozatban négy alkalommal vette be ellenfele kapuját a Jóbarátok, így a Multisteel utolsó percekben szerzett gólja már csak a szépítésre volt elég, mert a meccset 7-3-ra Horváth Dánielék nyerték, így ők lesznek az ellenfelei az APR-Tech gárdájának a 20. Dunaújváros Kupa idei döntőjében, melyet csütörtökön este rendeznek meg a DLSZ Arénában.

Eredmények
APR-Tech FC - Hangover 5-0 (játék nélkül)
Multisteel Hungary - Jóbarátok 3-7 (2-3)

A rovat további hírei: Sport

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.