Fináléba juthat a Mé-Szi Frucht

2017. január 11. (szerda) 12:24 - spigott

Meccs nélkül hozta a három pontot a Black and White, ám a Mé-Szi Frucht gárdájának így is nagyobb esélye van arra, hogy bejusson a városi futsal bajnokság döntőjébe.

Három összecsapással kezdődött meg a városi futsal bajnokság alapszakaszának utolsó fordulója. Az Arany iskola tornatermében ezúttal az A-csoport hat együttese lépett volna pályára, ám a hétfő este egyik leginkább várt mérkőzése, a Black and White és a Siker Ablak találkozója végül elmaradt, mert utóbbiak nem tudtak kiállni egyéb elfoglaltságaik miatt. Ez egyben azt is jelentette, hogy a Black and White 5-0-s gólkülönbséggel kapta meg a meccs három pontját, s így beérte az éllovas Mé-Szi Frucht gárdáját, ám a döntőre csak akkor lesz esélye, ha a listavezető nagyobb arányú, legalább hétgólos vereséget szenved ma este a sereghajtó Papa SE-től.

Kép: DO-archív

A játéknap másik két találkozója nem hozott túl sok izgalmat, mert harmadik Kemi-Ker Mirage simán, 7-2-re győzte le az ötödik Széchenyi Pékség gárdáját, míg a negyedik Echtefrontin szintén magabiztos, 6-3-as sikert aratott a Kan-Ászok formációja ellen. A sorozat küzdelmei ma este folytatódnak, méghozzá két újabb találkozóval, a már említett Mé-Szi Frucht – Papa SE összecsapás este kilenc órakor kezdődik az Arany iskola tornatermében, míg a B-csoport első helyére hajtó DFDSE fél kilenctől látja vendégül a River Plate együttesét az egyetemi sportcsarnokban.

Eredmények

A-csoport
Széchenyi Pékség – Kemi-Ker Mirage 2-7
Echtefrontin – Kan-Ászok 6-3
Black and White – Siker Ablak 5-0

A mai program

2017. 01. 11. 20:30 River Plate – DFDSE
2017. 01. 11. 21:00 Mé-Szi Frucht  - Papa SE

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Mé-Szi Frucht 16 pont, 2. Black and White 16 pont, 3. Kemi-Ker Mirage 13 pont, 4. Echtefrontin 12 pont, 5. Széchenyi Pékség 7 pont, 6. Siker Ablak 6 pont, 7. Kan-Ászok 5 pont, 8. Papa SE 3 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 12 pont, 2. Dunabiztos Micro 12 pont, 3. DFDSE 10 pont, 4. Rutin Mix 10 pont, 5. Kulcsi SE 9 pont, 6. Asztalos Gumiszervíz 8 pont, 7. River Plate 7 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Élő közvetítés  a BL-döntőről a főtéren!

Élő közvetítés a BL-döntőről a főtéren!

2017. május 29. (hétfő)

Juventus vagy Real Madrid? Szurkoljunk együtt az UEFA Bajnokok Ligája döntőjén június 3-án, szombaton este a Városháza téren! A mérkőzést óriáskivetítőn nézhetjük meg, lesz büfé és nyeremények is. Asztalfoglalás 19.00 órától a helyszínen.

Győzelmekkel zárt az utánpótlás

Győzelmekkel zárt az utánpótlás

2017. május 29. (hétfő)

Az ifjúságiak ezüstérmesként, míg a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia junior együttese az ötödik helyen fejezte be a korosztályos bajnokságok idei küzdelmeit.

Bajnoki véghajrá előtt

Bajnoki véghajrá előtt

2017. május 29. (hétfő)

A tabella negyedik helyén álló Veszprém ellen lép pályára ma este hét órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata a felsőházi rájátszás nyolcadik fordulójában.

Csatárként és védőként is megállta a helyét

Csatárként és védőként is megállta a helyét

2017. május 29. (hétfő)

Két évvel ezelőtt Dunaújváros Sportjáért Díjban részesült, idén májusban a megyenapi ünnepségen Fejér megye labdarúgósportjának fejlődéséért, a kimagasló sporttevékenység elismeréseként Terstyánszky Ödön Díjat vehetett át Csepecz Ferenc.

Vereséggel zárt a válogatott

Vereséggel zárt a válogatott

2017. május 28. (vasárnap)

Nagyot küzdött, de végül három szoros szettben vereséget szenvedett a románok elleni világbajnoki selejtezőn a magyar férfi röplabda válogatott.

Fociztak egy jót

Fociztak egy jót

2017. május 28. (vasárnap)

A Spóréhagyma csapatának sikerével ért véget az V. Parázs Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna az Alsó Duna-parton.

Hajdu Jonatán bravúros negyedik helye

Hajdu Jonatán bravúros negyedik helye

2017. május 28. (vasárnap)

Kiválóan versenyzett, s végül a rendkívül előkelő negyedik helyen végzett a kenu egyesek 200 méteres versenyszámának Világkupa döntőjében Hajdu Jonatán, a Dunaferr SE versenyzője.