Jászberényi ligameccs a BJA ellen

spigott - 2023. december 1. 17:00

Az Erste Liga matiné keretein belül, Jászberényben korcsolyáznak jégre a DAB jégkorongozói a BJA HC ellen szombaton délután három órától.

Kép: DAB-archív

A FEHA19 elleni 1-0-s hazai vereség után jól jött egy kis szünet jégkorongozóinknak, így a mögöttük hagyott napokban volt lehetőség arra, hogy megpróbáljon formába lendülni együttesünk, mely finoman szólva sem áll úgy az Erste Ligában, ahogy azt a gárda szakvezetései és játékosai remélték. Acélbikáink ugyanis legutóbbi öt meccsükön mindössze egyetlen pontot szereztek, jelenleg az utolsó helyet foglalják el a tabellán úgy, hogy a DEAC és a FEHA19 is öt-öt ponttal előzi meg Niko Eronen együttesét.

A formába hozásra nagyon komoly szüksége is van csapatunknak, melyre két kemény mérkőzés vár szombaton és vasárnap. Ezek közül az elsőt a BJA HC ellen vívják meg Acélbikáink, méghozzá Jászberényben, ahol az Erste Liga matiné keretein belül korcsolyáznak jégre Somogyi Balázsék szombaton délután három órától.

A fővárosiak az idei szezonban is kiválóan szerepelnek, eddig lejátszott tizennyolc meccsükből tizet megnyertek, s bár már nyolc vereség is szerepel a nevük mellett, így is a második helyen állnak a mezőnyben, kettő ponttal a listavezető, de négy meccsel kevesebbet játszó Ferencváros mögött.

Acélbikáink két alkalommal találkoztak a fővárosiakkal az idei szezonban, s túl sok sikerélmény még nem jutott számukra, ugyanis a fővárosban 3-0-s vezetésről szenvedtek 5-3-as vereséget, míg a Dunaújvárosiban lejátszott ligameccsen 4-0-ra tudott nyerni Kangyal Balázs együttese. Nem a mieink tehát a találkozó esélyesei, s ahhoz, hogy pontot, netán pontokat szerezzenek hokisaink, a játék minden elemében kiválóan kell teljesíteniük a remek formában lévő BJA ellen.

A rovat további hírei: Sport

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.