Várják a gyerekeket a nyári napközis táborba

doszerk - 2023. június 7. 16:00

Talán a legideálisabb helyszínen várja majd a dunaújvárosi gyerekeket a június 26-án kezdődő nyári napközis tábor. Sok-sok remek programmal!

Hat héten keresztül ugyanis az élményfürdő kínál változatos szabadidős programokat a kisiskolások számára. És már lehet jelentkezni!

Hibátlan helyszínen

Az iskolások már számolgatják a tanévből hátralévő napokat, a szülők közül pedig sokan azon gondolkodnak, hogy mit csináljanak, hová tegyék, hová küldjék gyermeküket a vakáció idején? Önkormányzatunk az idén is szervez napközis tábort, ami kiváló lehetőséget kínál a nyáridő minőségi eltöltésére. Az idei tervekről Barta Endre humán alpolgármester az élményfürdőben szervezett sajtótájékoztatón számolt be a közelmúltban:
– Dunaújvárosban szerencsére sok szervezet hirdet nyári táborokat, és látszik, hogy van rájuk igény. Ahogy arra is, hogy önkormányzatunk az idén is indítson napközis tábort. Örömmel jelentem be, hogy június 26. és augusztus 4. között, hat héten keresztül várjuk a dunaújvárosi gyerekeket az élményfürdőben rendezendő táborba. Már meg is kezdődött a jelentkezési időszak, napi 2 ezer 800 forint összegért lehet részt venni majd a táboréletben. Ebben az összegben természetesen benne van a fürdőbelépő, a napi háromszori étkezés, valamint a részvétel a kulturális programokon. Az idei esztendőben a táborvezetést a Duna Dog Center szervezet látja el, akik egyre több helyen jelennek meg a városban, és hálásak vagyunk nekik, hogy a pedagógusok mellett részt vállalnak a tábor lebonyolításában.

Színvonalas programokkal készülnek

A Duna Dog Center képviseletében Majer Tímea elmondta, hogy a tábor életében többek között megjelennek majd a kutyás programok is, de nagyon számítanak a pedagógusok munkájára, rutinjára, hiszen nélkülük nem is jöhetne létre egy ilyen tábor. 
Majer Tímea színvonalas programokat ígér a résztvevőknek, az élményfürdő pedig kiváló helyszín lesz a színes táborélethez, a sok-sok remek eseményhez.

DMJV Önkormányzata
(Fotó: Végh Zoltán)

A rovat további hírei: Mozaik

Sugárúti Fesztivál: élményözön a Vasmű úton (galériával)

Sugárúti Fesztivál: élményözön a Vasmű úton (galériával)

2024. máj. 02.

Csodás idő, színes kínálat, és minden képzeletet felülmúló tömeg: remek program kerekedett az idén immár harmadszorra rendezett Sugárúti Fesztiválból május 1-jén. Világ dunaújvárosiai, idesüssetek!

Rostisok Találkozója – már másodszor

Rostisok Találkozója – már másodszor

2024. máj. 02.

Legutóbb vészterhes apropóból úszott a hírfolyamba a Rosti iskola neve – ezúttal sokkal örömtelibb eseményről számolhatunk be: immár másodszor adott otthont az iskola árnyas udvara a Rostisok Találkozója című programnak.

Sugárúti Fesztivál: tömegvonzás a Vasmű úton (FRISSÍTETT galériával)

Sugárúti Fesztivál: tömegvonzás a Vasmű úton (FRISSÍTETT galériával)

2024. máj. 01.

Most még csak a képek miatt jöttünk, drága böngészők és aranyos mindenki, minden képzeletet felülmúló sokadalom futott be délelőtt a Sugárúti Fesztiválra. Galériánk frissült, de a javallat változatlan: keresd magad sokadalomban! 

Sugárúti Fesztivál: itt az Ikarusok menetrendje

Sugárúti Fesztivál: itt az Ikarusok menetrendje

2024. ápr. 30.

Javában tartanak az előkészületek a Vasmű úti kavalkádra, még adósak voltunk a Béke, valamint a Római városrészből induló veterán Ikarus buszok menetrendjével – eddig!

Retro majális a Vasmű úton – jön, jön, jön a Sugárúti Fesztivál! (FRISSÍTVE)

Retro majális a Vasmű úton – jön, jön, jön a Sugárúti Fesztivál! (FRISSÍTVE)

2024. ápr. 29.

Élményözön és időutazás, programcunami műfaji határok nélkül – itt a Sugárúti Fesztivál nagyon részletes programja. Aki csak teheti, kapcsolódjon be a május 1-jén, szerdán futó eseménysorozat kavalkádjába, legyetek, legyünk újra sokan! Vigyázat, horror a vége! (FRISSÍTVE)

A kerti munka kényelme: ezért jó döntés egy akkumulátoros metszőolló

A kerti munka kényelme: ezért jó döntés egy akkumulátoros metszőolló

2024. ápr. 29.

A kerti munka a tavaszi szezon elkerülhetetlen velejárója. Ha szeretnénk megkönnyíteni, manapság már rengeteg hasznos eszköz áll rendelkezésünkre. Ilyen innovatív megoldás például az akkumulátoros metszőolló is, ami számos előnnyel jár a hagyományos eszközökkel szemben. (X)

Nyárias nyitány, aztán aranyat érő esős napok

Nyárias nyitány, aztán aranyat érő esős napok

2024. ápr. 29.

Folytatódik a kellemes tavaszi, már-már nyárias idő a DO meteorológiai szakértőjének friss előrejelzése szerint: május 1-jén napsütés csalogat a szabadba, csütörtöktől már aranyat érő esők jöhetnek.