Bartók Kamaraszínház és Művészetek háza

Márton napi mulatság

2017. november 19. (vasárnap) 14:46 - Vass Ádám

A Munkásművelődési Központban harmadszor rendezték meg a Márton napi kavalkádot, ezúttal az első alkalmaknál is több látogatóval.

A novemberi családi napok egyik legfontosabb eseménye a Munkásművelődési Központban a Márton napi kavalkád. A délután három órakor kezdődő rendezvény kézműves foglalkozással kezdődött. Később elindult a versengés a III. Ludas Matyi címért, amihez több feladatot is teljesítenie kellett a legjobbnak, például egy libás sorversenyt Döbrögivel és Ispánnal, ahol lufiból készült libákat kellett terelni, vagy elkapni őket. A versenyek után az Esztrád Színház mese előadása következett Márton napi vigasságok címmel, tizennyolc órától pedig a szülők szórakozhattak igazán, hiszen egy újabb felnőtt táncház vette kezdetét az idén 65 éves Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes közreműködésével.

 

A rovat további hírei: Kultúra

Új helyszínen, régi ismerősökkel

Új helyszínen, régi ismerősökkel

2018. november 17. (szombat)

Első alkalommal adott otthont a Juharos étterem egy zenei estnek, ám a fellépők már nem először járnak városunkban, a Balázs Elemér Group pénteken este zenélt újra itt.

A horvátok is megszenvedtek a szabadságért

A horvátok is megszenvedtek a szabadságért

2018. november 16. (péntek)

Az Intercia Múzeum igazgatója, Farkas Lajos testvérvárosunk, Vukovár ostromáról tartott előadást csütörtökön délután a november 18-ára eső emlékezés napja alkalmából.

Visszatérő vendégek

Visszatérő vendégek

2018. november 15. (csütörtök)

Első alkalommal ad otthon a Juharos étterem egy zenei estnek, ám a fellépők már nem először járnak városunkban, a Balázs Elemér Group pénteken este zenél újra itt.

Rácsodálkozni a természet szépségeire

Rácsodálkozni a természet szépségeire

2018. november 13. (kedd)

Megnyílt a harmincharmadik kiállítás is a Munkásművelődési Központ folyosógalériájában. A falakat ezúttal Brindza László festményei díszítik.

Őszbúcsúztató családi délután

Őszbúcsúztató családi délután

2018. november 11. (vasárnap)

Bár az időjárás nem tud róla és egy kicsit le is van maradva, tényleg közeledik az ősz vége, amit az Intercisa Múzeumban szombaton egy barátságos hangulatú, Családi délutánnal ünnepeltek.

A lövészárkok hírmondói

A lövészárkok hírmondói

2018. november 08. (csütörtök)

Az első világháború lezárásának századik évfordulója apropóján egy különleges kiállítás nyílt a múzeumban, amelyen katonák által készített alkotásokat lehet megtekinteni.

Mi választjuk a világunkat

Mi választjuk a világunkat

2018. november 06. (kedd)

Ismét egy új stílus, egy új látásmód, új festmények és egy újabb fiatal festőművész érkezett a Bartók színházba, hogy Dunaújvárosban is bemutatkozhasson a nagyközönség előtt.