Röplabda: látogatás a sereghajtónál

spigott - 2014. december 19. 10:04

A bajnoki tabella utolsó helyén álló Győr vendégeként lép pályára szombaton a Dunaferr SE röplabda csapata. Együttesünk számára rendkívül fontos a három pont megszerzése, ezért Tomanóczy Tibor vezetőedző jó játékban, s természetesen győzelemben reménykedik a találkozó előtt.

Szép győzelmet aratott legutóbbi bajnoki mérkőzésén a Dunaferr SE röplabda csapata, mely hazai környezetben múlta felül 3-1-re a DEAC gárdáját. Tomanóczy Tibor tanítványai a hétvégén idegenbe lépnek majd pályára, méghozzá egy olyan összecsapáson, melynek a piros-fehérek az esélyesei. A dunaújvárosi fiatalok szombaton délután öt órától a Győr vendégei lesznek, s tekintve, hogy ellenfelük az idei szezonban lejátszott tizenhárom meccséből egyet sem tudott megnyerni, elvárható a Dunaferrtől, hogy elhozza a három pontot vetélytársa otthonából.
Ebben bízik Tomanóczy Tibor, csapatunk vezetőedzője is, aki érdeklődésünkre elárulta, hogy azt a teljesítményt szeretné viszont látni tanítványaitól, melyet a Debrecen elleni mérkőzés első, harmadik, valamint negyedik játszmájában nyújtottak játékosai. A legjobb nyolc közé jutás szempontjából nagyon fontos lenne a győzelem megszerzése, mivel a szezon további felében már csak nehezebb ellenfelei lesznek a Dunaferrnek, ezért vezetőedzőnk reméli, hogy nyitásban, fogadásban, valamint támadásban is meg tudják ismételni a DEAC elleni játékukat, s ha ez sikerül, úgy képesek lesznek elhozni a három pontot a győriek otthonából is.

A rovat további hírei: Sport

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.

Mindent elkövetnek a pontokért

Mindent elkövetnek a pontokért

2024. máj. 11.

Idegenben, a tabellán ötödik Vác elleni találkozóval folytatja a bajnoki pontvadászatot a DKKA felnőtt együttese szombaton este hat órától.

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

2024. máj. 10.

A középdöntős futamot megnyerve jutott be Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupa kenu ketteseinek ötszáz méteres fináléjába.