Kulcsszó: baleset

Senki nem sérült meg

Senki nem sérült meg

2018. szeptember 04. (kedd)

Összeütközött két gépkocsi kedd este az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 47-es kilométernél. A balesethez a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Éjszakai balesetek a megyében

Éjszakai balesetek a megyében

2018. szeptember 03. (hétfő)

Az éjszakai heves esőzésben két balesethez riasztották a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat vasárnap éjszaka. Az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán két személygépkocsi ütközött.

Oszlopnak ütközött egy autó

Oszlopnak ütközött egy autó

2018. augusztus 29. (szerda)

Ketten megsérültek abban a személygépkocsiban, amely megcsúszott és villanyoszlopnak ütközött szerdán hajnalban Dunaújvárosban. Az Aranyvölgyi úton az autó egy kapcsolószekrényt is letarolt, majd félig a járdán, félig a zebrán állt meg. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentők tájékoztatása szerint a gépkocsi vezetőjét és utasát könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. 
 

Felelhet az ámokfutásáért

Felelhet az ámokfutásáért

2018. augusztus 23. (csütörtök)

Közúti veszélyeztetés miatt folytattak eljárást egy 26 éves sárbogárdi férfi ellen a dunaújvárosi rendőrök.

Az árokban kötöttek ki

Az árokban kötöttek ki

2018. augusztus 13. (hétfő)

Két személygépkocsi karambolozott az Adony és Szabadegyháza közötti úton. Az ütközés következtében mindkét jármű az árokba csapódott. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók megkezdték a helyszínen a műszaki mentést, miközben a mentők az autókban utazókat vizsgálják. Az úton forgalomkorlátozásra kell számítani.

Súlyos baleset a Weineren

Súlyos baleset a Weineren

2018. augusztus 08. (szerda)

Három fiatal egy BMW-vel villanyoszlopnak ütközött a Weiner körúton nem sokkal ezelőtt. Egyiküket súlyos, másikukat könnyebb sérülésekkel szállították kórházba - tudtuk meg Kiss Miklóstól a helyi mentőállomás vezetőjétől.

Elütötte a biciklist

Elütötte a biciklist

2018. augusztus 06. (hétfő)

A rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek tegnap az Aranyvölgyi út és a Baracsi út kereszteződésében. Egy Mazda 28 éves szalkszentmártoni vezetője haladása során a kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő 77 éves helyi lakosnak és összeütközött vele. A baleset következtében a kerékpáros az úttestre esett és megsérült.

Baleset Sárbogárdnál

Baleset Sárbogárdnál

2018. augusztus 05. (vasárnap)

Összeütközött két személygépkocsi a 63-as főút Sárbogárd és Sárszentágota közötti szakaszán, a 60-as kilométernél. A balesethez a sárbogárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az egyik járművet. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Mindenkit hazavárnak!

Mindenkit hazavárnak!

2018. augusztus 03. (péntek)

A megnövekedett járműforgalom miatt torlódásokra lehet számítani Fejér megye közútjain. Rendőrségi felhívás a lakossághoz.

Nem adott elsőbbséget!

Nem adott elsőbbséget!

2018. augusztus 02. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy rudabányai férfi ellen.

Későn vette észre

Későn vette észre

2018. augusztus 02. (csütörtök)

A Magyar útra személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt kértek rendőri segítséget tegnap. A rendelkezésre álló adatok alapján egy rácalmási férfi a Temető utca felé haladt gépkocsijával, amikor figyelmetlensége miatt későn észlelt egy forgalmi okok miatt álló járművet, és nekiütközött. A balesetben az álló autó utasa könnyű sérülést szenvedett. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit.

Halálos balesetet okozott

Halálos balesetet okozott

2018. augusztus 01. (szerda)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozásának megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 23 éves dunaújvárosi lakos ellen.

Daruval emelték ki az autókat a vízből

Daruval emelték ki az autókat a vízből

2018. augusztus 01. (szerda)

Összeütközött két személygépkocsi augusztus elsején, szerdán délelőtt a 7-es főúton, a dinnyési halastónál. Mindkét autó a vízelvezető árokban állt meg, az egyik az oldalára dőlt. 

Négyes karambol az M7-en

Négyes karambol az M7-en

2018. július 26. (csütörtök)

Négy gépjármű ütközött össze Velence térségében, ezért a Balaton felé vezető oldalon csak a külső sáv volt járható az M7-es autópályán.

Négyes karambol az M7-en

Négyes karambol az M7-en

2018. július 24. (kedd)

A baleset az M7-es autópálya Siófok felé vezető oldalán történt, a 64-es kilométernél a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták, majd újra megnyitották a pálya forgalmát.