Döntőben a Mé-Szi Frucht

2017. január 12. (csütörtök) 8:02 - spigott

Hozta a kötelező győzelmet a sereghajtó ellen, így bejutott a városi futsal bajnokság fináléjába a Mé-Szi Frucht együttese.

Két találkozóval folytatódott szerdán este a városi futsal bajnokság alapszakaszának utolsó fordulója. Az este első mérkőzését az egyetemi sportcsarnokban játszották, ahol a B-csoport harmadik helyezettje, a DFDSE lépett pályára a hetedik River Plate ellen. A mérkőzés előbbi számára volt fontos, ugyanis csak a dunaújvárosi futsal utánpótlásnak csak egy győzelemmel maradt volna esélye a finálé elérésére, ám a River nemcsak megnehezítette a fiatalok dolgát, hanem keresztül is húzta számításaikat, ugyanis 7-4-es győzelmet aratott, megfosztva csoport megnyerésének lehetőségétől a DFDSE-t.

Kép: DO-archív

Az A-csoportban listavezető Mé-Szi Frucht gárdájára simának ígérkező meccs várt, mivel a sereghajtó Papa SE ellen kellett megméretnie magát úgy, hogy egy döntetlen is elég volt számára ahhoz, hogy bebiztosítsa első helyét. Az utolsó helyezett Papa SE, azonban egyáltalán nem adta könnyen magát, hat gólt is lőtt az éllovasnak, ám mivel Dorogi Viktorék nyolc alkalommal találtak be ellenfelük kapujába, így végül megszerezték a csoportgyőzelmet jelentő sikert, amivel bejutottak a városi futsal bajnokság fináléjába.

Arról, hogy ki lesz a Mé-Szi Frucht ellenfele a döntőben, a B-csoport ma esti mérkőzései döntenek, az azonban biztos, hogy nagy csata várható a továbbjutást jelentő első helyről, mivel négy csapatnak is van még esélye csoportgyőzelem megszerzésére, így érdemes lesz kilátogatnia az Arany iskola tornatermébe a sportág kedvelőinek.

Eredmények

B-csoport
2017. 01. 11. 20:30 River Plate – DFDSE 7-4

A-csoport
2017. 01. 11. 21:00 Mé-Szi Frucht  - Papa SE 8-6

A mai program
2017. 01. 12. 19:00 Steelworkers – Asztalos Gumiszervíz
2017. 01. 12. 20:00 Dunabiztos Micro – Zéró Tolerancia
2017. 01. 12. 21:00 Kulcsi SE – Rutin Mix

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Mé-Szi Frucht 19 pont, 2. Black and White 16 pont, 3. Kemi-Ker Mirage 13 pont, 4. Echtefrontin 12 pont, 5. Széchenyi Pékség 7 pont, 6. Siker Ablak 6 pont, 7. Kan-Ászok 5 pont, 8. Papa SE 3 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 12 pont, 2. Dunabiztos Micro 12 pont, 3. DFDSE 10 pont, 4. Rutin Mix 10 pont, 5. River Plate 10 pont, 6. Kulcsi SE 9 pont, 7. Asztalos Gumiszervíz 8 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Felmérték a sípmestereket

Felmérték a sípmestereket

2017. január 16. (hétfő)

Kétszáz kézilabda játékvezető adott számot fizikai és elméleti felkészültségéről szombaton és vasárnap a Dunaújvárosi Egyetemen.

Újra az UTE ellen

Újra az UTE ellen

2017. január 16. (hétfő)

Öt napon belül másodszor találkozik az Újpesttel a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely ezúttal a MOL Ligában igyekszik legyőzni ellenfelét.

Nagy harc várható

Nagy harc várható

2017. január 15. (vasárnap)

Az utóbbi időszakban nagyon sokak orra alá borsot törő Nyírgyulaj együttesét fogadja a Dunaferr DUE Renalpin FC az NBI-es futsal bajnokság alapszakaszában.

Parádés győzelem és továbbjutás

Parádés győzelem és továbbjutás

2017. január 15. (vasárnap)

Magabiztos, 18-6-os sikert aratott a francia Lille ellen, így már biztosan továbbjutott az Euroliga legjobb nyolc csapata közé a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata, egyedül az kérdéses, hogy csoportjuk első, vagy második helyén végeznek vízilabdázóink.

Tollaslabda - Amatőrök vitézkedtek

Tollaslabda - Amatőrök vitézkedtek

2017. január 15. (vasárnap)

Remek hangulatban küzdöttek meg egymással az Újvárosi Amatőr Tollaslabda Bajnokság résztvevői a sorozat pénteki, idei első fordulójában.

Szoros vereség a házigazdától

Szoros vereség a házigazdától

2017. január 14. (szombat)

Hatalmas küzdelemben szenvedett 8-7-es vereséget a házigazda Olympiacos gárdájától a DUE-Maarsk Graphics vízilabda csapata az athéni Euroliga-csoportkör második fordulójában. A továbbjutás azonban így is saját kézben van, ehhez a Lille együttesét kell holnap legyőznie a Mihók-csapatnak.

Elmaradt az edzőmeccs

Elmaradt az edzőmeccs

2017. január 14. (szombat)

A pálya használhatatlansága miatt elmaradt a Dunaújváros PASE és az NB II-es Siófok mára lekötött felkészülési találkozója.