Carissa SE: az álmokból célok lettek

doszerk - 2015. július 21. 8:07

Remek hangulatú évadzáró ünnepséggel búcsúztatta el a 2014/2015-ös szezont a Carissa Sportegyesület. A Dunaferr Vasas kispályás labdarúgó csapatát működtető sportszervezet érthetően büszkén idézhette fel a mögötte hagyott idény eredményeit.

Kellemes hangulatú vacsorával zárta a 2014/2015-ös szezont a Carissa Sportegyesület: az összejövetelen a csapat támogatói, segítői, játékosai beszélték át és értékelték az elmúlt egy esztendőt. Lázárné H. Edit pénzügyi beszámolója, a támogatók köszöntése, valamint a csapat és a csapatot segítők köszöntése volt a forgatókönyv legfontosabb eleme, de emellett természetesen remek falatok és kiváló italok tették teljessé az együtt töltött ünnepi estét.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Sztankovics László, városunk Oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottságának elnöke, Lassingleitner Fruzsina, az Oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottságának tagja, Tóth Attila, a Dutrade Zrt. képviselője, Bánkuti Gábor, a Carissa Virágüzletek tulajdonosa, Palkovics Miklós, a Pinxit 2003 Kft. képviselője, Kalácska András, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnöke is.

A Carissa Sportegyesület által működtetett Dunaferr Vasas kispályás labdarúgó csapat rendkívül eredményes szezont tudhat maga mögött, hiszen bajnoki címet szerzett, Dunaújváros Kupát, Szuper Kupát nyert, valamint több tornán is jól szerepelt, s emellett az egyéni elismeréseket is szép számmal gyűjtögették játékosai. A csapat házi gólkirályát, Jenei Ottót, valamint az értékelő pontszámok alapján a legjobb eredményt felmutató Szente Tamást külön is jutalmazta az egyesület. A gólkirályt Petrás Gábor, a Carissa Sportegyesület titkára köszöntötte, míg a legjobb játékosnak Bánkuti Gábor adott át díjat.
Egy évzáró természetesen nem lenne teljes vezetői értékelés nélkül, melyre érthetően boldogan vállalkozott Tóth Imre, a Carissa SE elnöke.

"A Carissa Sportegyesület egy kis sportszervezet – és most illene ide az a szófordulat, hogy nagy álmokkal – szerencsére azonban nem ez a helyzet. Mi ugyanis az álmokból terveket készítettünk, ami éppen megvalósulni látszik. Vajon álmodnunk kell-e, vagy most már a korábbi évekhez hasonlóan terveket kell készítenünk. Álmodoznunk kell-e, amikor az ország legjobb kispályás labdarúgói húzzák fel hétről-hétre csapatunk mezét? Kell-e tovább álmodni, amikor ilyen támogatók vannak a csapatunk mellett? Nekünk jó ideje már nem álmaink vannak, hanem céljaink, melyeket igyekszünk nagy odaadással, jól felkészülve és megfelelő elszántsággal elérni, teljesíteni. Ezért én nem is tehetek mást, mint mindnyájatoknak megköszönhetem, hogy jelenleg itt tartunk." – mondta el köszöntőjében Tóth Imre egyesületi elnök, aki emellett kisebb ajándékokkal is kifejezte háláját az egyesület mögött álló támogatóknak az idei szezonban nyújtott segítségért. Az elismerő szavakból persze jutott a játékosoknak, valamint a csapat mellett dolgozó stáb tagjainak is, hiszen az ő lelkes és odaadó munkájuk nélkül nem érhették volna el idei sikereiket.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: teljes siker

DSTV: teljes siker

2024. máj. 21.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő. A segítség pedig számokban is mérhető: 2.221.900 forintot gyűjtöttek össze az intézménynek. Hangkép.

Véget ért az ötödik forduló a Campusban

Véget ért az ötödik forduló a Campusban

2024. máj. 21.

Kiegyenlített első félidő után sorozatban öt gólt lőve diadalmaskodott a Labdaérzék gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának legutóbbi fordulójában.

Végül biztos Kohász-siker

Végül biztos Kohász-siker

2024. máj. 21.

Újabb győzelemnek örülhetett a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es együttese a felnőtt NB II-es bajnokságban.

Kovács-Seres Hunor parádésan úszott Piombinóban

Kovács-Seres Hunor parádésan úszott Piombinóban

2024. máj. 20.

Remek versenyzéssel végzett a rendkívül erős mezőny huszadik helyén Kovács-Seres Hunor a nyíltvízi úszók Európa Kupájának első, olaszországi állomásán.

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

2024. máj. 20.

Bő fél órát emberhátrányban játszva szenvedett 3-0-s vereséget az éllovas Szentlőrinc elleni bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Ifjú hosszabbítók az Acélbikáknál

Ifjú hosszabbítók az Acélbikáknál

2024. máj. 19.

Négy fiatal játékosa is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatával.

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

2024. máj. 19.

Kiváló védekezéssel, valamint Wéninger Alexa parádés kapusteljesítményével aratott 23-18-as győzelmet a DKKA felnőtt együttese a Kisvárda ellen szombaton este.