Dunaújváros Hetilap

Korlátozott számban még kaphatók belépőjegyek a Vállalkozók Báljára

2015. február 4. (szerda) 14:54 - Brousil Csaba

Ötödik alkalommal szervezi meg a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a Vállalkozók Bálját, idén február 14-én, Valentin-napon tartják a színvonalas rendezvényt.

Az egybeesés igazából véletlen, hiszen évek óta hagyományos időpontja a Vállalkozók Báljának február közepének szombatja, amely most a szerelmesek napjára esik. Ugyanakkor jó alkalom, hogy a rendezvény megszokott tematikája új színfolttal bővüljön: a bálozó párok meghitt együttléttel ünnepelhetik Bálint napját.

A Vállalkozók Báljának legfontosabb szerepe azonban változatlan, a helyi vállalkozók között az összetartozás érzésének erősítése egy kötetlen, ugyanakkor rangos, ünnepélyes esemény keretében – tudtuk meg a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara titkárától, Hegyiné Tóth Noémitől. Ezt hangsúlyozta két éve dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is, aki a bálon elmondott köszöntőjében elismerően nyilatkozott arról, hogy egy városi kamara évről évre ilyen színvonalas eseményt tud, ennyi résztvevővel megszervezni.

A rendezvény hangulatáért idén is a Digitál együttes zenéje, a színvonalas ételekért, italokért, kiszolgálásért pedig a Campus étterem munkytársai a felelősek. A helyszín is változatlan, a Dunaújvárosi Főiskola Campus Arénája.

A műsorhoz sikerült rangos fellépőket találni. Előbb Hegyi István, Hegyi Zoltán és Mukli István jazz triója gondoskodik a színvonalas szórakozásról, majd a The Voice-ban feltűnt, később a Sztárban sztár showműsort megnyert énekes, Pál Dénes szereplése adja a bál csúcspontját.

A belépőket már igényelni lehet a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházában. A hagyományos tombola bevétele idén is közhasznú célt szolgál majd, melyről egyelőre annyit árult el kérdésünkre Hegyiné Tóth Noémi, a kamara tevékenységéhez kötődő, fontos célra gyűjtenek ilyen módon is.

A Vállalkozók Bálja keretében, ahogy tavaly első ízben történt, átadják az Év Vállalkozója díjakat, az ipari, a kereskedelmi és a kézműves tagozat tagjai külön-külön részesülhetnek az elismerésben az elnökség döntése alapján.

A bál idén is hajnalig tartó kiszolgálással, zenével, tánccal várja a színvonalas szórakozásra, tartalmas együttlétre vágyókat.

Az eseményről érdeklődni személyesen, vagy a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara elérhetőségein lehet (Latinovits Z. u. 10., telefon: 25/502-060).

A rovat további hírei: Közélet

Patkányirtás Dunaújvárosban

Patkányirtás Dunaújvárosban

2020. június 06. (szombat)

Dunaújváros MJV Önkormányzata egész évben, a város teljes területén végeztet patkánymentesítést.

Megemlékezés a trianoni diktátum 100. évfordulóján

Megemlékezés a trianoni diktátum 100. évfordulóján

2020. június 05. (péntek)

Méltó módon emlékeztek a trianoni békediktátum 100. évfordulójára városunkban a nemzeti összetartozás napján: az önkormányzat az evangélikus templomban és az emlékhelyen rendezett ünnepséget – koszorúkkal, szép szavakkal, közös áhítattal.
 

A hajléktalanszállóhoz vitték a buszmegállókat

A hajléktalanszállóhoz vitték a buszmegállókat

2020. június 04. (csütörtök)

Az elmúlt időszakban számtalan lakossági visszajelzés érkezett a Papírgyári úti beton buszmegállók környékének állapotáról – a helyzet a napokban rendeződött, adta hírül város hivatalos oldala. 

Véradás: majdnem teljes üzemmód

Véradás: majdnem teljes üzemmód

2020. június 04. (csütörtök)

A nyár elején szokásoshoz mérten is  növekvő vérigénnyel számolnak a véradások szervezésekor, hangsúlyozta lapunknak Feth Katalin, a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezetének vezetője. 

Trianon 100 – megemlékezés és harangzúgás a gyásznapon

Trianon 100 – megemlékezés és harangzúgás a gyásznapon

2020. június 03. (szerda)

Több eseménnyel is emlékeznek városunkban a trianoni diktátum 100. évfordulójára a nemzeti összetartozás napján: a Trianon emlékműnél városi megemlékezés lesz csütörtökön délután, de 100 másodpercig harangzúgás is emlékeztet a tragikus évfordulóra.

Városháza: visszaáll a régi ügyfélfogadási rend

Városháza: visszaáll a régi ügyfélfogadási rend

2020. június 03. (szerda)

Fokozatosan áll vissza a korábbi ügyfélfogadási rend a Városházán, adta hírül a város hivatalos weboldala. Időpontok és megelőző rendszabályok a hajtás után.

Kórház: fokozott figyelemmel továbbra is

Kórház: fokozott figyelemmel továbbra is

2020. június 02. (kedd)

Változatlanul fenn kell tartani a kórházakban és a szakrendelésekben a járványügyi helyzetnek megfelelő beléptetési rendet – a részletekről felhívással fordult a nyilvánossághoz hivatalos oldalán a Szent Pantaleon Kórház.