Oscar-díjas színésznő csobbant az uszodánkban

2017. szeptember 14. (csütörtök) 21:26 - Vass Ádám

Jennifer Lawrence év elején érkezett Magyarországra, itt készült el ugyanis legújabb filmje, a Vörös veréb, aminek főszereplői valószínűleg a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában gabalyodnak össze először.

Február 18-19-én filmforgatás miatt zárva tartott a Fabó Éva Sportuszoda, de a részletek hétpecsétes titoknak számítottak, csak annyit lehetett tudni, hogy nem a szintén városunkban is játszódó és dunaújvárosi főszereplővel készült Genezis munkálatai zajlanak. Azóta kiderült, hogy nem más érkezett hozzánk azon a hétvégén, mint Jennifer Lawrence. A Napos oldalért Oscar díjjal jutalmazott színésznő az X-men és Az éhezők viadala sorozatnak, valamint az Utazóknak köszönhetően ma az egyik legnagyobb szupersztárnak számít, legközelebb az anyám! című felkavaró és megosztó horrorfilmben láthatjuk rendkívüli tehetségét.

 

A Magyarországon forgatott filmje Jason Matthews nálunk is megjelent Vörös veréb című regénye alapján készült Francis Lawrence rendezésében és egy orosz kémről szól, akit arra képeztek ki, hogy vonzerejét bevetve csábítsa el férfi riválisait és tudja meg a CIA titkait. A kiszemelt titkosügynököt A nagy Gatsby és a Fekete mise sztárja, Joel Edgerton játsza, de feltűnik még a szintén Oscar-díjas Jeremy Irons is. Kisebb szerepekben találkozhatunk a szinte minden hazánkban forgatott amerikai produkcióban feltűnő Árpa Attilával és Anger Zsolttal is, de persze leginkább arra vagyunk kíváncsiak, mi történik a szereplők közt a Fabó Éva Sportuszoda medencéje mellett. 2018. március elsején kiderül.

A rovat további hírei: Mozaik

Még nem késő beadatni az oltást!

Még nem késő beadatni az oltást!

2017. december 15. (péntek)

A legfrissebb jelentés szerint hazánkban jelenleg alacsony az influenza aktivitása, így még nem késtek el azok, akik védőoltással szeretnének védekezni a kellemetlen tünetekkel járó betegség ellen. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága folyamatosan figyelemmel kíséri az influenza megbetegedések számának alakulását - írta k9özleményében a szervezet.

Viharos széllel rekordközeli meleg érkezik

Viharos széllel rekordközeli meleg érkezik

2017. december 11. (hétfő)

Viharos széllel érkezik a rekordközeli meleg a jövő hét első napjaiban - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján. Az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzés szerint a hét elején akár 18 fok is lehet, a hét második felében ismét lehűlés jön, havas eső, hó is eshet.

Ünnepváró kézműveskedés

Ünnepváró kézműveskedés

2017. december 10. (vasárnap)

Kicsik és nagyok is jól érezhették magukat szombaton a Munkásművelődési Központ Ünnepváró családi napján.

Kezdődik a vásárlási őrület

Kezdődik a vásárlási őrület

2017. december 09. (szombat)

A karácsony előtti két hét az év legforgalmasabb időszaka az üzletekben, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) becslése szerint ajándékokra az idén 100 milliárd forint körüli összeget költenek a családok, 3-4 százalékkal többet a tavalyinál, de nem zárható ki nagyobb emelkedés sem - mondta Vámos György, a szervezet főtitkára az MTI-nek.

Esőből havazás, langyosból fagy

Esőből havazás, langyosból fagy

2017. december 09. (szombat)

Erős szélre, csapadékra: esőre és hóra is készülni kell a hétvégén. Kezdetben 10 fok körüli maximumok lesznek, a hét végére viszont lehűlés érkezik, s napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Egy programdús év végén

Egy programdús év végén

2017. december 08. (péntek)

Mozgalmas évet tudhatnak maguk mögött Dunaújvárosi Epilepsziások Egyesületének tagjai, amit természetesen egy nagy ünnepséggel zártak a Római városrészi Közösségi Szolgáltató Pontban.

A karácsonyfa nem csak díszlet

A karácsonyfa nem csak díszlet

2017. december 08. (péntek)

Karácsony közeledtével a Bartók színház is felkészült az ünnepekre, az aula csütörtöktől egy szépen feldíszített fenyőfával várja a látogatókat, ami az Arany iskola kisdiákjai munkáját dicséri.