Dunaújváros Hetilap

Hankook-adomány - Új abroncsok a mentőautókra

2015. február 11. (szerda) 12:41 - Molnár Emese

Újabb négy komplett téli gumi garnitúrát adományozott a Hankook Tire Magyarország Kft. a dunaújvárosi mentőállomásnak.

Reszegi Imre, a mentőállomás vezetője elmondta, így mindegyik autóikra van téli gumi, és lesznek majd új nyári abroncsaik is a Hankook jóvoltából.
– Három évvel ezelőtt rendkívüli hóhelyzet volt, és akkor nem voltak megfelelőek a mentőautók abroncsai. Már akkor segített nekünk az abroncsgyártó cég. Innen indult el aztán az abroncsadományozási programja is. Nekünk azóta is folyamatos, gyümölcsöző az együttműködésünk – magyarázta Reszegi Imre.

Roy Katalin, a Hankook PR menedzserének első szavai szintén a köszöneté voltak.
– Mi tartozunk köszönettel a mentők munkájáért, akik télen-nyáron, hóban-fagyban végzik életmentő munkájukat. A már három éve futó adományozási programunk során száz millió forint értékben adtunk különféle szervezeteknek autógumikat – ismertette Roy Katalin.
Az adomány átadásakor minden jármű úton volt, Reszegi Imre elmondta, a közép-dunántúli régió legleterheltebb állomása a dunaújvárosi, a munkatársak folyamatosan mennek. Kubovics Árpád, a Dunaújváros és Környéke 04 Alapítvány kuratóriumi elnöke is köszönetét fejezte ki az új abroncsokért.

Mint mondta, a Hankook már több száz ezer forint értékben támogatta őket. Tavaly több, mint egymillió forint gyűlt össze az alapítvány számláján, nagyrészt az adók 1 százalékának felajánlásaiból. Ezt az összeget technikai és műszaki eszközök vásárlására fordították a helyi és a környékbeli állomásokon. Az abroncsok felszerelését az Asztalos Gumiszervíz vállalta ingyenesen, így a most átadott gumikat is ők rakják majd fel.

A rovat további hírei: Közélet

DS Híradó: a város dala és a város kenyere

DS Híradó: a város dala és a város kenyere

2020. január 17. (péntek)

Több más aktuális téma mellett a Dunaújvárosiak Dala és Dunaújváros Kenyere is friss tételként szerepel a DSTV Híradójának csütörtöki adásában. Helyi ízek, mutatom máris!

DVCSH: üzemszünet a Béke városrészben

DVCSH: üzemszünet a Béke városrészben

2020. január 17. (péntek)

Több épületet is érint az az üzemszünet, amely az úgynevezett KAF vízvezetéken végzendő munkálatok miatt  tart ma reggeltől várhatóan délig a a Béke városrészben. Lista a hajtás után.

DS Híradó: a város kenyere, kiállítás, tornász évértékelő

DS Híradó: a város kenyere, kiállítás, tornász évértékelő

2020. január 16. (csütörtök)

Beszámoló a Dunaújváros kenyere akció friss átadási ünnepségéről, MMK-s kiállítás, évértékelő összegzés a Tornacsarnokból - újra aktuális tartalmakkal jelentkezik a DS Híradó. Mutatom a tegnap esti adást! 

Dunaújváros kenyere – ezúttal a néptánctalálkozóra

Dunaújváros kenyere – ezúttal a néptánctalálkozóra

2020. január 15. (szerda)

Ünnepélyes keretek között adta át az elmúlt negyedévben a Dunaújváros kenyere elnevezésű kezdeményezésből befolyt összeget Pintér Tamás polgármester a Munkásművelődési Központ részére. Az eseményen bejelentették: a következő hónapokban a Dunaújvárosi Epilepsziások EPI Egyesületének gyűjtenek az eladott kenyerekből!

DS Híradó: értékelés, gála, fociözön

DS Híradó: értékelés, gála, fociözön

2020. január 15. (szerda)

Évértékelő interjú Szabó Zsolt alpolgármesterrel, zeneiskolai gála, Carissa Kupa - aktuális tartalmakkal jelentkezik a DS Híradó. Hangképes összegzés - itt a tegnap esti adás! 

DKIK: ami fontos lehet az adótörvények változásairól

DKIK: ami fontos lehet az adótörvények változásairól

2020. január 14. (kedd)

Első kézből kaphatnak információkat a vállalkozások képviselői a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztató programjában a NAV szakértőitől január végén. Időben szólunk, már lehet jelentkezni!

Vöröskereszt: elmarad a véradás a Vállalkozók Házában

Vöröskereszt: elmarad a véradás a Vállalkozók Házában

2020. január 13. (hétfő)

Technikai okok miatt elmarad a véradás a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara bázisán kedden, tudatta a Magyar Vöröskereszt dunaújvárosi területi szervezete. Frissítve itt a havi donortoborzó!