Hullámzó játék, felemás eredmények

spigott - 2024. március 17. 17:00

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.

Kép: DO-archív

Lovasberényben folytatta az U20-as bajnokság középszakaszát a DSE Röplabda Akadémia korosztályos együttese, melyre két találkozó várt a sorozat újabb fordulójában ma délelőtt és kora délután.
A dunaújvárosi fiatalok a tabellán harmadik MÁV Előre ellen vágtak neki a küzdelmeknek, méghozzá rendkívül összeszedett, jó játékkal, s remek csatát vívtak a székesfehérváriakkal. Mindhárom játszma a véghajrában dőlt el, szerencsére a mieink javára, ugyanis az első játékot 22-re, a másodikat 23-ra, míg a harmadikat újra 22-re nyerték Tomanóczy Tibor tanítványai, akik így bravúros, 3-0-s sikerrel szerezték meg a három bajnoki pontot.

Szűk fél óra szünet után jöhetett a Dág elleni találkozó, melyen sajnos meglátszott a mieinken az előtte vívott nagy küzdelem, ugyanis ezúttal sajnos fejben és játékban is erősebb volt az ellenfél. Az első szettet így 15-re, a másodikat 16-ra veszítették el fiataljaink, akik ennek ellenére is küzdöttek ugyan becsülettel, de a harmadikban is csak 18 pontig jutottak, így a Dág 3-0-s sikert aratva vitte haza a pontokat, ami egyben azt is jelentette, hogy a DSE gárdája maradt a tabella nyolcadik helyén.

Eredmények
MÁV Előre – DSE Röplabda Akadémia 0-3 (-22, -23, -22)
DSE Röplabda Akadémia – Dág KSE 0-3 (-15, -16, -18)

DSE Röplabda Akadémia: Béres, Németh, Cserép, Kisházi, Göczi, Peredi, Makó, Vadász, Herceg, Papp, Kuti (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A rovat további hírei: Sport

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.