Idegenben is győzelemre tör a DPASE

spigott - 2016. szeptember 24. 13:30

A bajnoki tabella tizenötödik helyén álló Dunaharaszti MTK otthonában folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit vasárnap délután a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Hét forduló telt el eddig az NB III Közép Csoportjának küzdelmeiből, s a Dunaújváros PASE labdarúgói az előkelő negyedik helyen állnak a tabellán úgy, hogy öt győzelem mellett mindössze két alkalommal szenvedtek vereséget, s hátrányuk mindössze három pont az éllovas Szigetszentmiklóssal szemben. Labdarúgóink az előző héten a Pénzügyőr gárdáját múlták felül 2-1-re egy küzdelmes, izgalmas találkozón, ám ezúttal idegenben kell bizonyítania Dobos Barna tanítványainak, akik vasárnap délután négy órától a Dunaharaszti MTK otthonában lépnek pályára.

Együttesünk hétvégi vetélytársa jelenleg a tizenötödik helyet foglalja el a táblázaton úgy, hogy két győzelme mellett egy döntetlent, valamint négy vereséget tud felmutatni. Éppen ez okozhatja azonban a nehézséget a dunaújvárosi labdarúgóknak, hiszen a rossz mérleg miatt egy mindenre elszánt csapat várja majd Tóth Tiborékat vasárnap délután, s mint azt vezetőedzőnk, Dobos barna elmondta, kemény, kiélezett mérkőzésre számít Dunaharasztiban, ahol mindkét gárda a győzelemért lép majd pályára.
"Nem sokat örülhettünk a Pénzügyőr elleni győzelemnek, mert kedden már kupameccs várt ránk, s a Sárrétudvariban aratott sikert követően azonnal megkezdtük a felkészülést a vasárnapi bajnokira.

Képek: DO-archív

Nehéz meccs vár ránk idegenben, mert hétvégi vetélytársunk mindenképpen szeretne elkerülni a mezőny hátsó régiójából, s erre csak győzelemmel, győzelmekkel van esélye. Egy nagyon elszánt ellenfélre számítok tehát vasárnap, mely a győzelemre tör majd, de ez lesz a mi célunk is, így izgalmas, érdekes találkozót láthatnak majd a szurkolók. Mi tovább építjük, csiszolgatjuk csapatunkat, fontos lesz, hogy védekezésben stabilak maradjunk, fegyelmezetten játsszunk, míg támadásban muszáj lesz jó százalékban kihasználni az adódó lehetőségeinket. Sajnos Nyúl Krisztián a hétközi kupameccsen megsérült, így rá ezúttal nem számíthatunk, de a többiek egészségesek, s elszántan a győzelem reményében várják a vasárnap délután négy órakor kezdődő összecsapást" – fogalmazott a DPASE szakvezetője.

A rovat további hírei: Sport

Újra egy jó ügyért futnak

Újra egy jó ügyért futnak

2024. máj. 08.

Idén a Móra iskolának segíthetnek azok, akik részt vesznek a DLSZ Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportjának május 18-i rendezvényén.

Visszahozná a bronzcsatát Dunaújvárosba a DFVE

Visszahozná a bronzcsatát Dunaújvárosba a DFVE

2024. máj. 08.

Nyernie kell a DFVE női vízilabda csapatának Egerben ahhoz, hogy maradjon esélye a bajnokság bronzérmének megszerzésére.

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.