Holttest a tűzben

2017. szeptember 28. (csütörtök) 15:04 - Vass Ádám

Tűz ütött ki a Volán telepi garázssornál nem sokkal dél után, a tűz nagy területen ég, a lángokban pedig egy ember is életét vesztette.

Több tíz négyzetméteres területen ég a szemét, a gumi, a bútor és a műanyag hulladék a Volán telep melletti garázssoron, ahol a tűzoltók órák óta a lángok ellen küzdenek. Lóki Richárd tűzoltó alezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság dunaújvárosi kirendeltségének vezetője is megerősítette, hogy oltás közben a tűzben egy holttestet találtak a tűzoltók 14:35-kor, a mentőautó azonnal a helyszínre sietett, de egyelőre több információ nincs a holttestről. Közben rendőrök biztosítják a helyszínt és a négy tűzoltóautót, a helyszínre pedig a műveleti labor is megérkezett felmérni a légszennyezettséget, de komolyabb veszélytől nem kell tartania a közelben élőknek. Mellettük a hatósági labor is megkezdte a vizsgálatokat, hogy kiderítsék, mi okozhatta a tüzet és az érintett garázs tulajdonosát is keresik még.

Frissítve: 16:22

Mint arról Lóki Richárd percekkel ezelőtt beszámolt, lassan végéhez érnek az oltási munkálatok, már csak egy vízsugárral dolgoznak a helyszínen, s közben természetesen zajlik a tűzvizsgálat is, hogy kiderítsék a tűz okát.

A rovat további hírei: Sziréna

Téglával dobta meg a motorost

Téglával dobta meg a motorost

2017. október 20. (péntek)

Daruszentmiklósról, a Fő utcából érkezett bejelentés közlekedési balesetről a rendőrségre tegnap délután. Egy helyi férfi motorjával haladt az utcában, amikor egy nő egy kisebb méretű téglával megdobta. A tégla letörte a jármű visszapillantóját és a sértettnek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozott. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság az ügyben büntetőeljárást indított.

Baleset és útzár a 6-os úton

Baleset és útzár a 6-os úton

2017. október 20. (péntek)

Baleset történt a 6-os úton a Hankook és Rácalmás közötti szakaszon. Két autó karambolozott az egyik keresztben áll az úttesten a másik az út menti árokban. A főúton nagy a torlódás.

Baleset a Százlábú hídnál

Baleset a Százlábú hídnál

2017. október 19. (csütörtök)

Összeütközött két személyautó csütörtök éjjel Dunaújváros külvárosában, a Magyar út és a Táltos utca kereszteződésében. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Aki látta a balesetet, jelentkezzen!

Aki látta a balesetet, jelentkezzen!

2017. október 19. (csütörtök)

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy közlekedési balesettel összefüggésben.

Feszítővágóval kellett kiszabadítani a sofőrt

Feszítővágóval kellett kiszabadítani a sofőrt

2017. október 19. (csütörtök)

Két személygépkocsi karambolozott a Vasmű úton a Martinász szobor magasságában. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből, majd átadták őt a mentőknek.

Halálra gázolta a vonat

Halálra gázolta a vonat

2017. október 19. (csütörtök)

Gárdonyban, a nyílt vasúti pályán halálra gázolt egy gyalogost egy menetrend szerint közlekedő személyvonat.

Újabb tinédzser tűnt el

Újabb tinédzser tűnt el

2017. október 18. (szerda)

A dunaújvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Peresztegi Viktória eltűnésének ügyében.