Tragédia: öngyilkosság a Rómain

2015. június 17. (szerda) 13:00 - doszerk

Egy fiatal férfi vetette magát a mélybe és ezzel együtt a halálba ma délben a Római körúton. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, s hatósági eljárás keretein belül vizsgálja a sajnálatos halálesetet.

Elődleges információnk szerint egy fiatal férfi vetette le magát egy Római körúti lépcsőház kilencedik emeletéről ma kora délután. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök, valamint a mentők is, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Természetesen azonnal megkerestük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensét is, aki érdeklődésünkre elárulta, hogy az idegenkezűség nem merült fel az esettel kapcsolatban, a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja a tragédia körülményeit.

A helyszínről kapott információink szerint a rendőrség elzárta a buszkikötőt, az autóbuszok nem állnak be oda, de ettől függetlenül rendes útvonalon, menetrendszerűen közlekednek, útlezárás nincs.

Legfrissebb, de nem hivatalos információink szerint az áldozat 19 éves volt.

A rovat további hírei: Sziréna

Eltűnt egy 16 éves mezőfalvi lány!

Eltűnt egy 16 éves mezőfalvi lány!

2019. június 19. (szerda)

A 16 éves Brajnovics Noémit eltűnés miatt keresik a dunaújvárosi rendőrök.

Baleset a 6-os úton

Baleset a 6-os úton

2019. június 18. (kedd)

Közúti közlekedési baleset történt kora este a 6-os úton Kisapostag térségében, ahol egy gépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között felborult. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van érvényben

Letartóztatták a gyilkossággal fenyegetőző újvárosi férfit

Letartóztatták a gyilkossággal fenyegetőző újvárosi férfit

2019. június 18. (kedd)

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés előkészületének bűntette miatt indítványozta annak a 18 éves férfinek a letartóztatását, aki a nyomozás adatai szerint június 14-én, Dunaújvárosban emberöléssel fenyegető videofelvételt készített, amelyet továbbított két televíziócsatornának.

Kihallgatták, majd elengedték

Kihallgatták, majd elengedték

2019. június 18. (kedd)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei Adonyban, az Ady Endre utcában fogtak el és állítottak elő egy férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, egy folyamatban lévő bűnügyben. A 22 éves adonyi lakost könnyű testi sértés vétsége és más bűncselekmények elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

Alkalom szüli a tolvajt

Alkalom szüli a tolvajt

2019. június 17. (hétfő)

A nyári időszakban a turisztikai szempontból kiemelten fontos területeken tájékoztatnak a bűnmegelőzési szakemberek.

Megöli az első embert, akivel találkozik

Megöli az első embert, akivel találkozik

2019. június 15. (szombat)

A dunaújvárosi férfi egy videóüzenetben fenyegetőzött azzal, hogy megöli az első embert, akit meglát az utcán.

Tűz pusztított Sándorházán

Tűz pusztított Sándorházán

2019. június 14. (péntek)

Tűz keletkezett egy körülbelül százhúsz négyzetméter alapterületű gazdasági tárolóépületben péntek este Dunaújváros külterületén. Többi között berendezési tárgyak és munkagép égett mintegy harminc négyzetméteren. A tűzesethez a dunaújvárosi és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett előbb megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd eloltották a tüzet.