Közélet

Sport

A vártnál nehezebben győzött a DUE

A vártnál nehezebben győzött a DUE

2016. október 22. (szombat) 20:07

Három harmadon keresztül a Szentes méltó ellenfele volt a Dunaújvárosnak, de a záró negyedben beindult hazai hengernek már nem tudtak ellenállni.

Sziréna

Sorozatkoccanás a Dózsán

Sorozatkoccanás a Dózsán

2016. október 20. (csütörtök) 15:52

Több autó is érintett abban a balesetben, ami a Dózsa György út-Bocskai út kereszteződésénél történt. Úgy tudjuk személyi sérülés nem történt.

Belföld

Tovább nőnek az ingatlanárak

Tovább nőnek az ingatlanárak

2016. október 21. (péntek) 8:07

Hatalmas áremelkedésen van túl az ingatlanpiac, főleg a fővárosban ugrottak meg az árak. A jegybank szerint még nincs vége a folyamatnak – írja a Világgazdaság.

Kultúra

Elmarad!

Elmarad!

2016. október 20. (csütörtök) 11:29

Tájékoztatni szeretnénk olvasóinkat, hogy az október 24-re tervezett "Sztálinváros 1956 - A kutatások tükrében" című előadás betegség miatt elmarad.

Oktatás

Iskolai kishírek

Iskolai kishírek

2016. október 23. (vasárnap) 8:36

Ismét Kiváló Tehetségpont lett a Rudas Közgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. Ezt a kitüntető címet immáron másodszor nyerte el az iintézmény.

Mozaik

Borús, esős, de enyhe időnk lesz

Borús, esős, de enyhe időnk lesz

2016. október 23. (vasárnap) 18:51

A következő napokban általában borús, felhős lesz az ég, néhol esőre is készülni kell, de enyhe lesz az időjárás, több helyen 20 Celsius-fok körül alakulhatnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Napraszóló

Bakkancs és davajgitár

Bakkancs és davajgitár

2016. október 23. (vasárnap) 8:01

Itt van Gyula bá’ – suttogtak izgatottan a kiskölkök, és tényleg megjött, két társát is magával hozva. Bakkancsot le! – adta ki az ukázt a bejárati lépcsőn a Jávor-bajuszos ember, aztán a sáros lábbelitől megszabadulva ki harisnyában, ki meztélláb lépett a szükséglakás kopottas szobájába.