Milyen típusú védőtok illik a telefonodhoz a legjobban?

doszerk - 2022. szeptember 12. 16:41

A legtöbb okostelefon-tulajdonos egyetért abban, hogy készülékének szüksége van valamiféle plusz védelemre, hisz meglehetősen sérülékeny. Elég egy rossz mozdulat, és máris törik a kijelző, karcolódik a hátlap, tönkremegy a kamera. (X)

A mobiltelefonokra való védőtokokból szerencsére ma már annyi van, mint égen a csillag, ám sokszor pont ez a hatalmas választék az, ami zavarba ejthet. De fel a fejjel, mi segítünk megtalálni azt a típust, ami az életviteled alapján a leginkább passzol hozzád!

A trendkövető

Ha a telefonod számodra nemcsak egy elektronikai eszköz, hanem divatos kiegészítő is, akkor egyértelmű, hogy a rajta lévő tok sem lehet snassz és unalmas. Egy oldalra nyíló flip tok esetében viszont egyáltalán nem kell ettől tartanod!

Ezt a típust megtalálod a Tok-Shop.hu telefontokjainak kínálatában is, ahol márkák szerint csoportosítva tudsz válogatni az egyes termékek közül. Keresd meg azt a tokot, amelyik illik a megjelenésedhez, a hatalamas színkavalkádban biztosan nem fogsz csalódni!

Sőt, még olyan extra darabokra is lelhetsz, ahol például az előlap tükröződő anyagból készült, így a tokod egyben egy kézitükör funkcióját is ellátja. Ezáltal bármikor ellenőrizheted, hogy tényleg makulátlan-e a megjelenésed.

A kalandor

Ha szereted élvezni az élet extrém oldalát, akkor nem irigyeljük szegény mobilodat, hisz bizonyára már rengeteg félelmetes élményben volt része! Valljuk be, ezek a készülékek nem igazán díjazzák, ha por, víz, sár vagy egyéb szennyeződés éri őket, netán sűrűn landolnak a földön. 

Egy-egy ilyen esemény akár végzetes is lehet a készülékre nézve, ezért előzd meg a tragédiát, és tárold egy ütésálló tokban! Ezek a robusztus darabok masszív kialakításúak, ezáltal felfogják az ütéseket, egyes típusok pedig a vizet és a koszt sem engedik a készülék közelébe. Így akkor sem kell otthon hagynod a mobilodat, ha valamilyen extrém sportot űzöl, hisz veled együtt ő is bírni fogja a gyűrődést. 

A környezettudatos

Igyekszel a mindennapjaidat “zöld” szemlélettel élni? Ha számodra a komposztálás, a szelektív hulladékgyűjtés, az energiatakarékosság és az újrahasznosítás már bevett szokásnak számít, akkor bizonyára az sem mellékes, hogy vajon mekkora a telefontokod ökológiai lábnyoma.

Ebben az esetben neked találták ki a bioplasztik tokokat, melyek 100%-ban környezetbarát, növényi alapanyagokból készültek, és 6-24 hónap alatt teljesen lebomlanak. Így már nem lesz lelkiismeret-furdalásod, ha szeretnéd lecserélni a tokjaidat, hiszen nem terheled felesleges hulladékkal a bolygót. 

A sportoló

Imádsz a szabadban futni, kerékpározni, de állandóan fejtörést okoz, hogy hol tárold közben a telefonodat? Rakd egy sporthoz való karpánttokba, majd erősítsd fel a tricepszedre, így biztosan nem zavar majd az edzésben. 

A kezeid szabadon maradnak, ugyanakkor a készülék elérhető közelségben lesz, ha esetleg befut egy hívás vagy zenét szeretnél hallgatni sportolás közben. 
 

A rovat további hírei: Mozaik

Mire számíthatsz egy barber shopban?

Mire számíthatsz egy barber shopban?

2024. máj. 21.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a barber shopok, szemmel láthatóan folyamatosan nő a kifejezetten férfi hajnyírásra szakosodott szalonok száma. (X)

Parázs-Varázs idén is: sülve, főve együtt!

Parázs-Varázs idén is: sülve, főve együtt!

2024. máj. 20.

Folytatja az elmúlt évek szép hagyományát, a gyereknapra időzítve szervezi meg a Parázs-Varázs közösségi kavalkádját a város önkormányzata. Sütögetés, gazdag programkínálat, nagy buli csalogat a Szalki-szigetre!

Gomolyos napok – nyárias meleggel, de sok csapadékkal

Gomolyos napok – nyárias meleggel, de sok csapadékkal

2024. máj. 20.

Meteorológiai szempontból mozgalmas hét elé nézünk a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – és sajnos egyelőre a hét vége sem ígér felhőtlen szórakozást.

Hogyan birkózz meg a geometriai feladatokkal?

Hogyan birkózz meg a geometriai feladatokkal?

2024. máj. 20.

Érthető, ha elfog a kétség, amikor ránézel a matekkönyvre, különösen, ha geometriai feladatok várnak rád. Ne aggódj, jól ismerjük az érzést és van is néhány tippünk, ami megkönnyíti, hogy megoldd őket. (X)

DSTV: bringásreggeli a Városháza téren

DSTV: bringásreggeli a Városháza téren

2024. máj. 20.

Városunk is csatlakozott a kétkerekűsök országos közösségi akciójához, derül ki a DSTV összegzéséből. A Bringásreggeli fantázianevű esemény finomságokkal és szervizponttal csalogatta a kerékpárosokat a Városháza térre a napokban. Hangkép.
 

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

2024. máj. 19.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő.

A kullancs eltávolításának menete

A kullancs eltávolításának menete

2024. máj. 19.

Kullancsot talált a kis kedvencében? Semmi pánik! Megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan és szakszerűen eltávolítani. Nem kell egyből az állatorvoshoz rohanni, bárki el tudja végezni ezt az egyszerű műveletet otthon. (X)