Dunaújváros Hetilap

"A Jobbik egy platformra került Gyurcsánnyal"

2017. október 19. (csütörtök) 12:00 - Molnár Emese

Megtámadta a Jobbik a nemzeti konzultációt, szerintük Soros-terv nem létezik.

Ezt mondta Cserna Gábor, a Fidesz helyi szervezetének elnöke. A csütörtöki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a kormány érdemleges konzultációt kezdett a magyar állampolgárokkal, hogy mondják el véleményüket a Soros-tervről, a migránsok betelepítéséről. Cserna Gábor arról beszélt, hogy azóta nagyobb lett a baj, mert a Jobbik Magyarországért Mozgalom megtámadta a nemzeti konzultációt, és azt mondják, hogy nem is létezik Soros-terv, ezzel a Jobbik egy platformra került Gyurcsány Ferenccel. Hozzátette, hogy a Jobbik a migránsokkal kapcsolatos népszavazást is megtámadta, és amikor a kormány módosítani akarta az alaptörvényt (amellyel az illegális bevándorlás ellen léptek volna fel), akkor is a baloldalhoz állt, és ezzel is csak azt bizonyították, hogy pénzért és hatalomért mindenre képesek. Cserna Gábor kiemelte, hogy a nemzeti konzultációt folytatják, hamarosan megérkeznek a levelek az állampolgárokhoz, és közterületeken is várják a kérdőívekkel az embereket, hogy éljenek a lehetőséggel és elmondhassák véleményüket a Soros-tervről. Ezen a héten szombaton például a piacon, vasárnap a vásártéren is kint lesznek.

A rovat további hírei: Közélet

Jön az új ezer forintos

Jön az új ezer forintos

2018. január 23. (kedd)

A bankjegycsere következő lépéseként március 1-től kerülnek forgalomba az új 1000 forintos bankjegyek, amelyek régi változataival ez év október 31-ig fizethetünk majd - olvasható a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján.

D+ Híradó - Díjátadó, bővítés

D+ Híradó - Díjátadó, bővítés

2018. január 23. (kedd)

Átadták a Pro Cultura Intercisae-díjat, bővíti üzemét a Momert, önkénteseket vár a Magyar Vöröskereszt - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.

Városi nagyrendezvények 2018-ban

Városi nagyrendezvények 2018-ban

2018. január 23. (kedd)

A Tavaszi Zsongás elnevezésű programmal indul a városi nagyrendezvények idei sora a tavasz elején, pontosabban március 10-én. Aztán sorra jönnek a szokásos és nagyon várt események, mint a Májusi Mulatság, a DUDIK, a halászléfőző verseny, a Rockamarton, az Augusztális. Mutatjuk az összeset szépen időrendbe szedve.

D+ Híradó - Felújítások, hatalmas siker

D+ Híradó - Felújítások, hatalmas siker

2018. január 22. (hétfő)

Felújítások Ercsiben, határozati javaslat, hatalmas siker volt a XVI. Carissa Kupa - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.

Határozati javaslat

Határozati javaslat

2018. január 22. (hétfő)

Barta Endre, a Jobbik Magyarországért Mozgalom önkormányzati képviselője sajtótájékoztatót tartott ma a zöld SZTK épületénél.

730 milliós fejlesztés Ercsiben

730 milliós fejlesztés Ercsiben

2018. január 22. (hétfő)

Mintegy hatszázhetven millió forintból újítják fel a Nagyboldogasszony templomot, és 61 millió forintból alakítanak ki kormányablakot Ercsiben.

In memoriam dr. Kálmán András

In memoriam dr. Kálmán András

2018. január 22. (hétfő)

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata sajnálattal értesült arról, hogy Dr. Kálmán András Dunaújváros egykori polgármestere, az MSZP volt országgyűlési képviselője 68 évesen váratlanul elhunyt.