A címvédő ellen javíthatnak az Acélbikák

spigott - 2023. október 8. 11:00

Nagyon nehéz hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóira az Erste Liga ma esti fordulójában.

Kép forrása: DAB-archív

Hiába játszott izgalmas, jó meccset a végső sikerre is esélyes Brassóval, a véghajrában kapott gólokkal szenvedett 4-2-es vereséget legutóbbi mérkőzésén a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga alapszakaszában. Niko Eronen vezetőedző nem volt elégedett az összecsapás után, s mint azt megfogalmazta, eddigi meccseik közül most nyújtották a legrosszabb teljesítményt, ugyanakkor bízott abban, hogy a következő találkozón be tudják bizonyítani, hogy sokkal jobb játékra is képesek.

Erre pedig nagy szükség is lesz, ugyanis ma este hat órától a címvédő Gyergyói HK látogat a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, méghozzá egy olyan meccsre, mely mindkét gárda számára nagyon fontos lesz. A mieink mindenképpen szeretnének javítani a Brassó elleni hazai vereség után, ám ez lesz a célja az erdélyieknek is, akik a legutóbbi játéknapon Miskolcon vendégszerepeltek, s némi meglepetésre, 5-1-es vereséget szenvedtek.

Szilassy Zoltán alakulata még tovább erősödött a tavalyi szezonhoz képest, s nyilván nem szeretne harmadik egymást követő meccsén is pont nélkül maradni, vagyis egy igen motivált, kemény ellenfélre számíthatnak Acélbikáink. A mieinkhez visszatérhet az eltiltását letöltő Lorraine, így Niko Eronen szinte a legerősebb összeállításban küldheti jégre játékosait, természetesen annak reményében, hogy sikerül itthon tartani a három pontot.

A rovat további hírei: Sport

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.