Dunaújváros Hetilap

Többgyermekes családoknak segítenek

2016. december 7. (szerda) 11:39 - Molnár Emese

Többgyermekes családoknak vitt játékadományokat a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete.

Pintér Tamás, a párt országgyűlési képviselője a keddi sajtótájékoztatójukon arról beszélt, a felajánlóknak köszönhetően már hagyománnyá vált, hogy a karácsony közeledtével különféle adományokkal tudják segíteni a rászoruló, elsősorban a többgyermekes családokat. Mint mondta, a Mikulás napja a gyermekek napja, amikor is ajándékokkal, csomagokkal tesszük boldoggá a napjukat. Ezért a sok felajánlott játékadományt többgyermekes rászoruló családoknak viszik el személyesen.

Barta Endre, a párt önkormányzati képviselője örömét fejezte ki azért, hogy egyre több ember érzi azt, segítenünk kell egy egymáson. A játékadományok mellett szerveznek takarítást is, de van olyan felajánlójuk, aki saját készítésű süteménnyel vagy halászlével segítene egy-egy rászoruló családon. Mint mondta, különböző adományokat ajánlottak fel náluk, van például bútor is, amelyeket egészen év végéig gyűjtenek, és visznek el a rászorulóknak.

A rovat további hírei: Közélet

Városháza: dr. Molnár Attila lett a város új jegyzője

Városháza: dr. Molnár Attila lett a város új jegyzője

2020. február 28. (péntek)

Lezárult a pályázati időszak, döntött a polgármester: március 1-jei hatállyal Dunaújváros jegyzőjének dr. Molnár Attilát nevezte ki. Pályakép a hajtás után!

Ez a lényeg: nincs koronavírusos beteg

Ez a lényeg: nincs koronavírusos beteg

2020. február 28. (péntek)

A koronavírusról, a fertőzésveszélyről és az azzal kapcsolatos tévhitekről, valamint  a lakosság pánikreakciójáról is kérdeztük a Szent Pantaleon Kórház főigazgató főorvosát. A lényeg: nyugalom!

Önkormányzat: megbízás és halaszthatatlan döntés

Önkormányzat: megbízás és halaszthatatlan döntés

2020. február 27. (csütörtök)

Két esemény helyszíne volt a Városháza közgyűlési terme ma délelőtt: elsőként az időközi választáson győzött Kálló Gergely vehette át megbízólevelét a helyi választási bizottság elnökhelyettesétől, majd egyetlen, ám az időkorlát miatt halaszthatatlan ügyben született döntés a rendkívüli közgyűlésen.

Rendkívüli közgyűlés – egyetlen napirenddel

Rendkívüli közgyűlés – egyetlen napirenddel

2020. február 26. (szerda)

Rendkívüli nyílt ülést tart Dunaújváros közgyűlése a Városháza "C" szárnyában csütörtökön délelőtt: a képviselők egyetlen – ámde halaszthatatlan – témában dönthetnek.

DS Híradó: a köszöntéstől a kortársig

DS Híradó: a köszöntéstől a kortársig

2020. február 25. (kedd)

Szépkorú köszöntés, közoktatási fórum az MMK-ban, kiállítás a Kortársban - a város legfontosabb híreit szedte csokorba a DS Híradó tegnapi adása. Mutatom máris!

DS Híradó: késik az egyenlegértesítő

DS Híradó: késik az egyenlegértesítő

2020. február 23. (vasárnap)

Iskolanyitogatót tartottak a Szabó Magda iskolában, késve érkeznek az egyenlegértesítők - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó legutóbbi adása.

DS Híradó: Hard Dog Race Dunaújvárosban

DS Híradó: Hard Dog Race Dunaújvárosban

2020. február 21. (péntek)

Városunkba érkezik a Hard Dog Race elnevezésű futóverseny, lassan véget ér a farsangi időszak - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó tegnapi adása.