Végre legyőznék a Jegesmedvéket

spigott - 2017. február 1. 12:15

Az alapszakasz utolsó előtt hazai mérkőzésén szerezné meg idei első győzelmét a címvédő ellen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A Ferencváros elleni 5-4-es hosszabbításos hétfői sikert követően sem pihenhettek túl sokat a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói, akik ma este fél nyolctól újabb komoly feladat elé néznek, hiszen a MOL Liga listavezetője, a DVTK Jegesmedvék csapata érkezik a jégcsarnokba. A két gárda idén öt alkalommal találkozott egymással, s a mieinknek sem a MOL Ligában, sem a Magyar Kupában nem sikerült legyőzniük a borsodiakat. Ehhez a legközelebb éppen legutóbb, a Magyar Kupa elődöntőjében voltak a Bikák, ám a több vitatott ítélettel tarkított véghajrát, s ezzel együtt a kupadöntőbe jutás lehetőségét is elbukták Miskolcon.

Azon a találkozón azonban remek hozzáállással, jó egyéni teljesítményekkel, igazi csapatként küzdöttek z erősen tartalékos dunaújvárosiak, akik természetesen elszántan várják a ma este fél nyolckor kezdődő mérkőzést, s egyértelműen az a céljuk, hogy az idei szezonban először végre legyőzzék a címvédőt. Szerencsére a MOL Liga kanadai táblázatát vezető Dansereau eltiltása letelt, s Jere Ölander is felépült agyrázkódásából, így mindenképpen bővülnek az Acélbikák variációs lehetőségei az elmúlt meccsekhez képest, ám mint azt Strenk Hunor másodedző elárulta, ahhoz, hogy végre itthon tartsák a három pontot a miskolciak ellen, a csapat minden játékosának tudása legjavát kell nyújtania.

Együttesünk vezetése két akcióval igyekszik kedvet csinálni a drukkereknek ahhoz, hogy a helyszínen tekintsék meg az összecsapást. Azok a szurkolók, akik a jégpálya pénztáránál felmutatják még érvényes (csuklón hagyott) karszalagjaikat a kézilabdázók mérkőzéséről, fél áron válthatják meg belépőjüket a DAB és a DVTK rangadójára is. Nemcsak a kézilabdáról átruccanó drukkerek számára tartogat azonban meglepetést csapatunk, hanem azok számára is, akik a büfében felmutatják karszalagjaikat: ők egy pohár sört, vagy két deci forralt bort kapnak ajándékba.

A rovat további hírei: Sport

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.