Mé-Szi Frucht: négyből négy

spigott - 2016. december 13. 16:30

Negyedik mérkőzését is magabiztosan nyerte meg a városi futsal bajnokság "A" csoportjában a Mé-Szi Frucht együttese, mely egyre közelebb áll a döntő eléréséhez.

Az Arany iskola tornatermében kezdődött meg hétfőn este a városi futsal bajnokság alapszakaszának negyedik fordulója, ahol ezúttal három összecsapáson léptek pályára a sorozatban résztvevő csapatok. A nap első mérkőzését harmadik helyezett Echtefrontin húzott szerelést az ötödik Siker ablak ellen, s bár a félidőben még úgy tűnt, hogy előbbi örülhet majd a győzelemnek, a fordulás után fordított a Siker Ablak, mely 4-3-as győzelmével csatlakozott a hatpontosok táborához, míg a vesztes minden bizonnyal búcsút mondhat attól, hogy az alapszakasz végén megszerezze az első helyet.

Képek: DO-archív

Már csak azért is, mert a listavezető, s eddigi három meccsét megnyerő Mé-Szi Frucht ezúttal sem hibázott. Fehér Krisztiánék ugyan a Széchenyi Pékség elleni összecsapás első félidejében alaposan megszenvedtek a sereghajtó ellen, ám a második huszonöt percben már esélyt sem adtak vetélytársuknak, s végül sima, 13-5-ös sikerrel erősítették meg első helyüket az A-csoport tabelláján. A B-jelű nyolcasban ezúttal csak egy mérkőzést játszottak, ám a Zéró Tolerancia és az Asztalos Gumiszervíz alsóházi rangadója is izgalmas csatát hozott, hiszen az első játékrész végén még 3-3-ra álltak egymással a felek, ám a második felvonásban pontosabb és eredményesebb játékot nyújtottak a "gumisok", akik 7-4-es győzelmet aratva léptek el tegnapi vetélytársuktól.

Eredmények

A-csoport
Siker Ablak – Echtefrontin 4-3 (2-3)
Mé-Szi Frucht – Széchenyi Pékség 13-5 (4-3)

B-csoport
Zéró Tolerancia – Asztalos Gumiszervíz 4-7 (3-3)

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Mé-Szi Frucht 12 pont, 2. Kemi-Ker Mirage 6 pont, 3. Echtefrontin 6 pont, 4. Black and White 6 pont, 5. Siker Ablak GSV 6 pont, 6. Papa SE 3 pont, 7. Kan-Ászok 1 pont, 8. Széchenyi Pékség 1 pont.

B-csoport: 1. Kulcsi SE 9 pont, 2. Steelworkers 6 pont, 3. DFDSE 6 pont, 4. Dunabiztos Micro 6 pont, 5. Rutin Mix 4 pont, 6. Asztalos Gumiszervíz 1 pont, 7. Zéró Tolerancia 1 pont, 8. River Plate 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.