Dunaújváros Hetilap

"A szocialista ellenzék hazugságokkal kampányol"

2017. november 7. (kedd) 19:15 - doszerk

Dr. Galambos Dénes az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

Miközben a polgári kormány Magyarország érdekeiért harcol, a szocialista ellenzék hazugságokkal kampányol.

Azok a szocialisták érvelnek a devizahitelesek megsegítéséről, akik a magyarok nyakára hozták a devizahitel-válságot, és akik 2010-ben nem támogatták az őket segítő intézkedéseket. A Fidesz-KDNP kormány ezzel szemben létrehozta az árfolyamgátat, elszámoltatta a bankokat, forintosította a devizahiteleket és elindította az otthonteremtési programot.

Elfelejtik, hogy a szocialisták forráselvonásaival szemben, a Fidesz folyamatosan fejleszti az oktatást, az elmúlt öt évben 50 százalékkal nőtt a pedagógusok illetménye, állandó forrást biztosítunk az iskolák felújításához, egymillió gyermek ingyen tankönyvet kap, és minden rászoruló gyermek ingyen juthat napi háromszori étkezéshez.

Arról sem beszélnek, hogy a szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat, nem fizettek prémiumot, háromszorosára emelték a gáz árát és vizitdíjat is bevezettek. A Fidesz ezzel szemben már hetedik éve megőrzi és emeli a nyugdíjak értékét, idén először pedig prémiumot is fizet. Erzsébet-utalványok formájában további segítséget nyújt a családoknak és időseknek, ráadásul Dunaújvárosban példaértékű kezdeményezés nyomán további egyösszegű támogatást kapnak a szépkorúak karácsony közeledtével.

A szocialisták  egészségügyi politikájával szemben, a polgári kormányunk 500 milliárd forintot költött csak az elmúlt időszakban az egészségügy fejlesztésére. Folyamatosan pótoljuk az egészségügytől korábban elvont pénzeket, országszerte újítjuk fel a rendelőintézeteket és kórházakat. Elég, ha csak a térségünkben meghatározó ellátást biztosító dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházra gondolunk, ahol ugyancsak az elmúlt években több milliárd forintnyi fejlesztések valósultak meg. Ígéretünkhöz híven pedig folyamatos béremelést valósítunk meg az orvosok, háziorvosok, egészségügyi szakdolgozók számára.

Magyarország Kormánya minden támadás és hazugság ellenére, továbbra is a magyar emberek érdekeiért harcol, megvédjük hazánkat és kiállunk a keresztény, polgári értékek mellett.

 

Dr. Galambos Dénes
országgyűlési képviselő

A rovat további hírei: Közélet

Élő közvetítés a közgyűlésről

Élő közvetítés a közgyűlésről

2019. április 18. (csütörtök)

Élőben közvetítjük a áprilisi közgyűlést a Városházáról. A képviselőtestület tagjai több, mint ötven napirendi pontban döntenek. Kövessék Önök is élőben az eseményeket a D+TV adásán keresztül, itt a DO-n.

Japán napok, életmentés

Japán napok, életmentés

2019. április 17. (szerda)

Japán napok a Móriczban, életmentés az élményfürdőben - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Fejlesztések a lakosság igényei szerint

Fejlesztések a lakosság igényei szerint

2019. április 17. (szerda)

Nincs megállás a belváros rehabilitációjában: a József Attila utca járdafelújítása után hétfőn átadják a munkaterületet a DVG Zrt-nek, szakembereik heteken belül megkezdik az Ady Endre utca páros oldalán is a járda felújítását.

Édes ajándékok a gyerekeknek

Édes ajándékok a gyerekeknek

2019. április 17. (szerda)

Idén is a Húsvét alkalmából csokinyuszival és csokitojással kedveskedett a Római városrészi tagóvoda apróságainak Lassingleitner Fruzsina önkormányzati képviselő.

D+ Híradó - Jótékonyság, véradás

D+ Híradó - Jótékonyság, véradás

2019. április 16. (kedd)

Jótékonysági pedagóguskoncertet tartottak, véradási alkalmak áprilisban, szépkorú köszöntés - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Életmentés az élményfürdőben - Polgármesteri elismerés

Életmentés az élményfürdőben - Polgármesteri elismerés

2019. április 16. (kedd)

Bacsa Renáta és Kiss Ildikó úszómesterek sikeresen élesztettek újra egy idősebb hölgyet az élményfürdő egyik külső medencéjében hétfőn. Cserna Gábor ennek kapcsán tartott rendkívüli sajtótájékoztatót a helyszínen.

Kilencvenévesen is kertészkedik

Kilencvenévesen is kertészkedik

2019. április 16. (kedd)

A héten már másodszor köszönthetett fel Gombos István humán egyekért felelős alpolgármester egy újabb szépkorú polgárt, ezúttal Németh Józsefet, aki lassan negyven éve él Dunaújvárosban.