Holttest a tűzben

2017. szeptember 28. (csütörtök) 15:04 - Vass Ádám

Tűz ütött ki a Volán telepi garázssornál nem sokkal dél után, a tűz nagy területen ég, a lángokban pedig egy ember is életét vesztette.

Több tíz négyzetméteres területen ég a szemét, a gumi, a bútor és a műanyag hulladék a Volán telep melletti garázssoron, ahol a tűzoltók órák óta a lángok ellen küzdenek. Lóki Richárd tűzoltó alezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság dunaújvárosi kirendeltségének vezetője is megerősítette, hogy oltás közben a tűzben egy holttestet találtak a tűzoltók 14:35-kor, a mentőautó azonnal a helyszínre sietett, de egyelőre több információ nincs a holttestről. Közben rendőrök biztosítják a helyszínt és a négy tűzoltóautót, a helyszínre pedig a műveleti labor is megérkezett felmérni a légszennyezettséget, de komolyabb veszélytől nem kell tartania a közelben élőknek. Mellettük a hatósági labor is megkezdte a vizsgálatokat, hogy kiderítsék, mi okozhatta a tüzet és az érintett garázs tulajdonosát is keresik még.

Frissítve: 16:22

Mint arról Lóki Richárd percekkel ezelőtt beszámolt, lassan végéhez érnek az oltási munkálatok, már csak egy vízsugárral dolgoznak a helyszínen, s közben természetesen zajlik a tűzvizsgálat is, hogy kiderítsék a tűz okát.

A rovat további hírei: Sziréna

Országos razzia lesz hétvégén az utakon

Országos razzia lesz hétvégén az utakon

2017. december 14. (csütörtök)

Az ittas vagy bódult sofőrök kiszűrésére tart akciót a hétvégén a rendőrség - írta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata szerdán a rendőrség honlapján.

Mumifikálódott hulla a lakásban

Mumifikálódott hulla a lakásban

2017. december 13. (szerda)

Egy több hónapja elhunyt férfi holttestét találták meg a Vasmű út egyik lakásában ma délelőtt. Az idegenkezűség kizárható, az idős férfi természetes halált halt.

Elsodorta a gyalogost

Elsodorta a gyalogost

2017. december 13. (szerda)

A Vasmű 9-es számú kapuja felé vezető bekötőúton egy 65 éves helyi lakos tegnap délután autójával elsodort egy, az úttest jobb szélén kerékpárját maga mellett toló férfit. Az 57 éves férfi a baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit.

Mikuláscsomag rettentette el a betörőket

Mikuláscsomag rettentette el a betörőket

2017. december 12. (kedd)

A dunaújvárosi rendőrök elfogtak két férfit, akik egy földszinti lakásba kíséreltek meg betörni.

Baltával ölték meg a rácalmási férfit?

Baltával ölték meg a rácalmási férfit?

2017. december 12. (kedd)

A hétfői rácalmási gyilkosság kapcsán a rendőrség még nem adott ki újabb közleményt, kérdésünkre annyit mondtak, hogy továbbra is keresik az áldozat feleségét, a negyvenegy éves Godó Aizadat. A kis városban azonban érdekes dolgokról suttognak az emberek.

Az idősek biztonságáért

Az idősek biztonságáért

2017. december 12. (kedd)

A betörések elleni védekezésről, a segélyhívók helyes használatáról tartott előadást Király Balázs főtörzsőrmester, a Technikum városrész körzeti megbízott rendőre az Esze Tamás utcai klubhelyiségben.

Gyilkosság Rácalmáson!

Gyilkosság Rácalmáson!

2017. december 11. (hétfő)

Otthonában öltek meg hétfő délután egy negyvenhárom éves rácalmási férfit. A bűncselekmény elkövetésével az áldozat feleségét gyanúsítják, a rendőrök, akik elfogatóparancsot adtak ki a negyvenegy éves Godo Aizada ellen.