Kiütéses győzelem a Tihany ellen

spigott - 2024. április 6. 7:51

Mindkét félidőben hat-hat gólt szerezve ütötte ki a vendég tihanyiakat a Dunaújváros Futsal csapata Rácalmáson pénteken este.

Kép: DO-archív

Hazai pályán, a Tihany elleni találkozóval folytatta a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros Futsal együttese pénteken este. Tóth Árpád alakulata rendkívül motiváltan vetette magát a küzdelembe, s már 4. percben megszerezte a vezetést Varga találatával, aki újabb négy perc elteltével megduplázta góljai számát. A vendégek nem sok ellenállást tudtak tanúsítani a folytatásban sem, miközben a mieink valósággal szárnyaltak a pályán, s a következő két percben újabb két góllal szomorították ellenfelüket, majd a játékrész hajrájában is betaláltak kétszer, így a félidei szünetre már 6-0-s vezetéssel vonulhattak.

Futsalosaink a tetemes előny ellenére sem vettek vissza a tempóból, Vincze és Váradi révén dupláztak a 22. percben, s innen már tényleg csak az lehetett a kérdés, milyen arányban nyerik a meccset (8-0). A vendégek próbálkoztak ugyan, de nem tudtak mit kezdeni a hazai védelemmel, míg a túloldalon még négy alkalommal betaláltak Kiss Patrikék, akik fölényes, 12-0-s győzelemmel erősítették meg második helyüket az NB II. Nyugati csoportjának alsóházában.

Érthetően elégedett volt a találkozó után Tóth Árpád edző, aki érdeklődésünkre elárulta, hogy a meccs elejétől a végéig az történt a pályán, amit elterveztek:

– Jó mentalitással vágtunk neki a találkozónak, domináltunk, helyzeteket alakítottunk ki, szép gólokat szereztünk. Annak külön örülök, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót.

Dunaújváros Futsal – Tihany FC 12-0 (6-0)
Dunaújváros Futsal: Cseresnyés – Ivacs 1, Fekete, Csányi 1, Németh 2. Csere: Váradi 2, Varga 2, Kuti 1, Kiss 2, Vincze 1. Edző: Tóth Árpád.
 

A rovat további hírei: Sport

Véget ért az ifik szezonja

Véget ért az ifik szezonja

2024. máj. 27.

Hetedik helyen végzett az ifjúsági bajnokság nyolcas döntőjében a DFVE leány vízilabda csapata a mögöttünk hagyott hétvégén.

Győri vereséggel zárta a szezont a DKKA

Győri vereséggel zárta a szezont a DKKA

2024. máj. 27.

A félidők hajrájában sokkal jobban koncentrált az ETO, mely 40-25-ös győzelmet aratott a DKKA női kézilabdázói ellen a bajnokság utolsó fordulójában.

Vereség és búcsú az NB III-tól

Vereség és búcsú az NB III-tól

2024. máj. 26.

Simán kikapott a Pécs elleni hazai szezonzárón, így kiesett az NB III-ból a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hosszabbított az Acélbikák hálóőre

Hosszabbított az Acélbikák hálóőre

2024. máj. 26.

A nemrég bejelentett Sági Máté "párjaként" idén újra Tóth Balázs őrzi a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak ketrecét.

Öten hajtanak egy helyért

Öten hajtanak egy helyért

2024. máj. 25.

Csak a győzelem jelenthet esélyt a bennmaradásra Dunaújváros FC labdarúgóinak a bajnokság utolsó fordulójában, de lehet, hogy még ez sem lesz elég.

Győri szezonzáró vár a Kohászra

Győri szezonzáró vár a Kohászra

2024. máj. 25.

A bajnoki ezüstérmes Győr otthonában fejezi be a 2023/2024-es szezon küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese vasárnap este.

A címvédő nyert a rangadón

A címvédő nyert a rangadón

2024. máj. 24.

Szoros csatában elért 3-2-es győzelemmel őrizte meg első helyét az ST Solar osztály tabelláján a címvédő Karmacsi Autó FC együttese.