Dunaújváros Hetilap

"A szocialista ellenzék hazugságokkal kampányol"

2017. november 7. (kedd) 19:15 - doszerk

Dr. Galambos Dénes az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

Miközben a polgári kormány Magyarország érdekeiért harcol, a szocialista ellenzék hazugságokkal kampányol.

Azok a szocialisták érvelnek a devizahitelesek megsegítéséről, akik a magyarok nyakára hozták a devizahitel-válságot, és akik 2010-ben nem támogatták az őket segítő intézkedéseket. A Fidesz-KDNP kormány ezzel szemben létrehozta az árfolyamgátat, elszámoltatta a bankokat, forintosította a devizahiteleket és elindította az otthonteremtési programot.

Elfelejtik, hogy a szocialisták forráselvonásaival szemben, a Fidesz folyamatosan fejleszti az oktatást, az elmúlt öt évben 50 százalékkal nőtt a pedagógusok illetménye, állandó forrást biztosítunk az iskolák felújításához, egymillió gyermek ingyen tankönyvet kap, és minden rászoruló gyermek ingyen juthat napi háromszori étkezéshez.

Arról sem beszélnek, hogy a szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat, nem fizettek prémiumot, háromszorosára emelték a gáz árát és vizitdíjat is bevezettek. A Fidesz ezzel szemben már hetedik éve megőrzi és emeli a nyugdíjak értékét, idén először pedig prémiumot is fizet. Erzsébet-utalványok formájában további segítséget nyújt a családoknak és időseknek, ráadásul Dunaújvárosban példaértékű kezdeményezés nyomán további egyösszegű támogatást kapnak a szépkorúak karácsony közeledtével.

A szocialisták  egészségügyi politikájával szemben, a polgári kormányunk 500 milliárd forintot költött csak az elmúlt időszakban az egészségügy fejlesztésére. Folyamatosan pótoljuk az egészségügytől korábban elvont pénzeket, országszerte újítjuk fel a rendelőintézeteket és kórházakat. Elég, ha csak a térségünkben meghatározó ellátást biztosító dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházra gondolunk, ahol ugyancsak az elmúlt években több milliárd forintnyi fejlesztések valósultak meg. Ígéretünkhöz híven pedig folyamatos béremelést valósítunk meg az orvosok, háziorvosok, egészségügyi szakdolgozók számára.

Magyarország Kormánya minden támadás és hazugság ellenére, továbbra is a magyar emberek érdekeiért harcol, megvédjük hazánkat és kiállunk a keresztény, polgári értékek mellett.

 

Dr. Galambos Dénes
országgyűlési képviselő

A rovat további hírei: Közélet

D+ Híradó - Hőségriadó, DUDIK és szúnyogirtás

D+ Híradó - Hőségriadó, DUDIK és szúnyogirtás

2019. június 14. (péntek)

Továbbra is érvényben a hőségriadó, remek hangulat a DUDIKON - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Lesz szúnyogirtás

Lesz szúnyogirtás

2019. június 14. (péntek)

Országszerte mindenhol komoly szúnyogártalomra kell számítani, hiszen a májusi esőzések és a hirtelen jött meleg időjárás hatására robbanásszerűen megemelkedett a kifejlődött vérszívók száma. A hőségriasztást követően ismét párhuzamosan, ütemterv szerint folyik majd a légi és földi úton történő beavatkozás a szúnyogokkal leginkább érintett területeken.

D+ Híradó - Diákok köszöntése, elstartolt a DUDIK

D+ Híradó - Diákok köszöntése, elstartolt a DUDIK

2019. június 13. (csütörtök)

A legeredményesebb diákokat köszöntötték, erős nappal startolt a DUDIK, Ovi Foci a Napsugár Tagóvodában - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Vízosztás a kánikulában

Vízosztás a kánikulában

2019. június 13. (csütörtök)

Az önkormányzat pénteken a délelőtti órákban a város több pontján (Városháza tér, Dózsa Mozi előtt és a régi Skála előtt) ásványvízosztást szervez, hogy ezzel is megkönnyítse, illetve enyhítse a hőség által okozott kellemetlenségeket a közlekedők számára. A szervezők ezúton is köszönik a Tourinform iroda, a Vöröskereszt helyi szervezete valamint a Roma Nemzetiségi Önkormányzat, illetve DHHF Kft. önkénteseinek a segítő közreműködését.

Zuhannak az üzemanyagárak!

Zuhannak az üzemanyagárak!

2019. június 13. (csütörtök)

Annak ellenére, hogy itt a nyár, a benzin és a gázolaj literenkénti átlagára is 9-9 forinttal csökken péntektől. Ez nagyon jó hír az autósoknak így a nyári szünidő kezdetén, ugyanis a benzin átlagára 382 forintra változik, a gázolaj átlagára pedig 388 forint a hazai töltőállomásokon péntektől. 

Díjátadóval zárult a Közbiztonsági hónap

Díjátadóval zárult a Közbiztonsági hónap

2019. június 12. (szerda)

A Közbiztonsági rendezvénysorozat zárásaként elismeréseket adtak át azoknak, akik a program során, illetve egész évben kitűnő munkát végeztek a rendvédelem területén.

Az Aquantis Élményfürdő nyári kedvezményei

Az Aquantis Élményfürdő nyári kedvezményei

2019. június 12. (szerda)

A pünkösdi ünnepek alatt olyan nagy volt az élményfürdő forgalma, hogy kis híján ki kellett tenni a megtelt táblát.