Közélet

Termelői, magyar és finom!

Termelői, magyar és finom!

2015. július 26. (vasárnap) 18:57

Termelői gyümölcslevet kóstoltattak a dunaújvárosi piacon. Ezzel szerették volna felhívni a figyelmet a magyar termékek fogyasztásának fontosságára. Az akcióban mintegy tíz liter gyümölcslevet osztottak szét.

Sport

Vízilabda: ezért kár volt

Vízilabda: ezért kár volt

2015. július 26. (vasárnap) 21:54

Fordulatos mérkőzésen szenvedett 9-8-as vereséget Kínától a magyar női vízilabda válogatott a kazanyi világbajnokság első versenynapján.

Belföld

Tovább esik a benzinár

Tovább esik a benzinár

2015. július 21. (kedd) 7:37

A 95-ös benzin nagykereskedelmi árát bruttó kilenc, a gázolajét három forinttal csökkenti szerdán a MOL Nyrt.

Napihami

Oktatás

Dunaújvárosi Főiskola - A felvételi ponthatárok tükrében

Dunaújvárosi Főiskola - A felvételi ponthatárok tükrében

2015. július 24. (péntek) 17:56

A 2015-ös normál felvételi eljárás keretében 390 hallgató nyert sikeres felvételt a Dunaújvárosi Főiskolára. Ez a szám annak tükrében is jelentős, hogy az idei érettségi átlag rosszabb, mint a tavalyi. Ennek ellenére a Dunaújvárosi Főiskola minden meghirdetett szakját nagy biztonsággal tudja indítani.

Mozaik

Jobb a méz idén és az árak sem emelkednek

Jobb a méz idén és az árak sem emelkednek

2015. július 27. (hétfő) 11:48

Befejeződött a méztermelési időszak. A tavalyinál ugyan jobb, de egy átlagos évhez viszonyítva gyengébb lett az idei méztermés. A termelők azonban azt ígérik, ennek ellenére nem emelkednek az árak.

Napraszóló

Védtelenek

Védtelenek

2015. július 26. (vasárnap) 8:16

Anya, menj! Az alig négyéves kisfiú mondta ezt, és akkor Anya nyelt egy nagyot. Bánatosan nézett a kicsire, az meg, hogy oldja a helyzetet, megismételte, kérdő mondatba foglalva: Anya, menj? A legkülönösebb mondat volt ez, amit eddig hallottam. Egy kórház intenzív osztályán hangzott el.

Siker-ember

Megbízható segítség az építkezésben

Megbízható segítség az építkezésben

2015. július 24. (péntek) 14:31

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik terméket válasszuk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés!