Nemzetek Csatája: második nekifutás

spigott - 2016. június 13. 19:00

Erős mezőnyt, nagy pofonokat ígér a június 25-ére kiírt Nemzetek Csatája II. elnevezésű küzdősport gála a Dózsa mozi előtti téren, ahol több dunaújvárosi versenyzőért is szoríthatunk.

Komoly sikert hozott egy évvel ezelőtt a Dózsa mozi előtti téren megrendezett I. Nemzetek Csatája elnevezésű küzdősport gála, melyen igen komoly nemzetközi mezőnyben szoríthattunk a dunaújvárosi versenyzőkért. A szervezők már akkor is elmondták, hogy a céljuk a hagyományteremtés, s hogy mennyire komolyan gondolták, azt bizonyítja az is, hogy szinte napra pontosan egy évvel később újra megrendezik a rangos megméretést.

A június 25-ére meghirdetett Nemzetek Csatája II. elnevezésű viadalon újra nagyon erős mezőnyre számíthatnak a küzdősportok szerelmesei, s mint azt Rozman István főszervező elmondta, még a tavalyinál is keményebb programmal igyekeznek meglepni a szurkolókat. Az biztos, hogy visszatér a ringbe városunk kick-box világbajnoka, Muskotály Bálint, aki mellett nagyon komoly magyar versenyzőkért is szoríthatunk majd. Ringbe lép Győrfi Csaba, Nédó József, Vidákovics Patrik, Szappanos Dávid, és Mozsár Pál is, akik mind külföldi vetélytársakkal néznek majd farkasszemet, a remények szerint "telt ház" előtt.

Képek: DO-archív!

A nem mindennapi viadalra újra érkeznek versenyzők Ugandából, Ausztriából, Szlovákiából és Törökországból is, s mint azt Rozman István elárulta, a rendezvény komolyságát jelzi, hogy az egyik országos sportcsatorna élőben közvetíti az este hét órakor kezdődő gála legfontosabb történéseit. Érdemes lesz tehát kilátogatni ezúttal is a mozi előtti térre a küzdősportok kedvelőinek, akikkel a közeljövőben megosztjuk a gála pontos menetrendjét, s beszámolunk versenyzőink felkészüléséről is.

A rovat további hírei: Sport

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

2024. máj. 19.

Kiváló védekezéssel, valamint Wéninger Alexa parádés kapusteljesítményével aratott 23-18-as győzelmet a DKKA felnőtt együttese a Kisvárda ellen szombaton este.

DSTV: sportágat választottak

DSTV: sportágat választottak

2024. máj. 18.

A dunaújvárosi oktatási intézmények igyekeznek nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a fiatalok lehetőség szerint sportoljanak, vagy legyen valami sportos hobbijuk. Nagy hagyománya van a BIROK Szabó Magda Tagintézményében a sportágválasztó napnak is – a közelmúltban kilenc különböző mozgásformával ismerkedhettek meg az alsósok. Hangkép.

Nehéz hatvan perc előtt a DKKA

Nehéz hatvan perc előtt a DKKA

2024. máj. 18.

A kiesés elkerüléséért küzdő Kisvárda otthonában lép pályára a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata szombaton este.

Tóth Gergely a DAB első érkezője

Tóth Gergely a DAB első érkezője

2024. máj. 17.

Az előző Erste Liga szezonban még a Budapest Jégkorong Akadémia színeiben játszó, dunaújvárosi születésű Tóth Gergely a DAB jégkorongozóinak idei első szerzeménye.

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

2024. máj. 17.

Olaszországban, Piombinoban ugrik tengerbe a DKSE úszója, Kovács-Seres Hunor az Európa Kupa első fordulójában.

Tapadnak az éllovasra

Tapadnak az éllovasra

2024. máj. 17.

Háromgólos hátrányból fordítva aratott sikert a Hangover gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar osztályának csütörtöki fordulójában.

DSTV: jótékonysági futás szombaton

DSTV: jótékonysági futás szombaton

2024. máj. 16.

Népes támogatócsapat segítségével szervez jótékonysági futást a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja. A Jót Fut a Város - Dunaújváros! elnevezésű rendezvényt május 18-án tartják meg, s az esedékes programot egy sajtótájékoztató részeként harangozta be a szervezőcsapat – az esemény bevételét a Móra Ferenc Általános Iskolának ajánlják. Hangkép.