Újabb dunaújvárosi érmek Szegeden

spigott - 2023. július 29. 7:30

Jól szerepeltek a DKSE kajak-kenusai a Szegeden megrendezett országos magyar bajnokság második versenynapján.

Főoldali és belső kép forrása: MKKSZ

A második versenynappal folytatódott Szegeden a kajak-kenusok országos magyar bajnoksága, melyen újabb szép eredményekkel örvendeztették az értük szorítókat a DKSE versenyzői. A dunaújvárosi versenyzők összesen négy számban jutottak be a délutáni finálékba, melyek végén három alkalommal állhattak dobogóra. A kenu egyesek 1000 méteres versenyszámában Hajdu Jonatán a hetedik helyen végzett, ugyanakkor párosban már sokkal jobban ment a DKSE kiválóságának, aki klubtársával, Slihoczki Ádámmal az 500-as finálét követően 1000 méteren sem talált legyőzőre, s közel négy másodperces előnnyel húzta be a bajnoki címet a KSI és a Győr kettőse előtt.

A fiatalabbak versengésében Bebők Lara a kajak egyesek 1000 méteres számában jutott döntőbe az U14-esek között, s a DKSE tehetsége a fináléban is remekül teljesített, hiszen a második helyet sikerült megszereznie az erős mezőnyben. Szintén a dobogó második helyére állhatott fel az eredményhirdetésen a Mészáros Enikő, Harnos Hanna, Blényesi Luca, Blényesi Réka összeállítású kajak négyes, mely az U14-esek 1000 méteres döntőjét zárta a második helyen, így a pénteki versenynap után a mieink két arany-, két ezüst- és egy bronzéremmel állnak az összesített éremtábla hetedik helyén a 88 egyesület kicsivel több mint 1700 versenyzőjét felvonultató mezőnyben.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. ápr. 27.

A tabellán tizenkettedik Mohács elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

2024. ápr. 27.

Szűk negyed óráig tudta szorossá tenni a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki összecsapást.

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.