Dunaújváros Hetilap

Jobbik sajtóközlemény

2017. szeptember 21. (csütörtök) 22:53 - doszerk

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Dunaújvárosi Alapszervezete az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.

Közlemény

 

Reagálás Cserna Gábor közönséges magatartására:

A mai napon, (2017. 09.21) Cserna Gábor mintegy 45 ezer Dunaújvárosit alázott meg a közgyűlésen azzal, hogy a Fidesztől már megszokott, de a várostól eddig távolálló közönséges stílusban viselkedett Barta Endre képviselő felszólalása alatt.

A tanácskozás során a tanácsterem falára silány fideszes propagandát vetített ki, mialatt a Jobbik önkormányzati képviselője a valós problémákra akarta felhívni a figyelmet.

Cserna Gábornak inkább a városlakók problémáival kellene foglakoznia. Azzal, hogy a fiatalok miért hagyják el a városunkat a jobb élet reményében. Azzal, hogy az idős emberek nem láthatják gyermekeiket és unokáikat felnőni.

Mélységesen felháborító és elszomorító, hogy Cserna Gábor mind a közgyűlést, mind pedig a szépkorúakat a saját önös politikai céljaira használja fel ahelyett, hogy a szeretett városunk felvirágoztatásán dolgozna.

 

Jobbik Magyarországért Mozgalom Dunaújvárosi Alapszervezete    

A rovat további hírei: Közélet

D+ Híradó - Hőségriadó, DUDIK és szúnyogirtás

D+ Híradó - Hőségriadó, DUDIK és szúnyogirtás

2019. június 14. (péntek)

Továbbra is érvényben a hőségriadó, remek hangulat a DUDIKON - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Lesz szúnyogirtás

Lesz szúnyogirtás

2019. június 14. (péntek)

Országszerte mindenhol komoly szúnyogártalomra kell számítani, hiszen a májusi esőzések és a hirtelen jött meleg időjárás hatására robbanásszerűen megemelkedett a kifejlődött vérszívók száma. A hőségriasztást követően ismét párhuzamosan, ütemterv szerint folyik majd a légi és földi úton történő beavatkozás a szúnyogokkal leginkább érintett területeken.

D+ Híradó - Diákok köszöntése, elstartolt a DUDIK

D+ Híradó - Diákok köszöntése, elstartolt a DUDIK

2019. június 13. (csütörtök)

A legeredményesebb diákokat köszöntötték, erős nappal startolt a DUDIK, Ovi Foci a Napsugár Tagóvodában - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Vízosztás a kánikulában

Vízosztás a kánikulában

2019. június 13. (csütörtök)

Az önkormányzat pénteken a délelőtti órákban a város több pontján (Városháza tér, Dózsa Mozi előtt és a régi Skála előtt) ásványvízosztást szervez, hogy ezzel is megkönnyítse, illetve enyhítse a hőség által okozott kellemetlenségeket a közlekedők számára. A szervezők ezúton is köszönik a Tourinform iroda, a Vöröskereszt helyi szervezete valamint a Roma Nemzetiségi Önkormányzat, illetve DHHF Kft. önkénteseinek a segítő közreműködését.

Zuhannak az üzemanyagárak!

Zuhannak az üzemanyagárak!

2019. június 13. (csütörtök)

Annak ellenére, hogy itt a nyár, a benzin és a gázolaj literenkénti átlagára is 9-9 forinttal csökken péntektől. Ez nagyon jó hír az autósoknak így a nyári szünidő kezdetén, ugyanis a benzin átlagára 382 forintra változik, a gázolaj átlagára pedig 388 forint a hazai töltőállomásokon péntektől. 

Díjátadóval zárult a Közbiztonsági hónap

Díjátadóval zárult a Közbiztonsági hónap

2019. június 12. (szerda)

A Közbiztonsági rendezvénysorozat zárásaként elismeréseket adtak át azoknak, akik a program során, illetve egész évben kitűnő munkát végeztek a rendvédelem területén.

Az Aquantis Élményfürdő nyári kedvezményei

Az Aquantis Élményfürdő nyári kedvezményei

2019. június 12. (szerda)

A pünkösdi ünnepek alatt olyan nagy volt az élményfürdő forgalma, hogy kis híján ki kellett tenni a megtelt táblát.