A Karmacsi telel az élen

spigott - 2023. november 18. 7:30

Már az első félidőben eldöntötte a középszakasz leginkább várt rangadóját a címvédő Karmacsi Autó FC gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Kép: DLSZ-archív

Két összecsapással fejeződött be a városi kispályás labdarúgó bajnokság kiemelt középszakaszának utolsó őszi fordulója az ST Solar csoportban. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a harmadik helyezett Hangover mérette meg magát a negyedik APR-Tech FC ellen. A találkozó gólokban gazdag, nagy csatát hozott, melyben utóbbi kezdett jobban, de hiába szerzett kétszer is vezetést, a félidei szünetre 3-3-as döntetlennel vonultak a felek. A térfélcsere után újra a Rabijász Dávidéké volt az első szó, de erre négy góllal válaszolt a Hangover, mely a lefújásig megtartotta előnyét, s 9-6-os sikerével feljött az éllovas Jóbarátok Ködi Generál mögé a bajnoki tabellán.

A forduló és a középszakasz leginkább várt találkozóját az első helyen álló Jóbarátok Ködi Generál és a címvédő Karmacsi Autó FC vívta meg egymással, ám a várt szoros csata ezúttal elmaradt. Az előző meccsét ki nem állás miatt 5-0-ra elbukó Karmacsi ugyanis Kővári László mesterhármasával már a 7. percben három góllal vezetett, melyhez még az első felvonás végén hozzátett egyet, így a második etapnak már 4-0-s fórból vághatott neki. Ebben a huszonöt percben azonban már nem született újabb találat, így a címvédő sima, 4-0-s győzelemmel vette vissza a vezetést egyik legnagyobb riválisától, s jó helyzetből várhatja a bajnokság tavaszi folytatását.

Eredmények
Kiemelt középszakasz, ST Solar csoport, 4. forduló

Hangover – APR-Tech FC 9-6 (3-3)
Jóbarátok Ködi Generál – Karmacsi Autó FC 0-4 (0-4)

Az ST Solar csoport állása: 1. Karmacsi Autó FC 18 pont, 2. Jóbarátok Ködi Generál 16 pont, 3. Hangover 15 pont, 4. APR-Tech FC 10 pont, 5. Kemi-Ker Kft. 10 pont, 6. Gamma Metal Kft. 7 pont, 7. Gyalog Galopp 6 pont, 8. Fejó-Therm Kft. 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.