Dunaújváros Hetilap

"A Jobbik egy platformra került Gyurcsánnyal"

2017. október 19. (csütörtök) 12:00 - Molnár Emese

Megtámadta a Jobbik a nemzeti konzultációt, szerintük Soros-terv nem létezik.

Ezt mondta Cserna Gábor, a Fidesz helyi szervezetének elnöke. A csütörtöki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a kormány érdemleges konzultációt kezdett a magyar állampolgárokkal, hogy mondják el véleményüket a Soros-tervről, a migránsok betelepítéséről. Cserna Gábor arról beszélt, hogy azóta nagyobb lett a baj, mert a Jobbik Magyarországért Mozgalom megtámadta a nemzeti konzultációt, és azt mondják, hogy nem is létezik Soros-terv, ezzel a Jobbik egy platformra került Gyurcsány Ferenccel. Hozzátette, hogy a Jobbik a migránsokkal kapcsolatos népszavazást is megtámadta, és amikor a kormány módosítani akarta az alaptörvényt (amellyel az illegális bevándorlás ellen léptek volna fel), akkor is a baloldalhoz állt, és ezzel is csak azt bizonyították, hogy pénzért és hatalomért mindenre képesek. Cserna Gábor kiemelte, hogy a nemzeti konzultációt folytatják, hamarosan megérkeznek a levelek az állampolgárokhoz, és közterületeken is várják a kérdőívekkel az embereket, hogy éljenek a lehetőséggel és elmondhassák véleményüket a Soros-tervről. Ezen a héten szombaton például a piacon, vasárnap a vásártéren is kint lesznek.

A rovat további hírei: Közélet

D+ TV Híradó - Kiállítás, előadás

D+ TV Híradó - Kiállítás, előadás

2017. november 20. (hétfő)

Kiállítás a Bartókban, színházi előadás az MMK-ban, Kolbászfesztivál idén is - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.

D+ TV Híradó - Márton nap, vereség

D+ TV Híradó - Márton nap, vereség

2017. november 19. (vasárnap)

Márton nap az MMK-ban, búcsú az EHF-Kupától, kollégium felújítás - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.

D+ TV Híradó - Díjátadó, felújítás

D+ TV Híradó - Díjátadó, felújítás

2017. november 18. (szombat)

Gála a Bartókban, nyugdíjas szövetkezet, folytatódik a járdafelújítási program - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.

A szociális szféra hétköznapi hősei

A szociális szféra hétköznapi hősei

2017. november 18. (szombat)

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Bartók színházban a Szociális Munka Napját, melyen részt vettek a szociális szférában dolgozók és az ellátottak is, illetve átadták a kitüntetéseket az idei év azon dolgozóinak, akik példamutató munkát végeznek területükön.

D+ TV Híradó - Lengyel vendégek, felkészülés

D+ TV Híradó - Lengyel vendégek, felkészülés

2017. november 17. (péntek)

Lengyel delegáció érkezett a városba, EHF Kupa visszavágóra készül a Kohász, pályaválasztás - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.

Új barátok Lengyelországból

Új barátok Lengyelországból

2017. november 17. (péntek)

A Dunaújvárosi Egyetem meghívására látogatott el hozzánk a lengyelországi Leszno város küldöttsége, akik a felsőoktatsi intézmény Tudományos Hetén zajló East-West Cohesion konferencia mellett találkoztak Cserna Gábor polgármesterrel és megtekintették a színházat, a múzeumot, valamint a futsal csapatot is az együttműködés jegyében.

A nap legfontosabb eseményei - D+ TV Híradó

A nap legfontosabb eseményei - D+ TV Híradó

2017. november 16. (csütörtök)

Közgyűlés, TDK az egyetemen, magabiztos győzelem - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.