Oscar-díjas színésznő csobbant az uszodánkban

2017. szeptember 14. (csütörtök) 21:26 - Vass Ádám

Jennifer Lawrence év elején érkezett Magyarországra, itt készült el ugyanis legújabb filmje, a Vörös veréb, aminek főszereplői valószínűleg a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában gabalyodnak össze először.

Február 18-19-én filmforgatás miatt zárva tartott a Fabó Éva Sportuszoda, de a részletek hétpecsétes titoknak számítottak, csak annyit lehetett tudni, hogy nem a szintén városunkban is játszódó és dunaújvárosi főszereplővel készült Genezis munkálatai zajlanak. Azóta kiderült, hogy nem más érkezett hozzánk azon a hétvégén, mint Jennifer Lawrence. A Napos oldalért Oscar díjjal jutalmazott színésznő az X-men és Az éhezők viadala sorozatnak, valamint az Utazóknak köszönhetően ma az egyik legnagyobb szupersztárnak számít, legközelebb az anyám! című felkavaró és megosztó horrorfilmben láthatjuk rendkívüli tehetségét.

 

A Magyarországon forgatott filmje Jason Matthews nálunk is megjelent Vörös veréb című regénye alapján készült Francis Lawrence rendezésében és egy orosz kémről szól, akit arra képeztek ki, hogy vonzerejét bevetve csábítsa el férfi riválisait és tudja meg a CIA titkait. A kiszemelt titkosügynököt A nagy Gatsby és a Fekete mise sztárja, Joel Edgerton játsza, de feltűnik még a szintén Oscar-díjas Jeremy Irons is. Kisebb szerepekben találkozhatunk a szinte minden hazánkban forgatott amerikai produkcióban feltűnő Árpa Attilával és Anger Zsolttal is, de persze leginkább arra vagyunk kíváncsiak, mi történik a szereplők közt a Fabó Éva Sportuszoda medencéje mellett. 2018. március elsején kiderül.

A rovat további hírei: Mozaik

Hetven maratonnyi táv a Duna mentén

Hetven maratonnyi táv a Duna mentén

2017. október 21. (szombat)

Hidvégi-Üstös Pál magyar ultramaratonista a Duna Régió Stratégia magyar elnökségének támogatásával már harmadjára jár városunkban. Először százötven éves velocipédjével érkezett, majd a folyón úszva ért partot. Ezúttal futva látogatott el hozzánk a háromezer kilométeres táv felénél.

Vége az indián nyárnak

Vége az indián nyárnak

2017. október 21. (szombat)

Napsütéses, meleg kezdet után az ünnepi hosszú hétvége második felében már borúsabb, esősebb és hűvösebb idő várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak  az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Minden nap egy alma és a doktor alma

Minden nap egy alma és a doktor alma

2017. október 20. (péntek)

Évről-évre csökken az almafogyasztás, az egy főre jutó fogyasztás 12 kilogramm évente, amit 20-25 kilogrammra kellene növelni, ezért indítottak kampányt a fogyasztás élénkítésére - mondta Mártonffy Béla, a Nemzeti Agrárkamara (NAK) országos kertészeti osztályának elnöke az M1 aktuális csatornán pénteken.

Köd - Figyelmeztetés Fejérre is

Köd - Figyelmeztetés Fejérre is

2017. október 20. (péntek)

A tartós, sűrű köd miatt a fél országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Idén is kérhető a méhnyakrák elleni ingyenoltás

Idén is kérhető a méhnyakrák elleni ingyenoltás

2017. október 17. (kedd)

Idén is kérhető iskolás lányoknak a méhnyakrák elleni védőoltás - mondta az egészségügyért felelős államtitkár keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Marad a szokatlanul meleg idő

Marad a szokatlanul meleg idő

2017. október 15. (vasárnap)

A következő napokban is marad a napos, az ilyenkor megszokottnál több fokkal melegebb idő: többfelé 24-25 Celsius-fok is lehet; a hétvégéig csapadék sem várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

"Ahol ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben"

"Ahol ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben"

2017. október 15. (vasárnap)

Családi napot tartott a dunaújvárosi karitász a római katolikus egyházközség számára abból a célból, hogy jobban megismerjék egymást és eltöltsenek egy kellemes délutánt, valamint erősítsék a közösséget.