Hosszabbított a DAB vezetőedzője

doszerk - 2017. november 18. 18:02

Alig egy hónapja nevezték ki, máris egy évvel, a 2019. március 31-éig meghosszabbította szerződését a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának kanadai szakvezetője.

Kicsivel több, mint egy hónapja, október 17-én nevezték ki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának élére Jason Morgan vezetőedzőt, aki a cseh David Musialt váltotta a DAB kispadján. Eredetileg az idei szezon végéig kötött szerződést az Acélbikák menedzsmentje a miskolciakkal bajnoki címet szerző kanadai szakemberrel, ám mint arról a Dunaújvárosi Acélbikák honlapja ma beszámolt, a kontraktust már most egy évvel, 2019. március 31-éig meghosszabbították a felek.

A DAB közleményéből kiderült, hogy Jason Morgan szerint ez a döntés is hozzájárulhat a sikeresebb szerepléshez.

Jason Morgan komoly célokat tűzött ki maga elé! (Kép: acelbikak.net)

"Komoly céljaink vannak már idén is a szezon második felében, szeretnénk nagyon sok meglepetést okozni az Erste Liga csapatainak, ezért kőkeményen készülünk jégen és azonkívül egyaránt. Szerencsére a csapat menedzsmentjének ugyanolyan elképzelései voltak a jövővel kapcsolatban, mint nekem, így hamar arra jutottunk, hogy érdemes folytatni a közös munkát és egy hosszabb távú koncepciót kialakítani a sikeresség érdekében. Mindennap úgy megyek a jégpályára, hogy ha csak egy kicsivel is, de jobbak legyünk, mint egy nappal korábban. A játékosok is vevők a kemény munkára, elvégzik a "házi feladatot" lelkiismeretesen, így jól haladunk, hétfőn pedig a Fehérvár otthonában vihetjük át az elméleti tudást a jégre is" – fogalmazott Jason Morgan vezetőedző.

A rovat további hírei: Sport

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2024. ápr. 13.

Már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát a DFVE női vízilabda csapata a Győr elleni hazai bajnokin.