Dunaújváros Hetilap

Korlátozott számban még kaphatók belépőjegyek a Vállalkozók Báljára

2015. február 4. (szerda) 14:54 - Brousil Csaba

Ötödik alkalommal szervezi meg a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a Vállalkozók Bálját, idén február 14-én, Valentin-napon tartják a színvonalas rendezvényt.

Az egybeesés igazából véletlen, hiszen évek óta hagyományos időpontja a Vállalkozók Báljának február közepének szombatja, amely most a szerelmesek napjára esik. Ugyanakkor jó alkalom, hogy a rendezvény megszokott tematikája új színfolttal bővüljön: a bálozó párok meghitt együttléttel ünnepelhetik Bálint napját.

A Vállalkozók Báljának legfontosabb szerepe azonban változatlan, a helyi vállalkozók között az összetartozás érzésének erősítése egy kötetlen, ugyanakkor rangos, ünnepélyes esemény keretében – tudtuk meg a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara titkárától, Hegyiné Tóth Noémitől. Ezt hangsúlyozta két éve dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is, aki a bálon elmondott köszöntőjében elismerően nyilatkozott arról, hogy egy városi kamara évről évre ilyen színvonalas eseményt tud, ennyi résztvevővel megszervezni.

A rendezvény hangulatáért idén is a Digitál együttes zenéje, a színvonalas ételekért, italokért, kiszolgálásért pedig a Campus étterem munkytársai a felelősek. A helyszín is változatlan, a Dunaújvárosi Főiskola Campus Arénája.

A műsorhoz sikerült rangos fellépőket találni. Előbb Hegyi István, Hegyi Zoltán és Mukli István jazz triója gondoskodik a színvonalas szórakozásról, majd a The Voice-ban feltűnt, később a Sztárban sztár showműsort megnyert énekes, Pál Dénes szereplése adja a bál csúcspontját.

A belépőket már igényelni lehet a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházában. A hagyományos tombola bevétele idén is közhasznú célt szolgál majd, melyről egyelőre annyit árult el kérdésünkre Hegyiné Tóth Noémi, a kamara tevékenységéhez kötődő, fontos célra gyűjtenek ilyen módon is.

A Vállalkozók Bálja keretében, ahogy tavaly első ízben történt, átadják az Év Vállalkozója díjakat, az ipari, a kereskedelmi és a kézműves tagozat tagjai külön-külön részesülhetnek az elismerésben az elnökség döntése alapján.

A bál idén is hajnalig tartó kiszolgálással, zenével, tánccal várja a színvonalas szórakozásra, tartalmas együttlétre vágyókat.

Az eseményről érdeklődni személyesen, vagy a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara elérhetőségein lehet (Latinovits Z. u. 10., telefon: 25/502-060).

A rovat további hírei: Közélet

Újabb családtámogatási intézkedések várhatók

Újabb családtámogatási intézkedések várhatók

2019. október 21. (hétfő)

A családtámogatási rendszer bővülése és újabb gazdaságvédelmi program várható az Országgyűlés őszi ülésszakában – jelentette ki a Fidesz alelnöke, egyben önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Halálos vasúti baleset Nagyvenyimnél

Halálos vasúti baleset Nagyvenyimnél

2019. október 21. (hétfő)

A nagyvenyimi vasúti kereszteződésben egy autó és egy vasúti munkagép ütközött. A balesetben az autó sofőrje életét vesztette.

Változik a vonatközlekedés rendje október 23-án

Változik a vonatközlekedés rendje október 23-án

2019. október 21. (hétfő)

Az ünnepnaphoz igazodik a vonatközlekedés rendje: október 22-én a munkanapi, 23-án az ünnepnapi, 24-én a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

D+ Híradó - Heti hírösszefoglaló

D+ Híradó - Heti hírösszefoglaló

2019. október 20. (vasárnap)

Egy csokorban a hét legfontosabb eseményei a D+TV hétvégi hírösszefoglalójában.

D+ Híradó - Drámapedagógia, Ványa bácsi

D+ Híradó - Drámapedagógia, Ványa bácsi

2019. október 18. (péntek)

Drámapedagógusok kaptak képzést a gimiben, a Ványa Bácsi nemzetközi sikerei - egy csokorban a nap legfontosabb eseményei a D+TV híradójában.

Még olcsóbb lett a benzin

Még olcsóbb lett a benzin

2019. október 18. (péntek)

Ismét változtak az üzemanyagárak: a benzin literenkénti ára 3 forinttal csökkent, míg a gázolajé változatlan maradt.

D+ Híradó - Ünnepi tanév, téli gumi

D+ Híradó - Ünnepi tanév, téli gumi

2019. október 16. (szerda)

Ünnepi tanév a Dózsában, lassan át kell állni az autósoknak a téli közlekedésre - egy csokorban a nap legfontosabb eseményei a D+TV híradójában.