Dunaújváros Hetilap

Időközi választás 2016 - A PM választási vitát kezdeményez

2016. május 26. (csütörtök) 13:59 - doszerk

Sajtótájékoztatót tartott a Párbeszéd Magyarországért, amelyen jelen volt a párt társelnöke, országgyűlési képviselője, Szabó Tímea.

Azt mondta, a közgyűlésben ülők többsége nem a dunaújvárosiak érdekeit képviselik, és több olyan emberre lenne szükség, akik a városlakók, az ittélők problémáit tartják fontosnak. Szerinte ilyen személy képviselőjelöltjük, Pappné Grabant Ilona, ezért ajánlja a választópolgárok figyelmébe. Szabó Tímea arról is beszélt, hogy az igazi harc akkor kezdődik, amikor pozícióba kerülnek, amikor is az emberek érdekeit kell képviselni. Ezután a párt alapjövedelem-programjáról beszélt.

Szabó Zsolt, a PM helyi vezetője a többi pártot bírálta, mondván, hogy a Fidesz és az MSZP egy asztalnál ült, a két baloldali párt összefogás helyett egymással vitázik, a Jobbiknak csak itthon „nagy a szája”, az EU-ban a Dunaferr ellen szavaz.

Pappné Grabant Ilona a PM képviselőjelöltje azt mondta, bármikor vállalna nyilvános vitát a többi képviselőjelölttel, ezért közös vitát kezdeményez.

A rovat további hírei: Közélet

Önkormányzat: megbízás és halaszthatatlan döntés

Önkormányzat: megbízás és halaszthatatlan döntés

2020. február 27. (csütörtök)

Két esemény helyszíne volt a Városháza közgyűlési terme ma délelőtt: elsőként az időközi választáson győzött Kálló Gergely vehette át megbízólevelét a helyi választási bizottság elnökhelyettesétől, majd egyetlen, ám az időkorlát miatt halaszthatatlan ügyben született döntés a rendkívüli közgyűlésen.

Rendkívüli közgyűlés – egyetlen napirenddel

Rendkívüli közgyűlés – egyetlen napirenddel

2020. február 26. (szerda)

Rendkívüli nyílt ülést tart Dunaújváros közgyűlése a Városháza "C" szárnyában csütörtökön délelőtt: a képviselők egyetlen – ámde halaszthatatlan – témában dönthetnek.

DS Híradó: a köszöntéstől a kortársig

DS Híradó: a köszöntéstől a kortársig

2020. február 25. (kedd)

Szépkorú köszöntés, közoktatási fórum az MMK-ban, kiállítás a Kortársban - a város legfontosabb híreit szedte csokorba a DS Híradó tegnapi adása. Mutatom máris!

DS Híradó: késik az egyenlegértesítő

DS Híradó: késik az egyenlegértesítő

2020. február 23. (vasárnap)

Iskolanyitogatót tartottak a Szabó Magda iskolában, késve érkeznek az egyenlegértesítők - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó legutóbbi adása.

DS Híradó: Hard Dog Race Dunaújvárosban

DS Híradó: Hard Dog Race Dunaújvárosban

2020. február 21. (péntek)

Városunkba érkezik a Hard Dog Race elnevezésű futóverseny, lassan véget ér a farsangi időszak - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó tegnapi adása.

DS Híradó: digitális témahét

DS Híradó: digitális témahét

2020. február 20. (csütörtök)

Digitális témahét a Móriczban, tollaslabda a sportcsarnokban - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó tegnapi adása.

DS Híradó: fókuszban a választás!

DS Híradó: fókuszban a választás!

2020. február 18. (kedd)

Természetesen a vasárnap rendezett időközi országgyűlési választás került a DS Híradó tegnapi adásának vezető anyagába. Ellenzéki diadal és további aktualitások máris itt!