Bartók Kamaraszínház és Művészetek háza

Jegy a jegyben - DUDIK-karszalaggal ingyen mozi

2015. május 28. (csütörtök) 18:40 - Ónodi Zoltán

A DUDIK-ra érvényes karszalaggal a fesztivál második és harmadik napján a moziba is bele lehet rándulni egy jó kis filmre, méghozzá ingyen.

A 2015-ös DUDUK-os karszalagoddal június 12-13-án ingyen látogathatsz el a Dózsa Moziba egy nem minden napi vetítésre. A Balaton Method egészestés filmjét lehet majd megnézni, ami egy mai magyar zenei tablóként foglalja össze a zenei impulzusokat, 17 zenekar és több száz zenész közreműködésével. Többek között a Quimby, az Elefánt, a Punnany Massif és a Subscribe is helyett kapott a filmben. Balatonföldvártól Vászolyig mindenhonnan láthatunk egy-egy pillanatot, koncertfelvételt kedvenc zenekarainktól. Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr álma valósult meg ezzel a vásznon, akik szerették volna egybe csomagolni a legmeghatározóbb együtteseket.

A DUDIK szervezők elárulták: a pénteki vetítés után érdemes maradni a mozi téren, hisz egy meglepetéssel várják az érdeklődő fesztivál rajongókat.

A rovat további hírei: Kultúra

Ma van a magyar nyelv napja

Ma van a magyar nyelv napja

2019. november 13. (szerda)

Ma van a magyar nyelv napja, ebből az alkalomból gálaműsort tart az Anyanyelvápolók Szövetsége, az M5 kulturális csatorna a nap folyamán bejátszásokkal, este pedig stúdióműsorral hívja fel a figyelmet az anyanyelv fontosságára.

Őszbúcsúztató családi délután

Őszbúcsúztató családi délután

2019. november 12. (kedd)

A Múzeumok Őszi Fesztiváljának zárórendezvényeként egy Őszbúcsúztató családi délutánra várta az érdeklődőket az Intercisa Múzeum múlt szombaton. A programok között kézműveskedés és tárlatvezetés is szerepelt.

Szenvedéllyel átitatott ecsetvonások

Szenvedéllyel átitatott ecsetvonások

2019. november 06. (szerda)

A Bartók Kamaraszínház aulájában egy újabb kiállítás nyílt meg kedden délután. Smuk Imre, a színház nyugalmazott művészeti vezetőjének festményeit lehet megtekinteni.

Új darabot próbálnak a Bartókban

Új darabot próbálnak a Bartókban

2019. november 05. (kedd)

Egy újabb bemutatóra készül a Bartók Kamaraszínház, Egressy Zoltán Portugál című tragikomédiáját Bodor Böbe rendezi. Az olvasópróbákat hétfőn délután kezdte meg a csapat.

Ma van a reformáció emléknapja

Ma van a reformáció emléknapja

2019. október 31. (csütörtök)

Ma van a reformáció emléknapja, országszerte ünnepségeket tartanak a protestáns gyülekezetek.

Elnémulás a Bartókban

Elnémulás a Bartókban

2019. október 30. (szerda)

Nyár óta készül, most végre bemutatják a Bartókban a stúdióterem legújabb előadását, az Elnémulás című drámát, melynek rendezője a színház igazgatója, Őze Áron.

Vasárnap premier a Bartókban

Vasárnap premier a Bartókban

2019. október 25. (péntek)

Újabb premierre készül a Bartók Kamaraszínház. Ezúttal egy könnyed, szórakoztató musicalt láthatnak a nézők. A Tiéd a világ! című előadás az Illés Zenekar előtt tiszteleg.