Médiaajánlat

2014. október 31. (péntek) 13:49 - doszerk

A Dunaújváros Online napi frissítésű, az interneten megjelenő közéleti lap, a város és a kistérség legnépszerűbb független online újságja.

1999-ben alapították a Dunaújváros Online hírportált, népszerűbb nevén a DO-t.  A kitűzött cél az volt, hogy a város elsőszámú webes hír- és információforrásává váljon, vagyis megkerülhetetlen tényező legyen a "new media" hazánkban is megállíthatatlanul terjedő területén. A DO nem kíván versengeni a nagy országos portálokkal, viszont speciális helyzeténél fogva - gyorsan és rugalmasan képes beszámolni a legfontosabb dunaújvárosi történésekről - elérte, hogy napjainkra már országosan is egyedülálló látogatottságnak örvend a városi honlapok között. 

A DO kiemelt szolgáltatásai külön honlapokon érhetőek el:

 Apró hirdetés portálCégtár

Hirdetési lehetőségeink:

  • Bannerhirdetés 
  • Szponzoráció 
  • PR cikk, nyereményjáték

Egyedi igényeket, ötleteket is szívesen megvalósítunk megrendelőink marketing stratégiájához alkalmazkodva, és személyre szabott ajánlattal segítjük üzleti céljainak megvalósítását.

Egy kis statisztika

A látogatottsági statisztikák szerint folyamatos és dinamikus növekedés tapasztalható: az egyedi látogatók száma hétköznapokon átlagosan 6 000 - 7 000 fő között mozog; a napi oldalletöltések átlagos száma mintegy 50 000.

Egyéb tudnivalók

Az árak nem tartalmazzák a tartalmak létrehozását (szövegek írását és bevitelét, a fotók elkészítését, szkennelést), kizárólag a tartalmak formázását és menedzselését.
Fizetés módja: a teljesítést követően kiállított számla alapján.
A letöltésalapú hirdetések esetében a hirdetési szervert üzemeltető Internet Dunaújváros Kft. statisztikája alapján állítjuk ki a számlát.

Teljes médiaajánlat letölthető pdf formátumban

Szeretne többet tudni hirdetési lehetőségeinkről? Érdekli ajánlatunk?
Keresse a DO/Médiaház Marketingcsoportot, várjuk érdeklődését!

Molnár Emese

szerkesztoseg@media-haz.hu

70/601-4566