Tovább robog a Steelworkers

spigott - 2017. július 18. 8:00

Újabb sikerrel erősítette meg első helyét a Decathlon Nyári Bajnokság tabelláján a Steelworkers csapata, mely ezúttal a negyedik Kemi-Ker gárdáját győzte le simán.

Két izgalmasnak ígérkező összecsapással kezdődött meg hétfőn este a Decathlon Nyári Bajnokság ötödik fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A nap nyitómérkőzésén ugyanis a listavezető Steelworkers a negyedik Kemi-Ker Kft. ellen lépett pályára, ám az előzetesen remélt kiegyenlített csata ezúttal elmaradt, mert az éllovas nyolc gólt szerezve, s cserébe mindössze hármat kapva intézte el újabb vetélytársát is, így négy találkozót követően továbbra is hibátlan teljesítménnyel áll a bajnokság élén.

Képek: DO-archív

Fel volt tehát adva a lecke a második Dunabiztos Micronak, mely a harmadik helyen álló Hangover ellen mérette meg magát, s mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy tartani tudja a lépést az "Acélmunkásokkal". Emellett persze a Hangover sem akart leszakadni az élmezőnytől, s ebből egy nagyon változatos, látványos csata kerekedett, melyben valóságos gólzáporral kedveskedtek a csapatok a mérkőzést megtekintőknek. A meccs végén azonban egyik gárda sem lehetett maradéktalanul boldog, hiszen 8-8-as döntetlennel ért véget a rangadó, ami egyben azt is jelentette, hogy a Steelworkers előnye már öt pont a második és harmadik helyezett előtt.

A Decathlon Nyári Bajnokság hétfői eredményei

2017. 07. 17. 18:00 Steelworkers – Kemi-Ker Kft. 8-3
2017. 07. 17. 20:00 Dunabiztos Mico – Hangover 8-8

A bajnokság állása: 1. Steelworkers 12 pont, 2. Dunabiztos Micro 7 pont, 3. Hangover 7 pont, 4. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 5. Asztalos Gumiszervíz 3 pont, 6. B.T. Mirage 1 pont, 7. Gaszisportvideo 0 pont, 8. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.