Bartók Kamaraszínház és Művészetek háza

Petőfi Művészeti Liget: ma este Jolly Jackers

2015. július 29. (szerda) 11:06 - Ónodi Zoltán

Igazi folk – ír punk zenei kavalkád várja a Petőfi ligetbe látogató városlakókat. A színpadot a Jolly Jackers együttes foglalja el és varázsol igazi ír kocsmahangulatot. Dobjuk fel a szerda esténket.

Végéhez közeledik a Petőfi Művészeti Liget programja, utolsó előtti fellépőként a helyi Jolly Jackers együttes lép színpadra. Nemrég még a Rockmaraton fesztiválon a legnagyobbak mellett bizonyíthatták zenei tudásokat, és villanthatták meg stílusuk. Most a Petőfi Művészeti Liget porondján állnak a nagyközönség elé. Itt ingyen hallgathatja meg őket bárki, aki kíváncsi a folk- ír punk zenére. Igazi pörgős táncikálós Jolly Jackers érzést adnak. Idén városunkban utoljára lépnek fel este 20 órai kezdéssel, közel másfél órás zenei csemegével készülnek. Bandcamp oldalukon a legújabb albumukba hallgathatunk bele, ami a Sobriety címet viseli. (https://jollyjackers.bandcamp.com/) A banda 2015-ös turnéja nagyot futott eddig, jó hírük már az országhatárt is átlépte.

A rovat további hírei: Kultúra

A város csillaga - Klip premier

A város csillaga - Klip premier

2019. október 10. (csütörtök)

Helló Dunaújváros! Megérkezett a város dala! (klip premier)!

Jön A város csillaga

Jön A város csillaga

2019. október 08. (kedd)

A város csillaga címmel jelenik meg a napokban az a dal, amelyet Dunaújvárosról írtak. Pajor Tamás és Szabó Zé közös szerzeményét Kollányi Zsuzsi énekli. Csütörtökön fél 5-kor a főtéren élőben is előadja a dalt.

Selyemúton a magyar cimbalom

Selyemúton a magyar cimbalom

2019. október 06. (vasárnap)

A Magyar-Koreai Társaság szervezésében különleges gálaműsor vette kezdetét szombat este a Bartók Kamaraszínház színpadán, ahol fellépett a Soo Jae Cheon JeongEup Zenekar.

Emlékezni és emlékeztetni

Emlékezni és emlékeztetni

2019. október 06. (vasárnap)

Cserna Gábor polgármester gyásznapi gondolatait tolmácsoljuk Olvasóinknak.

Országos könyvtári napok Dunaújvárosban is

Országos könyvtári napok Dunaújvárosban is

2019. szeptember 27. (péntek)

„Könyvtárak az emberért- felelősség a Földért”- ez a szlogenje az idén is megrendezett Országos Könyvtári Napoknak, amelyhez a József Attila Könyvtár is csatlakozott. A szeptember 30. és október 6. között megrendezett eseménysorozaton többek között például előadásokkal, kiállításokkal és ingyenes beiratkozással várják az érdeklődőket.

Mága Zoltán koncertet ad Dunaújvárosban!

Mága Zoltán koncertet ad Dunaújvárosban!

2019. szeptember 27. (péntek)

Mága Zoltán, Liszt Ferenc-díjjal elismert hegedűművész szeptember 27-én a dunaújvárosi Krisztus Király Templomban ad ingyenes koncertet.

Néma évforduló

Néma évforduló

2019. szeptember 26. (csütörtök)

A rendszerváltozás és Trianon évfordulója adta az apropóját annak, hogy Hubay Miklós egyik utolsó drámáját állítsák színpadra a Bartók Kamaraszínházban.