Oscar-díjas színésznő csobbant az uszodánkban

2017. szeptember 14. (csütörtök) 21:26 - Vass Ádám

Jennifer Lawrence év elején érkezett Magyarországra, itt készült el ugyanis legújabb filmje, a Vörös veréb, aminek főszereplői valószínűleg a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában gabalyodnak össze először.

Február 18-19-én filmforgatás miatt zárva tartott a Fabó Éva Sportuszoda, de a részletek hétpecsétes titoknak számítottak, csak annyit lehetett tudni, hogy nem a szintén városunkban is játszódó és dunaújvárosi főszereplővel készült Genezis munkálatai zajlanak. Azóta kiderült, hogy nem más érkezett hozzánk azon a hétvégén, mint Jennifer Lawrence. A Napos oldalért Oscar díjjal jutalmazott színésznő az X-men és Az éhezők viadala sorozatnak, valamint az Utazóknak köszönhetően ma az egyik legnagyobb szupersztárnak számít, legközelebb az anyám! című felkavaró és megosztó horrorfilmben láthatjuk rendkívüli tehetségét.

 

A Magyarországon forgatott filmje Jason Matthews nálunk is megjelent Vörös veréb című regénye alapján készült Francis Lawrence rendezésében és egy orosz kémről szól, akit arra képeztek ki, hogy vonzerejét bevetve csábítsa el férfi riválisait és tudja meg a CIA titkait. A kiszemelt titkosügynököt A nagy Gatsby és a Fekete mise sztárja, Joel Edgerton játsza, de feltűnik még a szintén Oscar-díjas Jeremy Irons is. Kisebb szerepekben találkozhatunk a szinte minden hazánkban forgatott amerikai produkcióban feltűnő Árpa Attilával és Anger Zsolttal is, de persze leginkább arra vagyunk kíváncsiak, mi történik a szereplők közt a Fabó Éva Sportuszoda medencéje mellett. 2018. március elsején kiderül.

A rovat további hírei: Mozaik

A tavaszias időre még várni kell

A tavaszias időre még várni kell

2018. március 24. (szombat)

Hétvégén néhol még napközben is alig fagypont felett alakul a hőmérséklet, aztán egyre többfelé plusz 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok.

Ki lesz az idei év szuperhős tanára?

Ki lesz az idei év szuperhős tanára?

2018. március 23. (péntek)

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) „Energiakövetek 2018” címmel ismét pályázatot hirdet a felsőoktatási intézményekben természet­tudományos tárgyakat hallgató diákok számára.

Új munkavédelmi kézikönyv készült szállodáknak

Új munkavédelmi kézikönyv készült szállodáknak

2018. március 22. (csütörtök)

Erről konferenciát is tartottak ma délelőtt a szegedi Hunguest Hotel Forrásban, ahol át is adták a munkáltatók számára készített új munkavédelmi kézikönyvet - írja a szegedma.hu

Marad a télies idő

Marad a télies idő

2018. március 18. (vasárnap)

A következő napokban is többfelé várható havazás, és mínusz 10 fok körüli hideg, a hét második felében viszont napközben 10 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek napsütéssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Tavaszi Gasztrokaland

Tavaszi Gasztrokaland

2018. március 18. (vasárnap)

Idén második alkalommal szervezte meg a Tavaszi Gasztrokaland elnevezésű versenyt a Kereskedelmi iskola. Ezúttal a nyúl volt a központi témája a versenynek, a diákok maguk találhatták ki, milyen recept alapján készítik el az ételt.

Visszatér a tél - Riasztás a megyére

Visszatér a tél - Riasztás a megyére

2018. március 16. (péntek)

Szombaton már nemcsak eső, ónos eső, hanem havazás, hófúvás is várható - figyelmeztet a meteorológiai szolgálat.

Allah-ot éltetve akart rárontani egy migráns Merkelre

Allah-ot éltetve akart rárontani egy migráns Merkelre

2018. március 16. (péntek)

Egy afgán migráns próbált Angela Merkelre támadni Berlinben, amikor Merkel a kinevezési okmányának átvételére indult - írja az Origo.