Dunaújváros Hetilap

"A szocialista ellenzék hazugságokkal kampányol"

2017. november 7. (kedd) 19:15 - doszerk

Dr. Galambos Dénes az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

Miközben a polgári kormány Magyarország érdekeiért harcol, a szocialista ellenzék hazugságokkal kampányol.

Azok a szocialisták érvelnek a devizahitelesek megsegítéséről, akik a magyarok nyakára hozták a devizahitel-válságot, és akik 2010-ben nem támogatták az őket segítő intézkedéseket. A Fidesz-KDNP kormány ezzel szemben létrehozta az árfolyamgátat, elszámoltatta a bankokat, forintosította a devizahiteleket és elindította az otthonteremtési programot.

Elfelejtik, hogy a szocialisták forráselvonásaival szemben, a Fidesz folyamatosan fejleszti az oktatást, az elmúlt öt évben 50 százalékkal nőtt a pedagógusok illetménye, állandó forrást biztosítunk az iskolák felújításához, egymillió gyermek ingyen tankönyvet kap, és minden rászoruló gyermek ingyen juthat napi háromszori étkezéshez.

Arról sem beszélnek, hogy a szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat, nem fizettek prémiumot, háromszorosára emelték a gáz árát és vizitdíjat is bevezettek. A Fidesz ezzel szemben már hetedik éve megőrzi és emeli a nyugdíjak értékét, idén először pedig prémiumot is fizet. Erzsébet-utalványok formájában további segítséget nyújt a családoknak és időseknek, ráadásul Dunaújvárosban példaértékű kezdeményezés nyomán további egyösszegű támogatást kapnak a szépkorúak karácsony közeledtével.

A szocialisták  egészségügyi politikájával szemben, a polgári kormányunk 500 milliárd forintot költött csak az elmúlt időszakban az egészségügy fejlesztésére. Folyamatosan pótoljuk az egészségügytől korábban elvont pénzeket, országszerte újítjuk fel a rendelőintézeteket és kórházakat. Elég, ha csak a térségünkben meghatározó ellátást biztosító dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházra gondolunk, ahol ugyancsak az elmúlt években több milliárd forintnyi fejlesztések valósultak meg. Ígéretünkhöz híven pedig folyamatos béremelést valósítunk meg az orvosok, háziorvosok, egészségügyi szakdolgozók számára.

Magyarország Kormánya minden támadás és hazugság ellenére, továbbra is a magyar emberek érdekeiért harcol, megvédjük hazánkat és kiállunk a keresztény, polgári értékek mellett.

 

Dr. Galambos Dénes
országgyűlési képviselő

A rovat további hírei: Közélet

Még olcsóbb lett a benzin

Még olcsóbb lett a benzin

2019. október 18. (péntek)

Ismét változtak az üzemanyagárak: a benzin literenkénti ára 3 forinttal csökkent, míg a gázolajé változatlan maradt.

D+ Híradó - Ünnepi tanév, téli gumi

D+ Híradó - Ünnepi tanév, téli gumi

2019. október 16. (szerda)

Ünnepi tanév a Dózsában, lassan át kell állni az autósoknak a téli közlekedésre - egy csokorban a nap legfontosabb eseményei a D+TV híradójában.

Kolbászfesztivál idén is!

Kolbászfesztivál idén is!

2019. október 16. (szerda)

November 30-án (szombaton) immár TIZEDIK alkalommal rendezik meg a Pentelei Kolbászfesztivált és Disznótoros kóstolót. A rendezvényre a szervezők szeretettel meghívják Dunaújváros és városkörnyékének összes lakóját.

Jövőre 50 millió forintot biztosítanak az újraélesztés iskolai oktatására

Jövőre 50 millió forintot biztosítanak az újraélesztés iskolai oktatására

2019. október 16. (szerda)

A jövő évben 50 millió forintot biztosít az Emberi Erőforrások Minisztériuma az újraélesztés iskolai keretek között zajló oktatására - közölte az egészségügyért felelős államtitkár.

D+ Híradó - Klubház, rangadó előtt

D+ Híradó - Klubház, rangadó előtt

2019. október 15. (kedd)

Birtokba vették a nyugdíjasok a felújított klubházat, családi nap a Petőfiben, rangadóra készül a Kohász - egy csokorban a nap legfontosabb eseményei a D+TV híradójában.

D+ Híradó - Választás, közös séta

D+ Híradó - Választás, közös séta

2019. október 14. (hétfő)

Választási eredmények városunkban, séta a mellrák ellen immáron hatodszor, Kohász győzelem hazai pályán - egy csokorban a nap legfontosabb eseményei a D+TV híradójában.

Benzin le, gázolaj fel

Benzin le, gázolaj fel

2019. október 14. (hétfő)

Szerdától eltérően változik a benzin és a gázolaj ára a hazai kutakon - írja a holtankoljak.hu internetes portál.