Újabb halasztások a röplabdázóknál

spigott - 2020. november 12. 13:10

Továbbra sem tud tétmérkőzésen pályára lépni a Dunaferr SE röplabda csapata.

Főoldali és belső kép forrása: DSE Röplabda Akadémia

Ahogy szinte minden csapatsportágban, úgy a röplabdázóknál is állandóak a koronavírus-tesztek, s ezek eredményei alapján jelenleg egyetlen egyesületet sem kerül el a vírus, éppen ezért folyamatosak a csapatok közti párbeszédek, megállapodások. Mint arról a dunaújvárosi röplabdázók honlapja beszámolt, egymás után halasztják el mérkőzéseiket a csapatok, s ezek közül kettő is érinti a Dunaferr SE felnőtt és utánpótlás együtteseit.

Az egyik a Kistext elleni Magyar Kupa visszavágó, melyet november 13-án rendeztek volna meg Dunaújvárosban, ám a két csapat és a szövetség megállapodása alapján egy később meghatározott időpontban találkoznak majd egymással a csapatok. Szintén el kellett halasztani a november 14-ére kiírt DSE Röplabda Akadémia – DÁB NB II-es találkozót, ám a dunaújvárosi drukkerek így sem maradnak meccs nélkül, ugyanis a Gelencsér Balázs irányította U17-es lány csapat szombaton délelőtt tíz és délután egy órától a Dunaújvárosi Sportcsarnokban lép pályára a Kaposvár és a Sümeg elleni zárt kapus összecsapásokon.

A rovat további hírei: Sport

Maratoni érmek Győrből

Maratoni érmek Győrből

2024. máj. 22.

Négy dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla tizenharmadik helyén fejezték be a Maraton Magyar Bajnokság küzdelmeit a DKSE ifjú kajak-kenusai.

Megvédte címét Nyikos Veronika az U20-asok között

Megvédte címét Nyikos Veronika az U20-asok között

2024. máj. 22.

Kiválóan szerepeltek, két éremnek is örülhettek a DKSE birkózói az U20-as kötöttfogású és női országos bajnokságon.

DSTV: teljes siker

DSTV: teljes siker

2024. máj. 21.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő. A segítség pedig számokban is mérhető: 2.221.900 forintot gyűjtöttek össze az intézménynek. Hangkép.

Véget ért az ötödik forduló a Campusban

Véget ért az ötödik forduló a Campusban

2024. máj. 21.

Kiegyenlített első félidő után sorozatban öt gólt lőve diadalmaskodott a Labdaérzék gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának legutóbbi fordulójában.

Végül biztos Kohász-siker

Végül biztos Kohász-siker

2024. máj. 21.

Újabb győzelemnek örülhetett a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es együttese a felnőtt NB II-es bajnokságban.

Kovács-Seres Hunor parádésan úszott Piombinóban

Kovács-Seres Hunor parádésan úszott Piombinóban

2024. máj. 20.

Remek versenyzéssel végzett a rendkívül erős mezőny huszadik helyén Kovács-Seres Hunor a nyíltvízi úszók Európa Kupájának első, olaszországi állomásán.

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

2024. máj. 20.

Bő fél órát emberhátrányban játszva szenvedett 3-0-s vereséget az éllovas Szentlőrinc elleni bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.