Szerzői jogok

doszerk - 2014. október 31. 13:53

A http://www.dunaujvaros.com/ honlapon, valamint a lapcsoport többi oldalán (Ingatlanpiac, Cégtár, Apró, stb.) elérhető tartalmak, hírek, cikkek, képek, audio- vagy videó anyagok, egyedi adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb. (továbbiakban tartalmak) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1. § (2) bekezdés i) pontja alapján törvényi védelem alatt állnak, felhasználási joguk a DVG Zrt.-t illeti meg. A törvényben meghatározott szabad felhasználás esetét kivéve tilos a tartalmak vagy a tartalmak egyes részeinek mindennemű felhasználása, így különösen a többszörözése, terjesztése, nyilvánossághoz történő közvetítése, átdolgozása, kiállítása, számítástechnikai eszközön vagy elektronikus adathordozón történő tárolása.

A szerzői jogról szóló törvény szerint szabad felhasználásnak minősül különösen: a természetes személy által magáncélra készített másolat, továbbá szemléltetés céljából iskolai oktatás keretében vagy tudományos kutatás céljából történő átvétel, feltéve, hogy ezen felhasználások a cél által indokolt terjedelmet nem haladják meg, a forrást és a szerző nevét feltüntetik és az átvételek jövedelemszerzés célját közvetve sem szolgálják. Minden egyéb célú felhasználáshoz a DVG Zrt. előzetes írásbeli engedélye szükséges.

A honlapról információkat átvenni csak a lapra való pontos hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az információt átvevő

  • nem módosítja az eredeti információt,
  • a lapra utaló pontos hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A DVG Zrt. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. 

A honlapot megtekintő felhasználó elfogadja a fenti feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

Fizetős szolgáltatásainkról és a tartalmak felhasználásáról a szerk@dunaujvaros.com címen érdeklődhet.