Slihoczki Ádámék negyedikek a vb-n

spigott - 2022. augusztus 7. 17:47

Negyedik helyen végzett Slihoczki Ádámék kenu négyese a kanadai világbajnokság ötszáz méteres döntőjében.

Kép: DO-archív

A 200, 500 és 1000 méteres döntőkkel folytatódott a halifaxi kajak-kenu világbajnokság ma délután, s a megméretés utolsó napán a DKSE fiatal kenusa, Slihoczki Ádám is hajóba térdelt, hogy Kollár Kristóffal, Zombori Dominikkel és Koczkás Dáviddal közösen a lehető legjobb eredményt érjék el a kenu négyesek 500 méteres fináléjában, melyben ezúttal mindössze öt ország csapata vett részt.

A rendkívül fiatal magyar egység még nem tudott beleszólni az éremért vívott csatározásokba, 250 méterig együtt haladtak a kanadai hajóval a negyedik-ötödik helyen, ám a táv második felében lehagyták legnagyobb vetélytársukat, s a végső győztes spanyol, a lengyel és az ukrán egység mögött az előkelő negyedik helyen fejezték be a szám fináléját.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: jótékonysági futás szombaton

DSTV: jótékonysági futás szombaton

2024. máj. 16.

Népes támogatócsapat segítségével szervez jótékonysági futást a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja. A Jót Fut a Város - Dunaújváros! elnevezésű rendezvényt május 18-án tartják meg, s az esedékes programot egy sajtótájékoztató részeként harangozta be a szervezőcsapat – az esemény bevételét a Móra Ferenc Általános Iskolának ajánlják. Hangkép.

Kiütéses siker az ifik között

Kiütéses siker az ifik között

2024. máj. 16.

A DKKA U17-es csapata szoros meccsen kikapott, az U19-esek viszont simán nyertek a Budaörs ellen a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.

DSTV: egykori legendát fogadtak

DSTV: egykori legendát fogadtak

2024. máj. 15.

Továbbra is aktív Dunaújvárosban a Senior Klub. A közösség a legutóbbi találkozójára is egy egészen különleges vendéget hívott meg: Csepecz Ferenc Dunaújváros Sportjáért-díjas labdarúgó, a Sztálinvárosi Vasas egykori játékosa mesélt a pályafutásáról, élményeiről. Hangkép.

Az éllovas nyerte a rangadót

Az éllovas nyerte a rangadót

2024. máj. 15.

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.