Dunaújváros Hetilap

Már sorban állás nélkül, online is bediktálható a vízóraállás

doszerk - 2023. január 16. 18:00

Innovatív informatikai megoldást vezetett be városunkban a Mezőföldvíz Kft. a fogyasztók érdekében – de az összeállítás a hagyományos megoldások híveinek is tájékoztatást nyújt!

A lényeg: már sorban állás nélkül, online is bediktálhatják mérőállásukat az ügyfelek, mindezt néhány kattintással a társaság honlapján. A fejlesztés az ügyfelek kényelmét szolgálja, és könnyebbség, hiszen már nem kell személyesen az ügyfélszolgálatra menni a mérőállás diktálásához, vagy telefonon hívni a szolgáltatót, elég csupán pár kattintás. 
A vízóraállást, a www.mezofoldviz.hu honlapon, a dunaujvarosi-meroallas-bejelentes menüpont alatt adhatják meg az ügyfelek az űrlap kitöltésével, ahol a fogyasztói, vevői és a felhasználási helyre vonatkozó információkat kell megadni – továbbá természetesen a leolvasott vízóra adatait. 
Az online diktálás nyújtotta ügyintézéssel időt és pénzt is megtakaríthatnak az ügyfelek. 
A Mezőföldvíz Kft. továbbá felhívja az ügyfelek figyelmét arra is, hogy átutalással gyorsabban és kényelmesebben intézhetik a víz- és csatornadíj fizetését.  Azok a fogyasztók, akik átutalással fizetnek, a társaság

TAKARÉKBANK 50438596-10002670

számú bankszámlájára utalással rendezhetik számlájukat. 

Fontos információk még, hogy a társaság ügyfélszolgálata az Építők útja 7. szám alatt található, amely hétfőn, kedden és csütörtökön 8-14, szerdán 7-19, valamint pénteken 7-13 óra között várja az ügyfeleket. Telefonos egyeztetésre, tájékoztatásra a 25/510-141-es, valamint a 25/510-149-es számon, hibabejelentésre 0-24 órás rendszerben a 25/413-622-es, továbbá a 25/401-030-as számokon biztosít lehetőséget a szolgáltató.

De a legfontosabb újdonság mégis az, hogy mostantól online is rögzíthető a mérőóra állása!

DMJV Önkormányzata
(A kép illusztráció)

A rovat további hírei: Közélet

Kutyamérgezés: háromszázezer forint a nyomravezetői díj

Kutyamérgezés: háromszázezer forint a nyomravezetői díj

2024. máj. 18.

Már több hete borzolja a kedélyeket, hogy valaki a felső Duna-parton mérgezett állateledelt szór el, és ezzel veszélyezteti az arra sétáltatott kutyák életét.

Újra megnyílt a Budai Nagy Antal úti hulladékudvar, várják a lomokat!

Újra megnyílt a Budai Nagy Antal úti hulladékudvar, várják a lomokat!

2024. máj. 17.

Már a városlakók rendelkezésére áll a hulladékudvar Dunaújvárosban, ahol a lomtalanításokon túl bármikor letehetik a felgyűlt lomokat, hulladékokat. A hulladékudvar a Budai Nagy Antal úton található a Dunanett telephelye mellett. 

Teljes útfelújítás a két körforgó között

Teljes útfelújítás a két körforgó között

2024. máj. 17.

Hamarosan munkagépek zajától lesz hangos a Béke városrészi körforgó és a Kandó Kálmán téri körforgó közötti autóút. Ezt a szakaszt ugyanis teljesen felújítják – erről a soron következő útfelújításról számolt be kedden Pintér Tamás polgármester. 

Közeleg a határidő – június 3-ig igényelhető a szünidei étkeztetés

Közeleg a határidő – június 3-ig igényelhető a szünidei étkeztetés

2024. máj. 17.

Az önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés részeként idén nyáron is ingyenes déli meleg főétkezést biztosít rászoruló gyerekeknek – figyelem, az igényeket csak június 3-ig lehet benyújtani!

Parkolók és gyalogátkelők épülnek, körforgó lesz a Pince sornál a Rómain

Parkolók és gyalogátkelők épülnek, körforgó lesz a Pince sornál a Rómain

2024. máj. 16.

Díjátadó ünnepséggel kezdődött az önkormányzat csütörtöki közgyűlése, ahol Pintér Tamás polgármester átadta az idei évi Dunaújváros Ifjúságáért díjat, majd nyílt ülésen több mint harminc témát tárgyalt meg a testület.

Neszvecskó Zorica érdemelte a Dunaújváros Ifjúságáért díjat

Neszvecskó Zorica érdemelte a Dunaújváros Ifjúságáért díjat

2024. máj. 16.

A Dunaújvárosi Óvoda Aprók Háza Tagóvoda tagintézmény-igazgatója a közgyűlés előtt vette át a szféra legrangosabb elismerését Pintér Tamás polgármestertől. Méltatás.

Tavaszi nagytakarítás  volt a Technikumban, a Táncsics Mihály utcában

Tavaszi nagytakarítás volt a Technikumban, a Táncsics Mihály utcában

2024. máj. 15.

A Technikum városrészben élők és arra közlekedők azt tapasztalhatták a napokban, hogy több helyen is takarították a parkolókat, gallyazták a fákat, bokrokat.