Polgármesteri sajtóközlemény a távfűtésről

2017. november 16. (csütörtök) 15:10 - doszerk

Cserna Gábor polgármester a városi távfűtés témájában az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.

Sajtóközlemény

Városunk fűtésével kapcsolatban szeretném tájékoztatni és egyúttal megnyugtatni a lakosságot, hogy Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata a jövőben is mindent megtesz annak érdekében, hogy a szolgáltatás elvárható minőségét fenntartsuk.

Folyamatos tárgyalásokat folytatunk a DVCSH Kft. szakembereivel annak érdekében, hogy a helyi szolgáltatás minősége biztosított legyen, és a városlakók is elégedettek lehessenek.

Hivatalunk várja a dunaújvárosiak jelzéseit, hogy a lehető leggyorsabban reagálhassunk a felmerülő problémákra. Ugyanakkor arra kérem a lakókat, hogy amennyiben problémát észlelnek a fűtőtesttel, akkor azt közvetlenül, vagy társasház esetén a közös képviselőn keresztül is jelezzék a szolgáltató szakemberei felé, akik megvizsgálják, és rövid időn belül orvosolják azt.

Dunaújváros lakói továbbra is bízhatnak abban, hogy a kiszámítható és minőségi szolgáltatás érdekében a jövőben is mindent megteszünk!

D+ Híradó - Olvasópróba, oltás

2018. február 19. (hétfő)

Új darabra készülnek a Bartókban, oltások a ROTA-vírus ellen, győzelem a hazai rangadón - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.

Országos önkéntes program

2018. február 19. (hétfő)

A Magyar Vöröskereszt 2018 januárjában új országos programot indít, melynek célja a fiatal felnőttek megismertetése az önkéntességgel és olyan komplex képzések és szolgáltatások nyújtása melyek révén a célcsoport munkaerő-piaci és foglalkoztatási helyzete javítható.

Mondd meg, mit iszol, megmondom ki vagy

2018. február 19. (hétfő)

Harminc évvel ezelőtt, 1984 februárjában nyitott ki városunk egyik ikonikus vendéglátóegysége, a Legvidámabb Barakk. Akkoriban még ritkaságszámba ment, így kuriózum volt, hogy hamburgert, hotdogot, waffelt falatozhattak itt a betérő vendégek a sült hurka és kolbász mellett.

D+ Híradó - Mini bajnokság, búcsú

2018. február 18. (vasárnap)

Kétnapos darts verseny kétszáz nevezővel, mini bajnokság, búcsú a színpadtól - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.

D+ Híradó - Alsós farsang, darts

2018. február 17. (szombat)

Alsós farsang a Gárdonyiban, darts verseny az egyetemen, időjárás - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.

Megszületett a vasműs bérmegállapodás

2018. február 17. (szombat)

Első lépésben harmincezer, a másodikban további húszezer forinttal nő az ISD Dunaferr Zrt. fizikai munkavállalóinak alapbére a 2018-as esztendőben. Az erről szóló megállapodást csütörtökön írta alá vasmű és a szakszervezet vezetése.

D+ Híradó - Kampány, köszöntés

2018. február 16. (péntek)

Hétfőn hivatalosan is elkezdődik a választási kampány, szépkorú köszöntés, irodalmi est a múzeumban - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+ TV Híradójában.