Holttest a tűzben

2017. szeptember 28. (csütörtök) 15:04 - Vass Ádám

Tűz ütött ki a Volán telepi garázssornál nem sokkal dél után, a tűz nagy területen ég, a lángokban pedig egy ember is életét vesztette.

Több tíz négyzetméteres területen ég a szemét, a gumi, a bútor és a műanyag hulladék a Volán telep melletti garázssoron, ahol a tűzoltók órák óta a lángok ellen küzdenek. Lóki Richárd tűzoltó alezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság dunaújvárosi kirendeltségének vezetője is megerősítette, hogy oltás közben a tűzben egy holttestet találtak a tűzoltók 14:35-kor, a mentőautó azonnal a helyszínre sietett, de egyelőre több információ nincs a holttestről. Közben rendőrök biztosítják a helyszínt és a négy tűzoltóautót, a helyszínre pedig a műveleti labor is megérkezett felmérni a légszennyezettséget, de komolyabb veszélytől nem kell tartania a közelben élőknek. Mellettük a hatósági labor is megkezdte a vizsgálatokat, hogy kiderítsék, mi okozhatta a tüzet és az érintett garázs tulajdonosát is keresik még.

Frissítve: 16:22

Mint arról Lóki Richárd percekkel ezelőtt beszámolt, lassan végéhez érnek az oltási munkálatok, már csak egy vízsugárral dolgoznak a helyszínen, s közben természetesen zajlik a tűzvizsgálat is, hogy kiderítsék a tűz okát.

A rovat további hírei: Sziréna

Vádemelés várhat a cserbenhagyóra

Vádemelés várhat a cserbenhagyóra

2018. március 23. (péntek)

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy járművezetővel szemben, aki összeütközött egy segédmotor-kerékpárossal, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Dunaújvárosi az év tűzoltótisztje

Dunaújvárosi az év tűzoltótisztje

2018. március 23. (péntek)

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató tűzoltósági kategóriában Az év tisztje elismerésben részesítette Orosz Csaba György tűzoltó alezredest, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltóság parancsnokát.
 

Egyre kevesebb a baleset

Egyre kevesebb a baleset

2018. március 22. (csütörtök)

Megtartotta ez évi első ülését a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottság, melyen szót ejtettek a tavalyi eredményekről és természetesen végigvették az idei teendőket is.

Világháborús gránátokat találtak

Világháborús gránátokat találtak

2018. március 21. (szerda)

Világháborús gránátokat találtak Székesfehérváron egy ipari park területén szerda délután - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t.

Fizetés nélkül akart lelépni a kocsmából

Fizetés nélkül akart lelépni a kocsmából

2018. március 21. (szerda)

Egy Apáczai Csere János úti vendéglátó egységbe kértek rendőri segítséget tegnap délután, mivel egy 47 éves helyi lakos a fogyasztását nem volt hajlandó kifizetni, valamint megállapítást nyert, hogy korábban egy Dózsa György úton lévő üzletből is fizetés nélkül távozott. A kiérkező rendőrök igazoltatták, majd a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a férfit, akit lopás miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Lopás miatt körözték

Lopás miatt körözték

2018. március 20. (kedd)

A Velinszky utcában igazoltattak a járőrök tegnap egy 35 éves helyi lakost, akiről kiderült, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök a férfit elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Idős vert még idősebbet

Idős vert még idősebbet

2018. március 20. (kedd)

A dunaújvárosi rendőrök egy hatvanhét éves férfit súlyos testi sértés megalapozott gyanújával hallgattak ki tegnap délután. A nyomozás adatai szerint a helyi lakos néhány órával korábban egy Római körúti lépcsőházban tettleg bántalmazott egy hetvenkét éves férfit, aki a bántalmazás következtében megsérült.