Sport

Női kézilabda Eb-selejtező - Sima győzelem a nyitányon

Női kézilabda Eb-selejtező - Sima győzelem a nyitányon

2015. október 8. (csütörtök) 20:00

A magyar női kézilabda-válogatott Dabason magabiztosan, 32-19-re nyert a szlovák csapat ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat nyitófordulójában.

Sziréna

Balhé volt a postán

Balhé volt a postán

2015. október 8. (csütörtök) 17:30

Szerkesztőségünk nem hivatalos forrásból úgy értesült, hogy ma délután verekedés volt a postán a sorszámok miatt. A rendőrség kivonult a helyszínre.

Belföld

A fogyasztót nem lehet kitenni az áramszolgáltató szeszélyének!

A fogyasztót nem lehet kitenni az áramszolgáltató szeszélyének!

2015. október 7. (szerda) 14:33

Módosította az Országgyűlés a villamos energiáról szóló törvényt annak érdekében, hogy rendezze azt az esetet, ha egy társaság fel akar hagyni egyetemes áramszolgáltatói tevékenységével. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatát 130 igen szavazattal, 31 nem ellenében fogadták el a képviselők.

Napihami

Kultúra

Oktatás

Élménybeszámoló Milánóból

Élménybeszámoló Milánóból

2015. október 6. (kedd) 10:21

Egy Erasmus program keretében a nyáron Behon Mariann koordinálásával Milánóba utazhattak a Rudas iskola diákjai, hogy összesen hat különböző cégnél dolgozhassanak.

Mozaik

Holnaptól drágábban tankolunk

Holnaptól drágábban tankolunk

2015. október 8. (csütörtök) 12:50

Három forinttal emeli a 95-ös benzin és két forinttal a gázolaj literenkénti árát pénteken a Mol Nyrt. Az emeléssel a benzin átlagára 337-338, a gázolajé 347-348 forintra nő.

Napraszóló

A vaksötét ablak

A vaksötét ablak

2015. október 10. (szombat) 8:25

Pista, ne tedd ki! - csattant fel az asszony. - Még a végén megint elvisznek. Hiába volt a szó. Pista, mint minden évben, azon az október 6-án is kitette a fekete zászlót. Csakhogy 1957-et írtak, közeledett az eltiport forradalom évfordulója, és a feleség félt, hogy provokációnak tarthatják.

Siker-ember

Egyszerűen: otthon

Egyszerűen: otthon

2015. október 9. (péntek) 14:33

Amikor néhány éve arra szántam el magam, hogy eladom a lakásom és máshová költözöm, cseppnyi bizonytalanság sem volt bennem. Határozott elképzeléssel kezdtem a kutatásba. Tudtam, hogy mit szeretnék, s azt is láttam, hogy az ingatlanügynök által megmutatott lakásokból mit tudok kihozni.