Sajátítsd ez az energetikai fiatalítás csodálatos módszerét!

doszerk - 2024. március 18. 8:30

Talán sokat hallottál már az Access Consciousness rendszeréről, az Access Bars terápiáról, és talán felkeltette az érdeklődésedet az energetikai fiatalításként emlegetett Access Facelift kezelés is. (X)

Ha pedig már az is megfordult a fejedben, hogy milyen jó lenne, ha te is tudnál kezelni másokat ezzel a módszerrel, akkor jó hír számodra, hogy a kezelés menete könnyen megtanulható, akár A végtelenbe és tovább tanfolyamának keretein belül is. Látogass el Kántás Kata következő képzésére, és ismerd meg a módszer titkait! Következzenek a részletek.

A legfontosabb alapelvek

Az Access Facelift az Access Consciousness filozófia egyik része. A lényege az, hogy ha megtanuljuk elengedni azokat a hiedelmeket, félelmeket, negatív gondolatokat és érzéseket, amik korlátoznak minket, akkor nyitottabbá válik a gondolkodásunk és könnyebben észrevesszük az elénk táruló lehetőségeket.

A Facelift kezelés ezen belül is a szépség és az egészség megőrzésére fókuszál, tehát egy olyan módszerről van szó, ami nemcsak a külsőségekre helyezi a hangsúlyt, hanem legalább ennyire fontosnak tartja a belső harmóniát is.

A kezelés folyamatai röviden

Az Access Facelift energetikai eszközök segítségével járul hozzá a fiatalosabb megjelenéshez. Az alkalmazott technikák egyszerűek, mégis hatásosak, hiszen kisimítják a ráncokat, támogatják a bőrsejtek megújulását, feszesebbé, fiatalosabbá, üdébb megjelenésűvé teszik az egész arcot.

Az energetikai ránctalanítás által feloldhatóak azok a blokkok, amik megakadályozzák az életenergia szabad áramlását. Ami igazán jó hír, hogy egy ilyen terápia előnyei nemcsak a külső megjelenésben mutatkoznak meg, hanem a belső harmóniát is elősegítik, így mondhatni, hogy egy komplex, testet és lelket támogató kezelésről van szó.

Az energetikai lifting pedig egyrészt feszesebbé varázsolja a bőrt, másrészt mentálisan is fiatalabbá tesz, hiszen a terápián résztvevők közül sokan számolnak be arról, hogy utána jobban alszanak, kevesebbet stresszelnek, és alapvetően is sokat javul a közérzetük, testileg pedig energikusabbnak érzik magukat.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

Kata Budapesten és Veszprémben tart rendszeresen képzéseket az érdeklődőknek. Ez egy egész napos program, melynek során először az elméleti résszel ismerkednek meg a résztvevők, majd ezt követi a gyakorlati foglalkozás. Itt minden tanuló két kezelést végez és rajta is kettőt végeznek, ezáltal megtapasztalhatják az erőteljes oldódási folyamatok előnyeit.

A nap végén a résztvevők egy oklevéllel gazdagodnak, mely által hivatalos Access Facelift kezelővé válnak, ez pedig bejegyzésre kerül az Access Consciousness rendszerébe is. Ezen irat birtokában már lehetőség van arra, hogy szakszerűen kezelhessenek másokat.

Némelyek csak a családtagjaikon vagy a barátaikon alkalmazzák a megszerzett tudást, de akadnak, akik beépítik ezt a szolgáltatást az üzletükbe és klienseket is fogadnak.

A rovat további hírei: Mozaik

Sugárúti Fesztivál: tömegvonzás a Vasmű úton (galériával)

Sugárúti Fesztivál: tömegvonzás a Vasmű úton (galériával)

2024. máj. 01.

Most még csak a képek miatt jöttünk, drága böngészők és aranyos mindenki, minden képzeletet felülmúló sokadalom futott be délelőtt a Sugárúti Fesztiválra. Keresd magad a galériában, aztán irány a Vasmű út!

Sugárúti Fesztivál: itt az Ikarusok menetrendje

Sugárúti Fesztivál: itt az Ikarusok menetrendje

2024. ápr. 30.

Javában tartanak az előkészületek a Vasmű úti kavalkádra, még adósak voltunk a Béke, valamint a Római városrészből induló veterán Ikarus buszok menetrendjével – eddig!

Retro majális a Vasmű úton – jön, jön, jön a Sugárúti Fesztivál! (FRISSÍTVE)

Retro majális a Vasmű úton – jön, jön, jön a Sugárúti Fesztivál! (FRISSÍTVE)

2024. ápr. 29.

Élményözön és időutazás, programcunami műfaji határok nélkül – itt a Sugárúti Fesztivál nagyon részletes programja. Aki csak teheti, kapcsolódjon be a május 1-jén, szerdán futó eseménysorozat kavalkádjába, legyetek, legyünk újra sokan! Vigyázat, horror a vége! (FRISSÍTVE)

A kerti munka kényelme: ezért jó döntés egy akkumulátoros metszőolló

A kerti munka kényelme: ezért jó döntés egy akkumulátoros metszőolló

2024. ápr. 29.

A kerti munka a tavaszi szezon elkerülhetetlen velejárója. Ha szeretnénk megkönnyíteni, manapság már rengeteg hasznos eszköz áll rendelkezésünkre. Ilyen innovatív megoldás például az akkumulátoros metszőolló is, ami számos előnnyel jár a hagyományos eszközökkel szemben. (X)

Nyárias nyitány, aztán aranyat érő esős napok

Nyárias nyitány, aztán aranyat érő esős napok

2024. ápr. 29.

Folytatódik a kellemes tavaszi, már-már nyárias idő a DO meteorológiai szakértőjének friss előrejelzése szerint: május 1-jén napsütés csalogat a szabadba, csütörtöktől már aranyat érő esők jöhetnek.

90 évesen is derűsen, sok boldogságot!

90 évesen is derűsen, sok boldogságot!

2024. ápr. 28.

Folytatódott a szépkorúak köszöntése városunkban: Mráz Józsefné, Margit néni is 90 éves lett. A jeles alaklomból Barta Endre alpolgármester látogatta meg otthonában, és adta át a városvezetés jókívánságait.

DSTV: a szabályos kerékpározásról

DSTV: a szabályos kerékpározásról

2024. ápr. 27.

Egyre többen választják közlekedési formának városunkban a kerékpározást, de ugyanúgy vonatkoznak rá a KRESZ szabályai, mint az autósokra. Hangkép.