Diáknapok - Legyél te is önkéntes!

doszerk - 2017. január 29.

Idén is megrendezésik a Fejér Megyei Diáknapokat, ahol a fellépési lehetőség mellett komoly önkéntes, szervezői munkalehetőséget is biztosítanak a fiataloknak.

Önkéntes csapatot toboroznak a Fejér Megyei Diáknapok szervezői. Jó lehetőséget kínálnak azon diákoknak akik komolyabb tapasztalatot szeretnének szerezni rendezvényszervezésből. Főleg március 31-én és április 1-jén lenne dolguk, amikor a kategóriafelelősök, műsorvezetők munkájában kellene közreműködni, de fogadhatják a versenyzőket, beállhatnak az információs pultba is. Akit a díszletépítés, pakolás és kiállítások berendezése jobban vonz nekik is találnak lehetőséget. A gálára, ami április 2-án lesz főként hostess munkára van szükségük a vendégek fogadásánál és a díjkiszotásnál. Az itt töltött órákról igazolást kapnak, az elvégzett munka beszámít az iskolai közösségi szolgálat idejébe. Emellett fotósok munkájára is szüksége van az FMD-nek, akik megörökítik, dokumentálják az előadásokat, rendezvényeket és készítenek egy igazán jó válogatást a hangulatképekből. Korlátlan mozgási lehetőséget biztosítanak számukra, hiszen a backstage-be is szabadon mészkálhatnak, a próbákon is részt vehetnek.

Ne feledjétek csak olyan személyek jelentkezését várják akik felelősségteljes hozzáállással jó kommunikációs készséggel rendelkeznek - fontos, hogy ne legyen fellépő. Az önkénteseknek a diáknapok hétvégéje előtt kétszeri kötelező lesz egy felkészítőn kell részt venni Székesfehérváron. Jelentkezni február 17-éig lehet a diáknapok honlapján található űrlap kitöltésével.

A rovat további hírei: Bulvár

Szeptember derekát idéző idő!

Szeptember derekát idéző idő!

2020. okt. 21.

Visszatér a kora ősz, szép napos időnk lesz, ráadásul kifejezetten enyhe léghullámokat tol fölén egy anticiklon. DO-tipp: élvezzük a napot!

Csöndes és csapadékmentes napunk lesz

Csöndes és csapadékmentes napunk lesz

2020. okt. 20.

Azért itt-ott némi köd, helyenként valamennyi rétegfelhő, meg erősödő délies szél is bezavar. És megfőni sem fogunk – de a 13-17 fok így október második felében már nagyon rendben van, nem?

Időjárás: visszatér a szép csöndes, napos ősz

Időjárás: visszatér a szép csöndes, napos ősz

2020. okt. 19.

A változóan felhős kezdetek után napos időt ígér a következő időszakra a DO meteorológiai szakértője: szerdán már 20 fok körüli értékekkel számolhatunk, aztán párás, ködös napok jönnek. A hét végére kirándulóidő várható, de esőköpeny is ajánlott!

Ma már ismét lehet egy kis napsütés

Ma már ismét lehet egy kis napsütés

2020. okt. 18.

Az elmúlt napok borongóssága után csökkenő felhőzetre és végre egy kis napsütésre is számíthatunk. Réteges öltözés mellett egy jó séta is belefér!

Komor, borongós szombat, gyenge esőkkel

Komor, borongós szombat, gyenge esőkkel

2020. okt. 17.

És ha most azt írom, jövő héten 20 fok is lesz, kinevettek/kinevetnek? Pedig így van, addig viszont ki kell bírni valahogy, méghozzá jól felöltözve.

Ködös reggel után cikloncsata

Ködös reggel után cikloncsata

2020. okt. 16.

Újabb légörvény kever be (szó szerint) időjárásunk alakulásába, a ködös reggel után délelőtt többfelé várható eső, zápor, sőt néhol zivatar. Aztán majd kiderül, hogy újra beborul-e.

Újabb légörvény – ismét esőkkel

Újabb légörvény – ismét esőkkel

2020. okt. 15.

A tegnapi üzemszünet után megint csapadékosra vált térségünk időjárása.  És még némi lehűléssel is számolhatunk. Réteges öltözés + esernyő nélkül egy lépést se!