Döntetlen a főpróbán

spigott - 2017. augusztus 4. 22:23

Az első félidő után még vezetett, ám végül 2-2-es döntetlent ért el az Ajka otthonában lejátszott felkészülési mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Idegenben, az NB III Nyugati Csoportjában szereplő Ajka otthonában lépett pályára a nyári felkészülési időszak utolsó edzőmérkőzésén ma este fél nyolctól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata. Dobos Barna együtteséből továbbra is hiányzott Tóth Tibor, Király Bence és Dobos Áron, ám a bajnoki rajt előtti utolsó tesztmeccs így is jó felmérőnek bizonyult. A találkozó elején nem kímélték egymást a csapatok, egymást érték a keményebb belépők, ám emellett azért fociztak is a felek, s ebből a mieink jöttek ki jobban, akik - Szepessy és Jerzsabek remek előkészítése után - Zvara Dávid 35. percben szerzett találatával meg is szerezték a vezetést. A térfélcserét követően egy tizenegyesből, valamint egy tizennyolc méteres átlövésből fordított az ellenfél, de Zvara beadása után Csendes közelről egalizált, kialakítva ezzel a 2-2-es végeredményt.

Kép: DO-archív

Mint azt Dobos Barna a találkozó után elmondta, a mai mérkőzésen azért kiütközött, hogy a védekezésen javítani kell, ismét kettő gólt kaptak, vagyis jóval masszívabbá kell válniuk ahhoz, hogy még jobb eredményeket érjenek el. A támadójátékban is látszódott még, hogy a felkészülési időszakban jár az együttes, akadtak még pontatlanságok, ezen lehet és kell is még javítani, amiben sokat segíthet a most hiányzó játékosok visszatérése is.

FC Ajka – DPASE 2-2 (0-1)

Gólszerzőink: Zvara, Csendes.

DPASE: Vaszócsik – Csehi, Farkas (Tóth Á.), Csendes, Karacs, Zvara, Barna (Ferencz), Sándor, Dorogi, Jerzsabek (Molnár), Szepessy. Vezetőedző: Dobos Barna.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.