Rovat: Mozaik

Fergeteges hangulat a nyílzáporban

Fergeteges hangulat a nyílzáporban

2017. március 19. (vasárnap) 8:08

Szombaton a dartsosok vették birtokba az MMK földszintjét, ahová 107 játékos érkezett, hogy elnyerjék az első helyért járó elismerést a II. Dunaújvárosi Steel Openen.

Ennyi volt a jó idő

Hűvösebb levegő érkezik a hétvégére: kezdetben még 20 Celsius-fok körül, vasárnap néhol már csak 10 fok alatt alakulnak a maximumok.

Nem lélegezhetnek fel az allergiások

Továbbra is erős marad a pollenterhelés - hívta fel a figyelmet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) Facebook-oldalán.

Vasárnap óraátállítás!

Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, amely október utolsó vasárnapjáig tart. Az órákat vasárnap hajnali 2 órakor 3 órára kell állítani, ezzel a módszerrel Magyarország 1980 óta s

Jön a húsz fokos meleg

A következő napokban ismét melegszik a levegő. Napközben többfelé 20 Celsius-fok felett, s helyenként a leghidegebb órákban is 10 fok körül alakul a hőmérséklet.

Erős szél, sok eső - Ezt kapjuk a hétvégén

A hétvégén szelesebb, borúsabb, esősebb idő várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
Záporozhatnak a tripla húszasok

Záporozhatnak a tripla húszasok

2017. március 17. (péntek)

Péntek estére elkészült a játéktér a szombati II. Dunaújvárosi Steel Open versenyre, ahová több, mint száz darts játékos érkezik huszonöt településről.

Mikor cseréljük le a téli gumikat?

Mikor cseréljük le a téli gumikat?

2017. március 16. (csütörtök)

A legtöbb kárt a kátyúk és a padkák okozzák a gumiabroncsokban, de gyakori a nem megfelelő nyomás és a futómű rossz beállítása is – derült ki abból a felmérésből, amelyet az Apollo Vredestein Kft. végzett 118 gumijavító műhely megkérdezésével.

Sok napsütés, felmelegedés - Ezt kapjuk a héten

Sok napsütés, felmelegedés - Ezt kapjuk a héten

2017. március 12. (vasárnap)

A következő napokban fokozatosan melegszik az időjárás, ismét 15 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok. Sok napsütés várható, március 15-én is száraz idő valószínű, de a hétvégén már többfelé lehetséges eső - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Szeles, esős időnk lesz a hétvégén

Szeles, esős időnk lesz a hétvégén

2017. március 11. (szombat)

Újabb hidegfront vonul át az ország felett, aminek hatására, pár fokos lehűlésre, többfelé csapadékra és erős szélre is készülni kell - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Privát mesedélután

Privát mesedélután

2017. március 09. (csütörtök)

Elérkezett a Cimborák irodalmi szemináriumának harmadik, utolsó állomása is a József Attila Könyvtárban, ahol a gyerekek beláthattak a meseírás kulisszái mögé.

Vesebetegség és elhízás - Nyílt nap a kórházban

Vesebetegség és elhízás - Nyílt nap a kórházban

2017. március 09. (csütörtök)

A B.Braun Dialízisközpont és a Szent Pantaleon Kórház nyílt napot szervez a Vese Világnapja alkalmából, a vesebetegség és az elhízás témakörében március 9-én, a kórház főépületében, a földszinti aulában. A kilenctől délig tartó rendezvényre minden érdeklődőt szerettet várnak a szervezők.

Tavaszváró Családi Nap

Tavaszváró Családi Nap

2017. március 08. (szerda)

A Munkásművelődési Központban szombaton az egész családot színes programokkal várja a tavaszváró ünnepség.

Kemény hét vár az allergiásokra

Kemény hét vár az allergiásokra

2017. március 07. (kedd)

hét második felében tovább emelkedhet a pollenkoncentráció - hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában.

Szeszélyesebbre fordul az időjárás

Szeszélyesebbre fordul az időjárás

2017. március 06. (hétfő)

Változékony idő várható a héten, napsütésre, de esőre is számítani lehet, többfelé erős lesz a szél is. Komolyabb lehűlés nem várható, bár néhol lehetnek mínuszok, a nappali maximumok jellemzően 10-15 Celsius-fok körül alakulnak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Retro vetélkedő az MMK-ban

Retro vetélkedő az MMK-ban

2017. március 04. (szombat)

Második alkalommal rendezték meg pénteken az MMK-ban a retro vetélkedőt, ahol a régi filmek és szereplőik kerültek a feladványok sorába.

Oldalak