Fináléba juthat a Mé-Szi Frucht

2017. január 11. (szerda) 12:24 - spigott

Meccs nélkül hozta a három pontot a Black and White, ám a Mé-Szi Frucht gárdájának így is nagyobb esélye van arra, hogy bejusson a városi futsal bajnokság döntőjébe.

Három összecsapással kezdődött meg a városi futsal bajnokság alapszakaszának utolsó fordulója. Az Arany iskola tornatermében ezúttal az A-csoport hat együttese lépett volna pályára, ám a hétfő este egyik leginkább várt mérkőzése, a Black and White és a Siker Ablak találkozója végül elmaradt, mert utóbbiak nem tudtak kiállni egyéb elfoglaltságaik miatt. Ez egyben azt is jelentette, hogy a Black and White 5-0-s gólkülönbséggel kapta meg a meccs három pontját, s így beérte az éllovas Mé-Szi Frucht gárdáját, ám a döntőre csak akkor lesz esélye, ha a listavezető nagyobb arányú, legalább hétgólos vereséget szenved ma este a sereghajtó Papa SE-től.

Kép: DO-archív

A játéknap másik két találkozója nem hozott túl sok izgalmat, mert harmadik Kemi-Ker Mirage simán, 7-2-re győzte le az ötödik Széchenyi Pékség gárdáját, míg a negyedik Echtefrontin szintén magabiztos, 6-3-as sikert aratott a Kan-Ászok formációja ellen. A sorozat küzdelmei ma este folytatódnak, méghozzá két újabb találkozóval, a már említett Mé-Szi Frucht – Papa SE összecsapás este kilenc órakor kezdődik az Arany iskola tornatermében, míg a B-csoport első helyére hajtó DFDSE fél kilenctől látja vendégül a River Plate együttesét az egyetemi sportcsarnokban.

Eredmények

A-csoport
Széchenyi Pékség – Kemi-Ker Mirage 2-7
Echtefrontin – Kan-Ászok 6-3
Black and White – Siker Ablak 5-0

A mai program

2017. 01. 11. 20:30 River Plate – DFDSE
2017. 01. 11. 21:00 Mé-Szi Frucht  - Papa SE

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Mé-Szi Frucht 16 pont, 2. Black and White 16 pont, 3. Kemi-Ker Mirage 13 pont, 4. Echtefrontin 12 pont, 5. Széchenyi Pékség 7 pont, 6. Siker Ablak 6 pont, 7. Kan-Ászok 5 pont, 8. Papa SE 3 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 12 pont, 2. Dunabiztos Micro 12 pont, 3. DFDSE 10 pont, 4. Rutin Mix 10 pont, 5. Kulcsi SE 9 pont, 6. Asztalos Gumiszervíz 8 pont, 7. River Plate 7 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Botlott az Akrasz-Bau

Botlott az Akrasz-Bau

2017. október 21. (szombat)

Nagy esélyt szalasztott el az Akrasz-Bau, mely meglepő vereséget szenvedett a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának pénteki fordulójában.

Továbbra is hibátlanul

Továbbra is hibátlanul

2017. október 21. (szombat)

Az első negyedben még akadozott a gépezet, ám a folytatásban már esélyt sem adott a házigazda egrieknek a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata a két gárda pénteki bajnokiján.

Rangadó idegenben

Rangadó idegenben

2017. október 21. (szombat)

A hatodik helyezett Dabas vendégeként lép pályára ma délután fél háromtól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB 3-as bajnokság 11. fordulójában.

Nem tudott kimászni a gödörből a DAB

Nem tudott kimászni a gödörből a DAB

2017. október 20. (péntek)

Borzalmas első tíz perc után ugyan becsülettel küzdött, ám esélye sem volt a hat gólig jutó MAC ellen a pontszerzésre a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának.

Fontos pontokat szerzett a Dunaferr

Fontos pontokat szerzett a Dunaferr

2017. október 20. (péntek)

A találkozón rengeteg helyzetet kidolgozó Dunaferr nagy csatában egygólos győzelmet aratott a Bőny ellen.

Szélesi Zoltán a megbízott kapitány

Szélesi Zoltán a megbízott kapitány

2017. október 20. (péntek)

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége arról döntött, hogy a magyar válogatottat ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja idei utolsó két mérkőzésén.

Gólzápor az Acerbis Osztályban

Gólzápor az Acerbis Osztályban

2017. október 20. (péntek)

A hét gólt szerző Mazán Balázs vezérletével aratott 9-6-os győzelmet a Dunaferr Vasas együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának csütörtöki mérkőzésén.