Rovat: Sziréna

Munkatársát lopta meg

Munkatársát lopta meg

2018. április 19. (csütörtök) 12:20

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. József ellen. A férfi március 18-án egy rácalmási gyár üzemi területén egy munkatársa hátizsákjából ellopta annak pénztárcáját az összes benne lévő pénzzel és iratokkal. A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben indított nyomozást a rendőrség munkatársai a napokban lezárták és vádemelési javaslattal éltek az illetékes ügyészségen.

Előzetesbe került a fehérvári lövöldöző

A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája szombaton elrendelte annak a férfinek az előzetes letartóztatását, aki Székesfehérváron légpuskával lövöldözött.

Új tűzoltóautó Mezőfalván

Egy felújított gépjárműfecskendő segíti a jövőben a mezőfalvi önkéntes tűzoltó egyesület munkáját.

Őrizetben a fehérvári lövöldöző

A rendőrök kihallgattak és bűnügyi őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint Székesfehérváron, a lakása ablakából leadott lövésekkel több embernek sérülést okozott.

Csalók járják a megyét

Az E.ON nevével visszaélve téveszthetik meg a lakosságot Fejér megyében - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

Vádemelés várhat a vascsöves rongálóra

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy 36 éves iváncsai lakossal szemben.
Őrizetbe vették Gyárfás Tamást

Őrizetbe vették Gyárfás Tamást

2018. április 18. (szerda)

Gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnököt és médiavállalkozót Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedd este az MTI megkeresésére.

Megmondhatjuk hol mérjenek a rendőrök

Megmondhatjuk hol mérjenek a rendőrök

2018. április 17. (kedd)

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség május 14-én reggel 6 órától, a sebességmérő pontok helyszíneire az állampolgárok tehetnek javaslatot - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata kedden a honlapján.

Baleset Nagyvenyimnél

Baleset Nagyvenyimnél

2018. április 16. (hétfő)

Fának csapódott egy autó ma kora este Nagyvenyim és Mezőfalva között. Elsődleges információink szerint a balesetben a személygépkocsi vezetője megsérült.

Vádemelés várhat a vascsöves rongálóra

Vádemelés várhat a vascsöves rongálóra

2018. április 16. (hétfő)

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy 36 éves iváncsai lakossal szemben.

Őrizetben a tolvaj

Őrizetben a tolvaj

2018. április 16. (hétfő)

A II. János Pál pápa térre kértek rendőri segítséget tegnap délelőtt, mivel egy Honda típusú személygépjárműből, annak ablakát betörve autósmagnót, pénztárcát és hátizsákot tulajdonítottak el. A járőrök nem sokkal később azonosították a 37 éves helyi elkövetőt és elfogták, majd a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök Ny. Ottót lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Részegen a motoron

Részegen a motoron

2018. április 15. (vasárnap)

A körzeti megbízott Mezőfalván, a Kinizsi utcában igazoltatott tegnap egy segédmotoros kerékpárt vezető helyi lakost. Az intézkedéskor a 72 éves férfinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőr elfogta, további mintavételre előállította, a vezetői engedélyét pedig bevonta. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Mérgezik a kutyákat Újtelepen?

Mérgezik a kutyákat Újtelepen?

2018. április 14. (szombat)

Egy olvasónk számolt be egy igen sajnálatos és egyben ijesztő esetről, miután kutyáját megmérgezték és azonnal állatorvosi segítségre szorult. Hunor, az egy éves, fekete szőrű, vidám és játékos labrador azóta már jól van, de más jó hírünk nincs ezzel kapcsolatban és dr. Győri Balázs állatorvos sem nyugtatott meg minket.

Baleset és cserbenhagyás a Dózsa György úton

Baleset és cserbenhagyás a Dózsa György úton

2018. április 13. (péntek)

Két szabályosan haladó gépkocsinak is nekiütközött, majd egy fa állította meg a kiserdőnél azt az autót, melynek utasai a baleset után elmenekültek a helyszínről.

Eladta a lopott cuccot

Eladta a lopott cuccot

2018. április 11. (szerda)

A járőrök Kulcson igazoltattak kedd este egy adonyi lakost, akiről megállapították, hogy korábbi főbérlője lakásából különböző értéktárgyakat tulajdonított el, majd értékesítette azokat. A rendőrök a huszonhét éves férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, mint gyanúsítottat ki is hallgatták.

Vidám katasztrófavédelem

Vidám katasztrófavédelem

2018. április 10. (kedd)

Továbbra is rendkívül népszerű a katasztrófavédelmi verseny a dunaújvárosi diákság körében. A dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség által a Közbiztonsági Rendezvénysorozat részeként szervezett területi versenyre idén a városból és a környékről tizennégy felsős általános iskolás és huszonhat középiskolás csapat érkezett.