Holttest a tűzben

2017. szeptember 28. (csütörtök) 15:04 - Vass Ádám

Tűz ütött ki a Volán telepi garázssornál nem sokkal dél után, a tűz nagy területen ég, a lángokban pedig egy ember is életét vesztette.

Több tíz négyzetméteres területen ég a szemét, a gumi, a bútor és a műanyag hulladék a Volán telep melletti garázssoron, ahol a tűzoltók órák óta a lángok ellen küzdenek. Lóki Richárd tűzoltó alezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság dunaújvárosi kirendeltségének vezetője is megerősítette, hogy oltás közben a tűzben egy holttestet találtak a tűzoltók 14:35-kor, a mentőautó azonnal a helyszínre sietett, de egyelőre több információ nincs a holttestről. Közben rendőrök biztosítják a helyszínt és a négy tűzoltóautót, a helyszínre pedig a műveleti labor is megérkezett felmérni a légszennyezettséget, de komolyabb veszélytől nem kell tartania a közelben élőknek. Mellettük a hatósági labor is megkezdte a vizsgálatokat, hogy kiderítsék, mi okozhatta a tüzet és az érintett garázs tulajdonosát is keresik még.

Frissítve: 16:22

Mint arról Lóki Richárd percekkel ezelőtt beszámolt, lassan végéhez érnek az oltási munkálatok, már csak egy vízsugárral dolgoznak a helyszínen, s közben természetesen zajlik a tűzvizsgálat is, hogy kiderítsék a tűz okát.

A rovat további hírei: Sziréna

Öt utas sérüléseiért felel

Öt utas sérüléseiért felel

2018. július 16. (hétfő)

Vádemelési javaslattal éltek a rendőrök azzal a férfival szemben, aki személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott Dunaújváros közelében.

Nem adott elsőbbséget

Nem adott elsőbbséget

2018. július 14. (szombat)

A rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek tegnap Daruszentmiklóson, a Fő utcában. Egy Skoda 53 éves kisapostagi vezetője Előszállás irányába haladt, majd balra történő kanyarodása során nem adott elsőbbséget egy őt előző Mazdának és összeütközött vele. A baleset következtében a Skoda sofőrje megsérült.

Motoros baleset Rácalmásnál

Motoros baleset Rácalmásnál

2018. július 13. (péntek)

Rácalmás térségében a 6-os főúton eddig tisztázatlan körülmények között egy motorkerékpáros egy utánfutót vontató gépjárműnek ütközött, az útra esett és megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz forgalma rendőri irányítás mellett, félpályán haladt.

Hármas karambol az M7-en

Hármas karambol az M7-en

2018. július 13. (péntek)

Három gépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 37-es kilométerszelvényénél, Baracska térségében, a Székesfehérvár felé vezető oldalon. A váli önkormányzati tűzoltók megkezdték az áramtalanítást, valamint az egyik utashoz a mentőket kérték a helyszínre. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Felborult egy autó Sárbogárdnál

Felborult egy autó Sárbogárdnál

2018. július 13. (péntek)

Árokba hajtott és felborult egy személyautó a Sárbogárd és Mezőfalva közötti úton. A jármű a tetején állt meg. A műszaki mentést végző sárbogárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, amelyben egy ember utazott, ő az első hírek szerint nem sérült meg. Az érintett útszakaszt egy időre lezárták a forgalom elől.

Árokba borult egy autó Kulcsnál

Árokba borult egy autó Kulcsnál

2018. július 11. (szerda)

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személygépkocsi a 6-os főút 58-as kilométerénél, Kulcs térségében. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az elsődleges információk szerint az eset során két ember megsérült, ezért őket a mentők ápolják. A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban egy sávon halad.

Átrepült a szalagkorláton egy autó

Átrepült a szalagkorláton egy autó

2018. július 10. (kedd)

Aszfaltot szállító teherautóval ütközött egy személygépkocsi július 10-én, kedden délelőtt a 7-es főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán. A személyautó átszakította a belső szalagkorlátot és a szemközti oldalon állt meg, a jármű jobb első kereke kiszakadt. A mentők tájékoztatása szerint a gépkocsiban egy ember súlyosan, egy könnyebben sérült. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót. A teherautó vezetője a balesetben nem sérült meg.