Közélet

Sport

A vártnál nehezebben győzött a DUE

A vártnál nehezebben győzött a DUE

2016. október 22. (szombat) 20:07

Három harmadon keresztül a Szentes méltó ellenfele volt a Dunaújvárosnak, de a záró negyedben beindult hazai hengernek már nem tudtak ellenállni.

Sziréna

Sorozatkoccanás a Dózsán

Sorozatkoccanás a Dózsán

2016. október 20. (csütörtök) 15:52

Több autó is érintett abban a balesetben, ami a Dózsa György út-Bocskai út kereszteződésénél történt. Úgy tudjuk személyi sérülés nem történt.

Belföld

Tovább nőnek az ingatlanárak

Tovább nőnek az ingatlanárak

2016. október 21. (péntek) 8:07

Hatalmas áremelkedésen van túl az ingatlanpiac, főleg a fővárosban ugrottak meg az árak. A jegybank szerint még nincs vége a folyamatnak – írja a Világgazdaság.

Kultúra

Elmarad!

Elmarad!

2016. október 20. (csütörtök) 11:29

Tájékoztatni szeretnénk olvasóinkat, hogy az október 24-re tervezett "Sztálinváros 1956 - A kutatások tükrében" című előadás betegség miatt elmarad.

Oktatás

Iskolai kishírek

Iskolai kishírek

2016. október 23. (vasárnap) 8:36

Ismét Kiváló Tehetségpont lett a Rudas Közgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. Ezt a kitüntető címet immáron másodszor nyerte el az iintézmény.

Mozaik

Önvédelem - Világbajnoki tanácsok

Önvédelem - Világbajnoki tanácsok

2016. október 22. (szombat) 11:27

Miló Viktória, profi box világbajnokkal mozoghattak azok az érdeklődők, akik ellátogattak az egyik dunaújvárosi fitness teremben rendezett nyílt napra szombat délelőtt.

Napraszóló

Bakkancs és davajgitár

Bakkancs és davajgitár

2016. október 23. (vasárnap) 8:01

Itt van Gyula bá’ – suttogtak izgatottan a kiskölkök, és tényleg megjött, két társát is magával hozva. Bakkancsot le! – adta ki az ukázt a bejárati lépcsőn a Jávor-bajuszos ember, aztán a sáros lábbelitől megszabadulva ki harisnyában, ki meztélláb lépett a szükséglakás kopottas szobájába.