Világszám! Dunaújvárosba érkezik a Donnert Családi Cirkusz!

Terdik Péter - 2023. június 7. 11:15

Cirkusz Csillagok című vadonatúj műsorát adja elő településünkön a Donnert Családi Cirkusz csapata. A Cirkusz téren öt bemutató lesz június 8-11. között, csütörtökön és pénteken 18 órától, szombaton 15 és 18 órától, vasárnap pedig délelőtt 11 órától várják az érdeklődőket. Remek műsorral és minden napra akciókkal!

Kezdjük egy találós kérdéssel. Látványos, hangzatos, és mérhetetlenül izgalmas. Mi az? Hát a cirkusz!

Újra Magyarországon

Négy napon át Dunaújvárosban láthatja a közönség a Donnert Családi Cirkusz csapatát. A Donnert Család bemutatja a Cirkusz Csillagok című műsorát, amely a cirkuszművészet legnemesebb tradícióit és a műfaj legfrissebb törekvéseit ötvözi egy kétórás, önfeledt kikapcsolódást ígérő műsor keretében. Hovatovább, a Monte-Carlo-i és több Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjazottjai is porondon lesznek. Ráadásul minden napra jut egy-egy jelentős akció, árulta el lapunknak Donnert Váradi Ewa: csütörtökön családi napot szerveznek kettőt fizet, négyet vihet akcióval, pénteken minden második belépőt féláron kapják a vendégek, a hét végén is jegyár-kedvezménnyel csalogatják az érdeklődőket.

Mindenkinek, szeretettel 

Bohóc, lábzsonglőr, lovasakrobata, bűvész, artista és kutyák – felsorolni is nehéz lenne, hogy kik, és milyen módon kápráztatják majd el a közönséget. Egy dologban azonban biztosan lehetünk: kicsiket és nagyokat egyaránt elbővülő műsor várja. A kétórás produkció bővelkedik látványos elemekben, így mindenki láthat majd valami igazán lenyűgözőt.

Aki eddig nem ismerte a cirkusz világát, most színvonalas betekintést nyerhet. Ezt tényleg látni kell, irány a Donnert Családi Cirkusz!

(Illusztrációk: Donnert Családi Cirkusz)

A rovat további hírei: Mozaik

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

2024. máj. 19.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő.

A kullancs eltávolításának menete

A kullancs eltávolításának menete

2024. máj. 19.

Kullancsot talált a kis kedvencében? Semmi pánik! Megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan és szakszerűen eltávolítani. Nem kell egyből az állatorvoshoz rohanni, bárki el tudja végezni ezt az egyszerű műveletet otthon. (X)

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

2024. máj. 18.

Az első kísérlet átütő sikere után evidens, hogy újra a Béke téri piac ad otthont a Csomagtartóvásár sokadalmának – vasárnap lelhetnek kincsekre a bolhapiac forgatagában.

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

2024. máj. 18.

Akár most kezded a futást, akár profi vagy már, egyik esetben sincs könnyű dolgod a cipőválasztásnál. Igazi útvesztőben találhatod magad a keresés során, ha néhány alapvető szempontot nem veszel figyelembe. (X)

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

2024. máj. 17.

A nyári szünetelés előtt még egy utolsó kavalkádra invitálja az érdeklődőket a Dunai Kincses Kert Termelői Piac a Szalki-szigetre, a kemping területére szombaton délután.

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

2024. máj. 17.

A lakberendezés, burkolatok kialakítása és a felújítások során számtalan olyan eszközt, kiegészítőt használnak a szakemberek, amelyek létezéséről sokan nem is hallottak. (X)

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

2024. máj. 17.

A beszámolót már olvashatták, most itt a DSTV összeállítása. Könyvbemutatóra érkezett, de szó szerint "hazai pályán"lépett közönség elé Nagy Ervin színművész a közelmúltban – a Kultik színpadán mesélt szerepeiről, pályájáról. Hangkép.