Rovat: Sziréna

Eltűnt egy sárbogárdi férfi

Eltűnt egy sárbogárdi férfi

2018. június 18. (hétfő) 16:04

A sárbogárdi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik, mivel körözési eljárást folytatnak Csögör Zoltán eltűnése kapcsán.

Lakástűz a Martinovicson, egy ember meghalt

Tűz ütött ki a Martinovics utca 15-ben a második emeleten. Értesüléseink szerint az eset során egy ember életét vesztette.

Ellenőrzések a Velencei-tavon

A rendőrök a balesetek megelőzése érdekében rendszeresen végeznek vízirendészeti ellenőrzéseket.

Előzetes vár az erőszakos betörőre

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség rablás miatt indítványozta annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki június 9-én betört egy ismerőséhez és onnan pénzt lopott.

Végül nem úszta meg a börtönt

A Vasmű úton ellenőriztek tegnap egy férfit, akiről megállapították, hogy a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözését rendelte el.

Motorost gázoltak el

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök tegnap. Egy autós nem adott elsőbbséget és elgázolt egy motorost.
Öngyilkosság a Martinovics utcában

Öngyilkosság a Martinovics utcában

2018. június 13. (szerda)

Hivatalosan is megerősített információink szerint öngyilkosság történt a Martinovics utcában, egy hatvanas éveiben járó nő vetette ki magát az egyik tömbház tetejéről ma kora reggel. 

Amerre járt, pusztított a vihar

Amerre járt, pusztított a vihar

2018. június 13. (szerda)

Az országon átvonuló vihar szinte mindenütt károkat okozott, a tűzoltókat kidőlt fák, elárasztott pincék miatt riasztották szerdára virradó éjjel - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Két autó ütközött az M6-oson

Két autó ütközött az M6-oson

2018. június 12. (kedd)

Két gépjármű ütközött össze Dunaújváros térségében az M6-os autópályán, ezért a Budapest felé vezető oldalon csak a belső sáv járható.

Újabb vonatbaleset Szabadegyházán

Újabb vonatbaleset Szabadegyházán

2018. június 10. (vasárnap)

Személyvonattal ütközött egy gépkocsi vasárnap kora délután a Fejér megyei Szabadegyházán, a Széchenyi utcai vasúti átjáróban. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat és a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kezdték meg a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben a gépkocsi vezetője megsérült, ezért őt a mentők ellátták.

Visszavonták a tűzgyújtási tilalmat!

Visszavonták a tűzgyújtási tilalmat!

2018. június 09. (szombat)

Június 9-től visszavonták a Fejér megye területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint ezek határaitól számított kétszáz méteren belüli területre korábban kiadott általános tűzgyújtási tilalmat.

Végül nem úszta meg a börtönt

Végül nem úszta meg a börtönt

2018. június 09. (szombat)

A Vasmű úton ellenőriztek tegnap egy férfit, akiről megállapították, hogy a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözését rendelte el. A rendőrök a 21 éves helyi lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Motorost gázoltak el

Motorost gázoltak el

2018. június 07. (csütörtök)

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök tegnap. Egy Nissan 44 éves helyi sofőrje a Pince sor felől a Martinovics Ignác utca felé haladt, de a kereszteződésnél nem adott elsőbbséget egy, a Rómairól jövő motorosnak, és elütötte őt. A baleset következtében a 42 éves dunaújvárosi motoros megsérült.  

Megdolgoztatta a vihar a tűzoltókat

Megdolgoztatta a vihar a tűzoltókat

2018. június 06. (szerda)

Rövid időn belül több bejelentés érkezett a katasztrófavédelem Fejér megyei ügyeletére a szerda délutáni, erős széllökésekkel érkező zivatar miatt. A megye hivatásos és önkormányzati tűzoltóit kidőlt fákhoz és nagy mennyiségű víz eltávolításához riasztották, főként Székesfehérvár, Úrhida és Soponya területén. Az egységek amint befejezték a munkát az egyik helyszínen, indulnak a következő káreseményhez. Elsődleges információink szerint a viharral összefüggésben senki nem sérült meg.

Feszítővágóval kellett kivágni az egyik sérültet

Feszítővágóval kellett kivágni az egyik sérültet

2018. június 06. (szerda)

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalának 74-es kilométerénél, Baracs térségében. Az esethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik az egyik jármű sofőrjét feszítővágó segítségével szabadították ki az autóból. Két embert a mentők kórházba szállítanak. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon, félpályán halad a forgalom.

Elfogták a körözött tolvajt

Elfogták a körözött tolvajt

2018. június 06. (szerda)

A Baracsi úton ellenőriztek egy 37 éves férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt elfogatóparancsot bocsátott ki, valamint a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja az elővezetését rendelte el. A rendőrök a helyi lakost elfogták, majd őrizetbe vették.